kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

06:45Homedrom
07:15Süper Fare
08:15Teletubbies
09:00Yumurta Avı
10:30Harika Pazar
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
14:45İş Dünyası
15:30Hamdi Alkan TV
17:50Hayallerim ve Aşkım
19:30atv Ana Haber
20:15Spor
20:30Türk Sineması "Aşk Yolu"
22:30atv Yaz Konserleri
00:30Sinema "Yasak İlişki"
02:15Geo Belgesel
02:45Son Haber

 
  00:30 Sinema "Yasak İlişki"
Derin Amerika'da 'zina'
(The Bridges of Madison County)- Derin Amerika'da, ihmal edilmiş bir çiftçi eşi, yöreyi ziyaret eden bir fotoğrafçıyla dört günlük bir aşk yaşar. Clint Eastwood'un yumuşak ve duygusal öyküleri de çok iyi anlatmayı bildiğini kanıtlayan filmlerden biri. Çok satan bir romana dayalı filmde, Eastwood ve Streep oyunlarıyla hikâyeyi sürüklüyorlar. Yine de filmin en büyük erdemi, Eastwood'un sakin, denetimli ve abartmasız anlatımı.
 
  13:30 Deko-Dizayn
Ünlü manken Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu Dekodizayn'ın bu defaki konuğu, yılların sanatçısı Gönül Yazar. Kervan Mağazaları'nın katkılarıyla hazırlanan programda Gönül Yazar, yedici evliliğini de yapacağını ve şu anda bu eş adayını aradığını söyledi. Evinin kapılarını ilk kez Dekodizayn'a açan Yazar, esprileriyle programa renk kattı. Ayrıca Miss Model seçilen Binnur Gülbey de programda.
 
  17:50 Hayallerim ve Aşkım
"Hayallerim ve Aşkım"da bu kez bir sinemada yapılan ilginç evlenme teklifine tanık olacağız
Berna Laçin'in sunduğu "Hayallerim ve Aşkım" hayalleri süsleyen evlenme tekliflerini hayata geçirmeye devam ediyor. Her bölümünde farklı bir hayalin ele alındığı programda ekranseverler de heyecanlı bir diziyi takip edercesine gelişmeleri izliyor.

İNTERNETTE AŞK
"Hayallerim ve Aşkım" bu kez Emine ile beş aydır flört eden Atakan'ın hayalini gerçekleştirecek. Programda önce onların tanışma hikâyesini dinleyeceksiniz. Eskişehir'de yaşayan Emine ile Adapazarlı Atakan arasında internette başlayan aşk acaba nasıl gelişmiş? Ardından da Atakan'ın Adapazarı'nda bir sinema salonunda, "Vay Kaynanam Vay" filminin arasında yapacağı evlenme teklifine tanık olacaksınız. Bu ilginç teklifin nasıl gerçekleşeceğini, Emine'nin ne tepki vereceğini merak ediyorsanız "Hayallerim ve Aşkım"ı kaçırmayın. atv 17.50
 
  20:30 Türk Sineması "Aşk Yolu"
atv yepyeni bir yerli film daha ekrana getiriyor: "Aşk Yolu"... Serap Aksoy ve Bülent İnal'ın rol aldığı film büyük bir aşk hikâyesini anlatıyor
atv bu akşam yepyeni bir yerli film ekrana getiriyor. Çağatay Tosun'un yönettiği, Mine Baysan'ın senaryosunu yazdığı, Bülent İnal, Serap Aksoy, Tuğba Büyüküstün ve Seda Akman'ın oynadığı "Aşk Yolu" büyük bir aşk hikâyesini anlatıyor. Deniz, hayattaki tek yakını; teyzesi Feraye Hanım'a son görevini yapmak üzere İstanbul'dan gelmiştir.

30 YILLIK GÜNLÜK
Nigar, Deniz'e önce başsağlığı diler, ardından kendisiyle önemli bir konuda görüşmek ister. Nigar Hanım, teyzesinden Deniz'e miras kalan bağ evinin bulunduğu araziyi satın alma niyetindedir. İyi bir teklifte bulunur. Deniz, teyzesinin evinde eşyaları toparlarken onun günlüğünü bulur. Ve 30 yıl önce yazılmış satırlarda Feraye Hanım'ın büyük aşk hikâyesini öğrenir.
 
  22:30 atv Yaz Konserleri
atv bundan böyle her pazar Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konserleri yayımlayacak. Müzik ziyafeti Emel Sayın, Ahmet Özhan ve Tarkan'ı buluşturan dev konserle başlıyor
atv'de yaz ekranı muhteşem konserlerle renklenecek. Pazar akşamları yayımlanacak "Yaz Konserleri"nde, İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki yıldızlı geceler tüm ihtişamıyla ekranlara yansıyacak.

YILDIZLAR BİR ARADA
Türkiye'nin ünlü sanatçılarını, müzikseverlerle buluşturan konserlerin ilkinde Türk Sanat Müziği'nin iki güçlü sesi Emel Sayın ile Ahmet Özhan var. İkiliye konser sırasında izleyiciler arasında bulunan ünlü sanatçı Tarkan da eşlik ediyor. Şef Hasan Esen yönetiminde kalabalık bir saz topluluğu ve Eyüp Musiki Vakfı TSM Korosu sanatçılarının eşlik ettiği, 5 bine yakın izleyici topluluğu karşısında sahne alan Emel Sayın ile Ahmet Özhan, Türk Müziği'nin en güzel eserleriyle herkesi mest edecek. Konserin ilk bölümünde Emel Sayın, 2. bölümünde Ahmet Özhan sevilen şarkılarla herkesi coşturacak. İki sanatçının yaptıkları düetlere Tarkan da katılacak. Üç büyük sanatçının "Gül Döktüm Yollarına" ile başlayan konseri "Veda Busesi", "Duydum ki Unutmuşsun" ve "Kaderimde Zehir Olsa" adlı sevilen şarkılarla sürecek. atv 22.30
ATİLLA DORSAY
CNBC-e 16.00 Yalnız Savaş
Savaş ve devlet adamı...
MESUT YAR
Cihan'ın görüntülerindeki mesaj
Türkiye hatırlamak...
 
Yasak İlişki
atv / 00:30
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Yalnız Savaş
CNBC-e / 16:00
Hayallerim ve Aşkım
atv / 17:50
Aşk Yolu
atv / 20:30
Sensiz Olmuyor
Kanal D / 20:30
Gerçek Öpücük
TRT 1 / 20:55
Sinema: Doğum Günü 4 Temmuz
KanalTürk / 21:00
atv Yaz Konserleri
atv / 22:30
Final partisi süperdi
Final partisi süperdi
İstanbul'un elitleri hafta içinde de Cengiz Abazoğlu, Arzu Kaprol ve...
Yıldırımlar Çırağan'da oğullarını evlendirdi
Yıldırımlar Çırağan'da oğullarını evlendirdi
İTO Eski Başkanı Mehmet Yıldırım'ın oğlu Oğuzhan Yıldırım, Gülru Uyar...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.