kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'İyi bir oyuncu olacağım'
'İyi bir oyuncu olacağım'
Senaryonun tümüne ve derinliğe bakarım

'İyi bir oyuncu olacağım'

İlk olarak Taştan Kalp adlı televizyon filmiyle sonra da Vizontele'de küçük bir rolle izleyici karşısına çıkan eski manken Pınar Tezcan, atv'nin iddialı dizisi 'Köpek'teki performansıyla büyük beğeni topluyor. Tezcan'ın en büyük isteği ise iyi bir oyuncu olmak.

Konservatuvar mezunu ve eğitimli oyuncuların "Mankenden oyuncu olmaz" sözlerine karşın, mankenlikten oyunculuğa geçenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Oyunculuğuyla göz kamaştıran mankenler kervanına 'Köpek' dizisindeki rolüyle beğeni toplayan Pınar Tezcan da katıldı. Vizontele'de çok kısa bir rolle oyunculuğa adım atan Tezcan, daha sonra atv ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan 'Taştan Kalp' adlı filmde rol aldı. 'Köpek' dizisinde, bir mafya babasının kızı Ebru karakterini canlandıran Tezcan, oldukça iddialı. "İyi bir oyuncu olabilmek için daha çok fırın ekmek yemem gerek" diyen Tezcan, dizi ekibinin çok iyi oyunculardan oluşmasının ilk başlarda gözünü korkuttuğunu ama artık bu korkusunu üzerinden attığını söylüyor. 'Köpek' ekibindeki usta isimlerin kendisine oyunculuk konusunda yardımcı olduklarını ifade eden Tezcan, "Ben çok çok şanslıyım ki muhteşem bir ekiple çalışıyorum" diyor.

* Neden oyunculuk? 10 yıldır mankenlik yapıyorum. Artık belli bir yaştan sonra sıkıldım bu işten. Televizyonda güzel projelerde rol almak istedim. Oyunculuk eğitimim yok. Ama bu işin eğitimini almayı, bu işin okulunu okudum demeyi çok isterdim. Oyuncuyum, ama iyi bir oyuncu olacağım.

* 'Ebru' karakterini sizin ağzınızdan dinleyebilir miyiz? Ebru yurtdışında okuduktan sonra babasının yanına dönüyor. Ama asla şımarık bir kız değil. Babası onu erkek gibi yetiştirmiş. Çok güçlü, çok kişilik sahibi. Babası öldükten sonra babasının işlerini yürütebilecek, mafyaya karşı ayakta durabilecek güçlü bir karakter. Bakışlarıyla bile her şeyi hallediyor.

* Ebru'ya benziyor musunuz? 'Ebru' çok ağır başlı, kendinden emin ve 'hayır'ı kabul etmeyen biri. Bende öyleyim. 10 senedir bu piyasada tek başıma ve güçlüyüm. Verdiğim kararı uygularım. Ebru ile çok benziyoruz. Yapamayacağım hiçbir şey olmayacağıma inanıyorum. Çok hırslıyım.

ERKAN BENİM İÇİN AVANTAJ

* Oyunculuğunuzu nasıl buluyorsunuz?
Oynadığım rolleri izledikten sonra 'keşke şöyle yapsaydım' dediğim oluyor. Ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bir hata yaptığımda 'şöyle yapsan daha iyi olur' diye uyarıyorlar. Çok şanslıyım ki muhteşem bir ekiple çalışıyorum. Çok usta oyuncular var. Hepsi de bana çok yardımcı oluyor. Ben de zaten 'beni eleştirin diyorum' onlara. Nerede nasıl oynamam ve nasıl davranmam gerektiğini bana söylüyorlar. Bu işin hakkını vermek ve en iyi şekilde oynamak benim için çok önemli.

* Dizide çok iyi bir rolde oynuyorsunuz. Bundan dolayı korkmadınız mı? Ben çok tepeden girdiğim için diziye çok korkuyordum. İnsanlar çok minik rollerde başlar. Daha yardımcı rollerde başlar. Ben çok iyi bir yerden başladım. Bunun dışında hepsi zaten muhteşem oyuncular. Arada bir tek ben varım. Onlar gibi olabilecek miyim? Onlara yetişebilecek miyim? Bir yanlışlık yaptığım zaman ters davranırlar mı? diye endişeleniyordum. Asla böyle bir şey olmadı. Ben Osman Yağmurdereli'ye bana böyle bir şans verdiği için minnettarım.

* Erkan Petekkaya ile daha önce de bir filmde beraber oynadınız. Onun bu dizide olması sizin için bir avantaj mıydı? Tabii ki benim için avantajdı. Onun bu dizi de olması benim için bir destekti.

* Siz 'oyuncu oldum' diyebiliyor musunuz? Benim daha çok fırın ekmek yemem lazım. Oynuyorum, ama daha çok zaman var. Ama kötü olsam Osman Yağmurdereli oynatmaz ve beni diziden çıkartabilir. Diğer arkadaşların arasında sırıtabilirim. Demek ki başarıyorum.

* Sinema ile ilgili planlarınız var mı? Teklif aldınız mı? Teklif almadım ama sinema da oynamayı çok isterim. Sinemanın tadı gerçekten çok başka.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Türkiye'deki polisin yüzde 80'i Bozkurt'muş
 'Şarkılarımı çalmasınlar diye albüm yapıyorum
 Türk kadını doğal tonları kullanmalı
 Aşkın doğal formülü
 Ne giysem bir yıl sonra moda oluyor
 Deniz yıldızları ödül kazandırdı
 0 RH pozitif'ten iyi koca olur!
 Yeni gözdelerin güzellik itirafları
 Bir klipleri bile yok ama satışları çok...
 Cannes'lı düşler
 Reklamların yeni yıldızı
 Bebek hayali ertelendi
 Sinemaya veda ediyor
AYŞE ÖZYILMAZEL
Nicole ve Penelope tamamdır, sıra Katie'de
Yeni...
HAKAN & UTKU
Based on a true story
Fenerbahçe-Galatasaray maçının...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Sucukiçi köfte
Sarmısakları soyup...
Çoğul gebelikler anne adayı ve bebekler açısından risk taşıyor
Çoğul gebelikler anne adayı ve bebekler açısından risk taşıyor
Amerika, Almanya, Avusturya'nın yanı sıra İngiltere ve Kuzey...
Acaba neden yorgunum?
Acaba neden yorgunum?
Çoğumuz bir şekilde yorgunluğun baskısı altında yaşıyoruz. İşten...
Başkan Sarıgül de Bodrum'da arındı!
Başkan Sarıgül de Bodrum'da arındı!
Alestair Dundas'ın sahibi olduğu Dreamland Spa'nın Bodrum Ada Otel'de...
Sisus'ta aşk tatili
Sisus'ta aşk tatili
Tuba Ünsal'ın iki yıl flört ettiği eski sevgilisi Aksel...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.