kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

06:45Homedrom
07:40Pingu
08:00Tarzan
09:00Sonic
09:30Harika Pazar
12:00Ankara'da Sabah
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
14:25İş Dünyası
15:20Geo Belgesel
17:00Sinema "Polizei"
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Dolunay
21:45Hayallerim ve Aşkım
22:45Sinema "Gizemli Yabancı"
00:30Geo Belgesel
01:00Son Haber
01:10Homedrom

 
  13:30 Deko-Dizayn
Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Erbil'in düğünü dün gece gerçekleşti. İlk kez yeni evlilerin yatak odasına girmeyi başaran Vahe Kılıçarslan ve Deko Dizayn ekibi, çiftle hem çok hoş bir sohbet yaptı hem de evlerini görüntüledi. Deko Dizayn ayrıca Kervan Mağazaları'nın katkılarıyla Aynur Hanım'ın salonunu yeniledi. Evin eşyaların seçiminde Vahe'ye Tarık Mengüç, Dilek Pınar, Fatoş Seğmen ve Asya Öztürk yardım etti. Programın bugünkü yarışmacı konukları ise Çılgın Sedat ve Şahsenem...
 
  20:00 Dolunay
atv'nin yaz dizilerinden "Dolunay" ikinci bölümüyle ekranda. Dizide bu akşam Şükriye, engellere rağmen sokak çocukları için bir vakıf kurmaya çalışıyor
atv'nin geçen haftaki ilk bölümüyle tüm dikkatleri üzerine çeken dizisi "Dolunay" 2. bölümüyle sürüyor. Başrollerini ünlü balet Tan Sağtürk ile Yeşim Büber'in paylaşdığı dizi güzel bir aşk hikâyesinin yanı sıra toplumun kanayan yarası; sokak çocuklarının dramını da ekrana taşıyor. Dizide bu akşam: Şükriye kendisine gelen gizemli mailden etkilenmiştir. Bunu yazanın kim olduğunu bulmaya çalışır. Bu arada sokak çocukları için kurulacak vakfın binasıyla ilgili sorunlar çıkar.

GİZEMLİ BİR ADAM
Sorunların nereden kaynaklandığını bulmaya çalışan Şükriye'nin başına bazı olaylar gelir. Ahmet ise Şükriye ve vakıfla daha yakından ilgilenmeye başlamıştır. Derya, Ahmet'in sponsor olmak istediği bu vakfın kurucusunun bir kadın olduğunu öğrenir ve bu hiç hoşuna gitmez. Bu arada Şükriye, kim olduğunu bilmediği gizemli kişiyle mail'leşmeyi sürdürmektedir. Şükriye, vakıf binasını tamamen kaybettiğine inandığı sırada, bu gizemli kişiden gelen mail, yeniden umutlanmasına sebep olur. Şükriye, Füsun ve Erdem yeniden binanın tadilat işlerine başlarlar.

AHMET İNAT ETTİ
Şükriye'nin bu vakfı açmasına engel olmaya çalışan kişiler vardır. Ahmet ise kesinlikle Şükriye ile tanışmaya ve vakfa sponsor olmaya karar vermiştir. Ama Derya, buna engel olmanın yolunu aramaktadır.
 
  21:45 Hayallerim ve Aşkım
"Hayallerim ve Aşkım" ekranda romantizm rüzgârları estirmeye geliyor. Berna Laçin düşlerdeki evlenme tekliflerini gerçekleştirecek
atv'de romantik düşlerinizi gerçeğe çevirecek program bu akşam başlıyor. Berna Laçin'in sunacağı "Hayallerim ve Aşkım" düşlerdeki evlenme tekliflerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Kararınızı verdiniz. Sevdiğinize evlenme teklif edeceksiniz. Ve bu anın özel olmasını istiyorsunuz... Şahane bir de fikriniz var. Belki Eyfel Kulesi'nin tepesinde, belki boğazın ortasında, belki de Kapadokya semalarında bir balon sepetinde "Benimle evlenir misin?" demeyi diliyorsunuz.

ROMANTİK ANLAR
"Hayallerim ve Aşkım" işte hayal ettiğiniz bu evlenme teklifini gerçeğe dönüştürecek. Böylece evlilik teklifiniz sıradan bir süreç olmaktan çıkıp romantik ve unutulmaz bir an olarak hatıralarınıza yerleşecek. Yapımcılığını Calvus Medya'nın üstlendiği, yönetmenliğini Belgin Kutun'un, Genel Koordinatörlüğünü Gaye Cankaya ile Sunay Babahan'ın yaptığı "Hayallerim ve Aşkım" pazar akşamları ekrana gelecek. "Hayallarim ve Aşkım" da her program için farklı bir hayal ele alınacak ve buradan herkesin merak içinde sonunu bekleyeceği ilginç bir evlenme teklifi çıkacak. Katılanların hem hayallerini gerçekleştireceği, hem de Antalya'da tatil kazanacakları programda ekranseverler de heyecanlı bir diziyi izlercesine gerçek hayattaki gelişmeleri izleyecekler.

SÜRPRİZ TEKLİF
Programda Berna Laçin önce haftanın kahramanlarını tanıtacak. İlk programın kahramanları evlenme teklifini yapacak Özgür ile uzun süredir flört ettiği Tülay... Trabzon'da başlayan arkadaşlıklarını İstanbul'da sürdüren Özgür ile Tülay'dan önce tanışma öykülerini dinleyeceksiniz. Sonra ise sıra hayalin gerçekleştirilmesine gelecek. Özgür bu akşam Kız Kulesi'nde Tülay'a evlenme teklif edecek. Bu teklif sırasında yaşanacaklar, saniye saniye ekrana yansıyacak. Bakalım bu romantik anlarda neler olacak, Özgür "Benimle evlenir misin?" dediğinde Tülay ne yapacak?
 
  22:45 Sinema "Gizemli Yabancı"
Hem fantastik, hem duygusal
(Hearts in Atlantis)- atv Sinema Kulübü'nde bu gecenin sürprizi, yakın tarihli bir Anthony Hopkins filmi. 2001 yapımı film, orta yaşa gelmiş ve aşmakta olan bir adamın çocukluğunu hatırlamasıyla gelişiyor. 11 yaşlarındayken komşuya taşınan gizemli bir adamı, onun inanılmaz psişik yeteneklerini ve de bunun çocukluğu üzerindeki etkilerini hatırlıyor kahramanımız. Ve hikâye, şaşırtıcı biçimde geçmişten yaşanan döneme bağlanıyor. "Shine" filmindeki büyük başarısından sonra Hollywood'a transfer olan Avustralyalı Scott Hicks'in yönettiği film, bir Stephen King öyküsüne dayanıyor ve yazarın fantastik dünyasına alışılmadık bir duygusal boyut ekliyor. Hopkins'in yanı sıra küçük Anton Yelchin, Hope Davis, David Morse gibi oyuncular var. Özellikle duygusal filmleri sevenler için...
ATİLLA DORSAY
CNBC-e 16.00 Murphy'nin Masalı
İki yalnız insan...
MESUT YAR
Dizilerin tiyatroya namus borcu var ama
Tiyatronun...
 
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Murphy'nin Masalı
CNBC-e / 16:00
Dolunay
atv / 20:00
Ölüm Kadına Yakışır
TRT 1 / 20:55
Hayallerim ve Aşkım
atv / 21:45
Pazar Keyfi
Show TV / 21:45
Gizemli Yabancı
atv / 22:45
Çayır çimene yayıldılar!
Çayır çimene yayıldılar!
Soğuk havadan illallah diyen İstanbul'un elitleri, Korunmaya Muhtaç...
Her haliyle güzel!
Her haliyle güzel!
Moda Polisi
Aşırı dekolte kıyafetleriyle adından söz...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.