kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

06:45Homedrom
07:15Süper Fare
08:00Kralın Hazinesi
09:00Sonic
09:30Harika Pazar
12:00Ankara'da Sabah
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
15:00Airport
15:50Geo Belgesel
17:10Saklambaç
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Vizontele
22:30Hayallerim ve Aşkım
23:30Sinema "Kızıl Nehirler"
01:15Geo Belgesel
01:45Son Haber
01:55Homedrom

 
  13:30 Deko-Dizayn
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu Deko Dizayn Kervan Mağazaları'nın katkılarıyla Yücel Hanım'ın salonunu dekore ediyor. Seray Sever de evinin kapılarını Deko Dizayn'a açıyor. Programın bu haftaki yarışmacı konukları ise Burcu Çağrı ve Okan Karacan olacak.
 
  15:00 Airport
"Airport", dünyanın en büyük havacılık fuarlarından biri olan Paris Airshow'dan renkli görüntüler getiriyor ekrana
Güntay Şimşek'in hazırladığı havacılık ve turizm programı Airport, dünyanın en büyük havacılık fuarlarından biri olan Paris Airshow'dan renkli görüntüler ekrana getirecek. Henüz tasarım aşamasında olan modellerden milyon dolarlık iş jetlerine, savaş uçaklarından helikopterlere kadar bu renkli show büyük ilgi çekecek. Program konukları ise Türk Hava Yolları'nda çalışan baba-kız pilotlar; Sabahattin ve Hale Baloğlu... "Airport"ta ayrıca Avrupa'nın en büyük model uçağının orijinal Süper Piper Cub ile Hezarfen Havaalanı'ında yaptığı gösteri karşınıza gelecek. Airport'un uçuş noktasında ise Portekiz'in başkenti Lizbon var.
 
  20:00 Vizontele
Köye TV geliyor!...
atv, Türk Sineması'nın seyirci rekoru sahibi filmlerinden "Vizontele"yi yeniden ekrana getiriyor. 2001 yapımı film, Yılmaz Erdoğan'ın çocukluk anılarına dayanıyor ve Hakkari'ye ilk televizyon geldiği günleri anlatıyor. Bir taşra kenti, açık hava sinemaları, devlet- halk kopukluğu, yoksulluk ve doyumsuzluk ve bu kargaşa içinde büyümeye, hayata tutunmaya çalışan yeni yetmeler... Ama her şey Erdoğan'a özgü bir mizahın çerçevesinden görülüp anlatılmış. Erdoğan ve Ömer Faruk Sorak birlikte yönetmişler, Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Cem Yılmaz, Erkan Can ve Cezmi Baskın oynamışlardı.
 
  22:30 Hayallerim ve Aşkım
"Hayallerim ve Aşkım"da romantik düşler gerçek oluyor. Programda bu kez Gökhan, Tülay'a maskeli baloda evlenme teklif edecek
Berna Laçin'in sunduğu "Hayallerim ve Aşkım", hayalleri süsleyen evlenme tekliflerini hayata geçirmeye, evlenme yolunda atılacak ilk adımları unutulmaz kılmaya devam ediyor. Programın her bölümünde farklı bir hayal ele alınıyor ve buradan herkesin heyecan içinde sonunu bekleyeceği ilginç evlenme teklifleri çıkıyor. Katılanların Antalya'da tatil kazandıkları "Hayallerim ve Aşkım"da ekranseverler de heyecanlı bir diziyi izlercesine gelişmeleri takip ediyor. Programda bu kez Gülay'la iki yılı aşkın süredir flört eden Gökhan'ın hayalleri gerçek olacak.

BOĞAZA NAZIR TEKLİF
Bu bölümde Gökhan'ın bir maskeli baloda evlenme teklif etmesine tanık olacaksınız. Boğaz kıyısındaki şık mekânlardan biri olan Hayal Kahvesi'nde gerçekleştirilen baloda neler yaşanacağını, Gökhan'ın teklifine Gülay'ın nasıl tepki vereceğini merak ediyorsanız "Hayallerim ve Aşkım"ı kaçırmayın.
 
  23:30 Sinema "Kızıl Nehirler"
Tüm dünyada satış rekorları kıran aynı adlı romandan sinemaya uyarlanan "Kızıl Nehirler" bu akşam atv'de. Son yılların en ilgi çekici yapımlarından olan filmin başrolünde Jean Reno oynuyor
Kızıl Nehirler, best-seller yazmayı bir Amerikan spesiyalitesi olmaktan çıkarıp Fransızlar'ın da bunu becerebileceğini gösteren yazar Jean-Christophe Grange'nin ilk ününü yaptığı aynı adlı romandan uyarlandı.

REKOR KIRDI
Avrupa'nın göbeğinde art arda işlenen kanlı cinayetlerin peşine düşen eski bir polis şefiyle genç bir müfettişin yaşadığı inanılmaz serüveni anlatan roman, biz dahil tüm dünyada satış rekorları kırmıştı. 2000 yapımı filmi Mathieu Kassowitz yönetti, başrollerde ise Jean Reno, Vincent Cassel, Dominique Sanda ve Vincent'ın babası Jean-Pierre Cassel oynadılar.

ÇOCUKLAR İZLEMESİN
Film, "Kuzuların Sessizliği"nin açtığı yoldan gidiyor ve karşımıza son derece ürkünç katiller ve cinayetler getiriyor. Bu açıdan çocuklara izlettirilmemesi uygun olur. Daha önce sinemalara gelmemiş ve yalnızca Digiturk'te gösterilmişti. Grange'nin son romanından uyarlanan "Kurtlar İmparatorluğu" ise şu günlerde sinemalarımızda oynuyor.
ATİLLA DORSAY
CNBC-e 16.00 Bir Gecelik Aşk
80'lerde kadın-erkek...
MESUT YAR
Neye niyet neye kısmet?...
Kadir Çelik Objektif'te Hakan...
 
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Airport
atv / 15:00
Bir Gecelik Aşk
CNBC-e / 16:00
Vizontele
atv / 20:00
Sezen Aksu Konseri
TRT 1 / 20:55
Sensiz Olmuyor
Kanal D / 21:00
Hayallerim ve Aşkım
atv / 22:30
Bitirim İkili
Kanal D / 23:00
Kızıl Nehirler
atv / 23:30
Jennifer sanki bir diva Nicole zarafetin tanımı
Jennifer sanki bir diva Nicole zarafetin tanımı
Amerika'nın ünlü magazin dergilerinden People, internet sitesinde...
Davetler sokağa taştı
Davetler sokağa taştı
İstanbul'un elitlerinin müdavimi olduğu Nişantaşı'ndaki Reminiscence,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.