kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Teletubbies
09:30Cedric
10:05Rubi
11:05Yaz Sabahı
13:30Aynalı Kahve
15:30Komik Atak
16:00Çocuklar Duymasın
18:00Avrupa Yakası
19:30atv Ana Haber
20:15Spor Haberleri
20:30Yerli Dizi "Naciye'yi Kim Sevmez"
22:15Savcının Karısı
00:00Sinema "Pelikan Dosyası"
02:00Airport

 
  00:00 Sinema "Pelikan Dosyası"
Katiller öğrencinin peşinde
(The Pelican Brief)- Bir hukuk öğrencisi, güncel bir olayı, iki yargıcın gizemli biçimde öldürülmesini temel alan bir tez yazar. Ancak tezdeki varsayımlar gerçeklere çok benzediği için, azılı bir katili de peşinde bulur. John Grisham'ın çok-satan bir gerilim romanından uyarlanmış bu 1993 yapımı filmi emektar (ve artık yaşamayan) Alan Pakula filme almış ve roman, ustaca anlatılmış, şık ve sürükleyici bir filme dönüşmüştü. Geç saatlerde kaptırırsanız, rahatlıkla sonuna dek izleyebileceğiniz bir film. Julia Roberts, bu gece ekrana iki kez konuk olan Denzel Washington ve Sam Shepard, bu fantezi hikâyeyi inanılır kılmaya çalışan ve başaran oyuncular.
 
  20:30 Yerli Dizi "Naciye'yi Kim Sevmez"
"Naciye'yi Kim Sevmez" bu akşam atv'de başlıyor. Karadeniz'den İstanbul'a gelen genç bir kadının öyküsünü anlatan dizide Kurşun Yarası'nın Gülsüm'ü; Gerçek Sağlar, Naciye olarak karşınıza çıkacak
atv'nin yeniliklerle dolu yaz ekranında yeni bir dizi daha başlıyor. Karadeniz'den İstanbul'a uzanan öyküsüyle ve güçlü kadrosuyla herkesin keyifle izleyeceği "Naciye'yi Kim Sevmez" sevgi dolu bir kadının; Karadeniz'li Naciye'nin hikâyesini anlatıyor. Başrollerinde Kurşun Yarası dizisinde Gülsüm karakterini canlandıran, Fikri Sağlar'ın kızı; Gerçek Sağlar ve Alp Emre Kököz'ün oynadığı dizinin konusu şöyle: Karadeniz'de kadınların çilesi bitmez. Baba evinde küçük yaştan itibaren çay toplamaya başlayan kızların koca evinde de kaderleri değişmez. Işte Naciye de bu kadınlardan biri... Rize'nin Pazar ilçesinde altı çocuklu bir ailenin kızı olan Naciye'nin annesi doğumda ölünce, onu babası ve ablaları büyütmüştür.

ŞANSSIZ NACİYE
Naciye de, eli çay tuttuğu ilk günden beri ablalarıyla çalışmaya başlamış, hem de okuluna devam etmiştir. Ama bir gün babası okulu bırakması gerektiğini söyler. Naciye büyüdükçe güzelleşir. Bu güzellikten etkilenen Ramiz ile evlenir. Ama kocasının evinde Naciye'yi sevmezler. Evliliklerinin birinci yılı dolarken kızı Bahar'ı dünyaya getirir Naciye. Bahar 5 yaşına geldiğinde, Ramiz karıştığı bir kavgada öldürülür. Görümceleri Naciye'yi istemez. Ne yapacağını bilemeyen Naciye İstanbul'daki Nermin Ablası'nın kapısını çalar. Ve Bahar'la birlikte yeni bir hayata yelken açar.

Miyase: Betül Aşçıoğlu
KİMLİK KARTI Yapım: Naz Film
Yapımcı: Aslı Bilgiç
Senaryo: Murat Sarı Hakan Altuntaş Yönetmen: Emine Çelebi
Müzik: Cem İdiz Naciye: Gerçek Sağlar
Semih: Alp Emre Kököz İlyas: Bülent Bilgiç
Resul: Aydemir Akbaş Yılmaz: Erdal Tosun
Nazlı: Füsun Kostak Ümit: Mehmet Çepiç
 
  22:15 Savcının Karısı
Cahide Hanım vicdan azabı çekiyor. Şükran Sarıhan hayatında ilk kez korkuyor. Binnur ve Melda sonunda karşı karşıya geliyor
Adalet için, aşk için sonu gelmez bir savaşa itilen insanların heyecanlı öyküsünü anlatan "Savcının Karısı" cuma gecelerine heyecan katmaya devam ediyor. Bu bölümde; Ünal, Melda'dan ayrılmamaya kararlıdır. Melda'nın doktora gittiğini öğrenir ve ne olduğunu bulmaya çalışır. Doktordan öğrendiği şey, ikisinin de hayatını değiştirecektir.

BİNNUR'UN OYUNU
Ancak Melda, Ünal'ın Engin'in katili olduğuna inandığından, onunla konuşmayı reddeder. Ünal elindeki bilgileri birleştirince, Binnur'un herkese oyun oynadığını anlayan ve tüm sırları açığa çıkaracak kişinin Suat Paker olduğuna karar verirler. Leman ve Ünal'ın birlikte eve gelmeleri Melda'yı çok şaşırtır. Ancak, Leman, bir gece Binnur'un onun boğazına bıçak dayadığını anlatınca, Melda da Suat Paker'in bir şeyler sakladığına ikna olur. Hep birlikte Suat Paker'e giderler. Leman evine döndüğünde onu Binnur karşılar. Leman ikinci kez, boynuna dayanan bıçakla, Melda'yı önemli bir şey olduğuna ikna edip, evine çağırır. Melda geldiğinde kapıyı Binnur açar. Üç kadın arasında ölüm kalım mücadelesi başlar. Ve Binnur, yaptığı her şeyi itiraf eder.
ATİLLA DORSAY
Zaman Tükeniyor TRT-1 20.55
Kasabada gerilim (Out of...
MESUT YAR
Spikerin güzeli mi makbuldür?
TRT Genel Müdürü Şenol...
 
Pelikan Dosyası
atv / 00:00
Gümüş-Tekrar
Kanal D / 00:00
Naciye'yi Kim Sevmez
atv / 20:30
Zaman Tükeniyor
TRT 1 / 20:55
Golden League Paris Grand Prix
NTV / 21:30
Savcının Karısı
atv / 22:15
Piyanist
Show TV / 22:15
Çemberimde Gül Oya
Kanal D / 22:15
Mesut Yar'la Tuhaf Şeyler
Star / 23:40
Bu defa saçıyla para kazanacak
Bu defa saçıyla para kazanacak
Türk Petrol'le sözleşmesi sona eren Hülya Avşar'ın, Molped...
İkinciye 'ev'lendi!
İkinciye 'ev'lendi!
Pınar Altuğ'un şimdilerde keyiften dört köşe olduğunu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.