kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Teletubbies
09:30Tolga Abi ve Hugo
10:30Cedric
11:05Sonic
11:40Rubi
13:30Aynalı Kahve
15:30Çocuklar Duymasın
17:30Avrupa Yakası
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Aşka Sürgün
21:45Bir İstanbul Masalı-Tekrar
00:15Komik Atak
01:05Son Haber
01:15Homedrom
01:45Haberci

 
  08:45 Teletubbies
Dünya çocuklarının gönlünü fetheden "Teletubbies" atv ekranlarında... Yayımlandığı bütün ülkelerde, okul öncesi ve okul çağındaki çocukların en çok izlediği program olan "Teletubbies" renkli eğlenceli ve sürprizlerle dolu içeriğiyle minikleri eğlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda eğitiyor. Hafta içi her gün saat 08.45'te, hafta sonları ise 07.30'da yayımlanacak program çocukları ekran başına çekecek.
 
  20:00 Aşka Sürgün
"Aşka Sürgün" bu akşam gerilimin doruğa çıkacağı 15'inci bölümüyle sezon finalini yapıyor. Irak'ta çekilen sahnelerin ekrana geleceği bölümü soluklarınızı tutarak izleyeceksiniz
Başrolünü Mahsun Kırmızıgül ile Beren Saat'in paylaştığı "Aşka Sürgün" gerilimin arttığı, heyecan dolu 15'inci bölümüyle bu akşam sezon finalini yapıyor. Kısa zamanda çok sevilen, büyük bir izleyici kitlesine ulaşan "Aşka Sürgün" pazartesi ekranının vazgeçilmezleri arasına girdi. Dizinin yapımcıları "Aşka Sürgün"ün önümüzdeki sezonda izleyiciye müthiş sürprizlerinin olacağını müjdeliyor.

TOPRAĞA DÖNÜŞ
Şimdiye kadar yapılan doğu dizilerine alternatif olan dizi, batı kültürüyle yetişmiş doğulu bir ailenin köklerini keşif serüvenini, bir anlamda toprağa dönüşünü anlatıyor. Dizide bu akşam; Azzam, şirketin Irak'taki finansal kontrolörü Kemal'in kaçırıldığı haberini Hazar ve Civan'a verir. Azzam'ın Mardin'deki aşiret reisleriyle yaptığı görüşmeler sonucunda Kemal'in kurtarılması için tek bir çözüm yolu görünmektedir: Hazar'ın Irak'a gidip adamı kendisinin teslim alması... Nizar Midyat'a gelir ve gelir gelmez Resul'le çatışır. Hazar araya girerek iki adamın birbirlerine zarar vermesini engeller.

AŞK ÇIKMAZI
Nizar, Hazar'ın bu tavrına bozulmuştur. Bir de yeğeninin oradan ayrılmasını ve İstanbul'a dönmesini istemesi üzerine iyice çileden çıkar. Kilisenin papazı Yusuf ve Bennu'yu saklanmaları için önceki yıllarda boşaltılmış bir Süryani köyüne götürür. Fırsat buldukça yanlarına geleceğini söyleyerek ikisini yalnız bırakır. İki genç birbirlerine belli etmek istemeseler de çok korkmaktadırlar. Odasında kalmış olan eşyalarını toplamak için gece sessizce villaya girmek isteyen Cesur babasıyla karşılaşır.
 
  21:45 Bir İstanbul Masalı-Tekrar
Geçen pazartesi muhteşem bir finalle ekrana veda eden dizinin son bölümü kaçıranlar için yeniden yayımlanacak
atv'nin bir ekran klasiği haline gelen dizisi Bir İstanbul Masalı geçen pazartesi muhteşem bir finalle sona erdi. Dizinin son bölümü bu akşam kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bir kez daha ekrana gelecek.

MASALA YAKIŞIR BİR SON
Selim'in Ayvalık'a gelmesi, Esma Turgut düğününü nasıl engelledi? Arhanlar, Ömer'in kaybının ardından nasıl bir hayata başlayacaklar? Kozanlar, Ayvalık'ta aradıkları mutluluğa kavuşabilecekler mi? Masalın ana mekanı, malikânenin akıbeti ne olacak? Selim ve Esma her türlü zorluğa rağmen yeniden bir araya gelip, mutluluğu yakalayabilecekler mi? 2 yıldır tüm ihtişamıyla süren masal, tüm bu soruların yanıtlarını içeren bölümüyle, masallara yakışır bir şekilde sona erecek.

DİZİ ÖDÜLE DOYMADI
Geçtiğimiz cuma gecesi Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilen "Beyaz İnci TV Ödülleri"nde Bir İstanbul Masalı ödüle doymak bilmedi. İşte "Drama" dalında aldığı ödüller: 'En İyi Dizi', 'En İyi Erkek Oyuncu'; Mehmet Aslantuğ, 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu'; Ozan Güven, 'En İyi Müzik'; Kıraç...
ATİLLA DORSAY
CNBC-e 22.00 Aynadaki Yansıma
Çin Sineması'ndan bir film...
MESUT YAR
Beyaz İnci; "Emmy usulü tören"
Size, bana geçen sezona...
 
Parmak İzi
Show TV / 00:00
Teletubbies
atv / 08:45
Aşkım Benim
Show TV / 11:00
Aşka Sürgün
atv / 20:00
Haziran Gecesi
Kanal D / 20:00
Bir İstanbul Masalı-Tekrar
atv / 21:45
Aynadaki Yansıma
CNBC-e / 22:00
Survivor Türkiye: Büyük Macera
Kanal D / 22:15
Fidye
TRT 1 / 22:15
Ülkemizin fahri elçisi
Ülkemizin fahri elçisi
Ülkemizin tanıtımı için tüm imkânlarını seferber eden Ender Mermerci,...
9 yıl sonra yine sahnede
9 yıl sonra yine sahnede
Arben İçli ile evlendikten sonra Paris'e yerleşen Yeşim...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.