kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Emre: F.Bahçe'ye gitmem demedim

Milli futbolcu Emre Belözoğlu, futbol hayatını Avrupa'da sürdürmek istediğini belirterek, ''Eğer bir gün dönersem 'Bu takım kesinlikle Fenerbahçe olmaz' demem'' dedi.

İtalya'nın FC Inter takımında top koşturan milli futbolcu Emre Belözoğlu, sabah saatlerinde Milano'ya gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda, basın mensuplarının aldığı transfer teklifleri ve milli takıma ilişkin sorularını yanıtladı.

Belözoğlu, bir basın mensubunun ''Inter'den kesinlikle ayrılıyor musun?'' şeklindeki sorusu üzerine Inter'de 4 sene güzel günler geçirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

''Bugün Milano'ya gidiyorum, daha İtalya Kupası finali maçları var, henüz lig bitmedi. Kulübüme bundan 2-3 ay önce kesin fikrimi zaten beyan etmiştim. Onlar da bir problem olmadığından dolayı beni bırakmayacaklarını söylemişlerdi. Fakat ben özellikle son 2-3 aylık bölümde takımda oynamadığımdan dolayı, ayrılmak istediğimi tekrarladım.''

Bugün menajeri ile İtalya'ya gideceğini ve oradaki idmanın ardından tekrar görüşeceğini söyleyen Belözoğlu, ''Inter'den ayrılıp ayrılmayacağım, iki güne kadar kesinlik kazanacak. Onlara son teklifimizi götüreceğiz. Hakkımda hayırlısı ne ise o olacak'' ifadesini kullandı.

Emre Belözoğlu, ''Hangi takımlardan teklif aldın?'' sorusu üzerinede ''Sözleşmesi süren bir futbolcu olarak direk takım ismi vermem doğru olmaz. Fakat 3-4 tane ciddi teklif aldım. Önümüzdeki günlerde inanıyorum ki transferimde somut gelişmeler olacak'' yanıtını verdi.

'KİMSEYE SÖZ VERMEDİM'

Türkiye'den manajeri aracılığıyla teklifler aldığını doğrulayan milli futbolcu Belözoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:''Türkiye'den teklifler aldığım doğru. Ama şunu belirtmek istiyorum, kesinlikle transferimde direk olarak hiç kimse ile görüşmedim, ciddi transfer teklifleri aldığım doğrudur. Ancak kimsedenne para talebinde bulundum, ne bir para aldım, ne de kimseye transferim hakkında bir söz verdim. Türkiye'den teklif almam da gayet doğaldır.

Ama benim ilk hedefim kesinlikle futbol hayatımı Avrupa'da devam ettirmek. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum. Önümde 6-7 senelik hedeflerim var. Tatilde transferimle alakalı doğru bir karar vereceğime inanıyorum.''

'FENERBAHÇE OLMAZ DEMEM'

Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe yönetiminin transferi için İnter'le görüşüp görüşmediğine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:

''Benim görüştüklerine dair bir bilgim yok. Ama Inter beni eğer bukararımdan sonra satış listesine koyarsa, doğal olarak diğer takımlar gibi Fenerbahçe'nin de transferimle ilgili olarak görüşme hakkı olacaktır.''

Futbol hayatının çok geçici olduğunun farkında olduğunu ve o yüzden profesyonelce düşündüğünü anlatan Belözoğlu, ''Fenerbahçe'de oynaman halinde Galatasaray camiasının baskısı üzerinde olur mu? şeklindeki bir soru üzerine şöyle konuştu:

''Futbol hayatının gerçekten çok geçici olduğunun farkındayım, o yüzden profesyonel düşünüyorum. Tabiki bende Galatasaray kulübünün ve camiasının çok fazla emeği vardır. Ama profesyonel düşünmek zorunda olduğumu da biliyorum. Galatasaray'dan ayrılırken de bunun bilinciyle ayrıldım. Eğer bir gün dönersem 'Bu takım kesinlikle Fenerbahçe olmaz'demem. Bunu daha önce de söyledim. Ama şu an için kesinlikle direk Fenerbahçe ismi geçtiği için bunu söylüyorum. Fenerbahçe ile bir söz kesme veya başka bir şey söz konusu değil. Avrupa'da en azından 3-4 sene daha futbol hayatımı sürdürmek istiyorum.''

'MİLLİ TAKIM İYİ YOLDA'


Milli takım hakkındaki görüşleri de sorulan Emre Belözoğlu, genç futbolculardan kurulu milli takımın iyi bir yolda olduğunu, uzun süre yan yana oynamaları halinde bunun ortaya konulan futbola da yansıyacağını anlatarak, sözlerini şöyle tamamladı:''Bize güvenilmesi gerekiyor. Zaten biz kulüp değil, bir ülke takımıyız. Ülkemizde sadece bir tane milli takım var, insanların bu gözle bakmasını umut ediyorum. Gerçekten genç bir ekibe sahibiz, en az4-5 tane turnuva oynayacak bir ekip var.''

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 F.Bahçe'ye mutlu haber
 H.Yakın, Young Boys ile anlaştı
 San Antonio:84 - Detroit:69
 Restart
 Biyonik adama bıçak
 Emre'ye servet
 Gönderildim
 Gençlik aşısı
 Yuvama bir gün geri döneceğim
 Federasyona ültimatom
 Ze Roberto'nun parası hazır
 Büyükler Biscan için birbirine girdi
 Komşu'da Carew savaşı
 Juanfran'dan çıt çıkmadı
 Trabzon nokta atışı yapacak
 Haber Hattı
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
Yanal'ı rahat bırakın
Milli Takım'ın 2006...
KAZIM KANAT
Görevden kaçma Terim
Sadece üç fotoğrafı...
RECEP GİRGİN
Karne notları!
Okullar kapandı, talebeler...
Tuğçe'nin gerçek annesi benim
Tuğçe'nin gerçek annesi benim
Minik Tuğçe'nin gerçek annesinin kim olduğu tartışmaları sürerken,...
'İkinci Çernobil olur'
'İkinci Çernobil olur'
Uzmanlar uyarıyor: "1999'da yaşanan sızıntının bir benzeri yaşanırsa,...
Hem mütevazı hem entel
Hem mütevazı hem entel
Film yönetmenleri Lübnan İspanyol melezi egzotik güzel Yamila Diaz'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu