kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Balık ve Akrep sizi mutlu eder
Balık ve Akrep sizi mutlu eder

Yengeç-Koç:
Kısa sürede sıkılır
Ateşli ve heyecanlı sözleriyle bir anda sizi saracak olan Koç insanını başlangıçta her şeyi ile beğeneceksiniz. Koç da, sizin kadar ateşli ve duyguludur. Başlangıçta sizi kıskanacak, her şeyinizi kısıtlamaya kalkacaktır. Gerçekten, o anda doğru söylüyordur. Duygularından emin olabilirsiniz. Fakat daha sonra sizden uzaklaşarak, türlü bahaneler uyduracaktır.

Yengeç-Boğa:
Ömür boyu sürebilir
Boğa burcunun tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Yüreği sizin gibi sevgi doludur. O da güzel bir ev ve bir ailesi olmasını ister. Çocuklara düşkündür. Yaşamda maddi güven beklentisi içindedir. Fakat, sizin kadar romantik değildir. Sizin beklediğiniz güzel sözleri söylemeyebilir. Güzel sözler söylemeyi beceremez ama bu beraberlik ömür boyu sürebilir.

Yengeç-İkizler:
Uzaklaşmak isteyecek
Başlangıçta birbirinizi cazip bulacağınız kesin. Sizi beğenecek ve birlikte olmak isteyecektir. Fakat bir Yengeç olarak ısrarcı yapınızı aşkta da gösterir ve çabuk kırılırsınız. Oysa İkizler, nazik ve kibar biridir. Sizde ilgisini çeken özelliklerin yetmediğini hissederse, uzaklaşmak isteyecektir.

Yengeç-Yengeç:
Örnek bir beraberlik
İlk bakışta birbirinize çekildiğinizi hissedersiniz. Sevgi, yuva, maddi güven her ikinizde de fazlasıyla vardır. Bu beraberlik tam anlamıyla mutlu bir sonuca gider. Yaşam boyunca sürecek bir aşkın sizi beklediğini bilmek, ikiniz için de güven vericidir. Yalnız, iki tarafın da aynı özelliklere sahip olması, olumsuz yönlerin de aynı olacağını gösterir.

Yengeç-Aslan:
Mücadeleye değecek
Aslan burcu ilk bakışta size çok cazip gelecektir. Fakat daha sonra sizin fazla duygusal yönleriniz açığa çıkacak, ve sınırlandırılmayı sevmeyen bir Aslan'la birlikte yaşamak zorlaşacaktır. O, hesap vermekten hoşlanmaz ve daima birlikte olmaktan hoşlanacağı arkadaş çevreleri vardır. Eğer bir Aslan'a aşıksanız tüm bunlara değer bir ilişki ortaya çıkacaktır.

Yengeç-Başak:
Saygı yoksa yürümez
O sizin kadar duygulu ve romantik değildir. Düşüncelerini açıkça söylemekten çekinmez. Sizi üzeceğini aklına bile getirmez. Yalnızlıktan hoşlanmayan fakat kaliteli ve zevkleri konusunda titiz olan bu özel kişi ile anlaşma yolunu kesinlikle bulursunuz. Eğer karşılıklı birbirinize saygı göstermeyi başarabilirseniz, ilişkiniz ömür boyu sürebilir.

Yengeç-Terazi:
Ortak noktalar artar
Terazi insanını ilk bakışta beğenebilirsiniz. Bir Terazi duygusal ve romantik olmasına rağmen, asla mantıksız bir şey yapmaz. Her zaman, otokontrol sistemi gücünü gösterir. Sizin gibi yuvaya önem verir. Fakat sosyal yaşantısı olmayan bir hayat düşünemez. Teraziler saygılı birlikteliklerden hoşlanırlar. Aynı noktada bulaşacağınız çok şeyiniz vardır.

Yengeç-Akrep:
Mükemmel beraberlik
İşte Zodyak'ın mükemmel çiftlerinden biri. Akrep, maddeye değer verir ve kendisi gibi tutumlu olduğunuz için sizi takdir edecektir. Yaşlılık yıllarınızı güven içinde geçirirsiniz. Fakat Akrep'in kuşkucu yapısı her konuda kendisini gösterir. Sizin inatçı ve alıngan yönleriniz yüzünden beraberliğinizde sorunlar yaşanabilir. Ancak, bu aşk her şeye değecektir.

Yengeç-YAY:
Sessizce çeker gider
Yaylar'dan hoşlanabilirsiniz. Özgürlükçü ve başına buyruk yapısı ilginizi çekecektir. Onun belki de, her zaman sahip olmak isteyip, bir türlü cesaret edemediğiniz özellikleri vardır. Marjinaldir, zekidir, pratiktir, en önemlisi herkesten farklı bir rengi vardır. Onun sizinle örtüşecek fazla bir şeyi yoktur.

Yengeç-Oğlak:
Her şeyi olacaksınız!
Oğlak sizin zıt burcunuzdur. O, sizin gibi inatçı ve kuşkucudur. Hakkınızda düşündüğü her şeyi saklayacak ve sürekli sizi sınamak isteyecektir. Sizin kadar duygulu değildir. Fakat ruhunuzdaki fırtınaları sezer. Bazen sözleri acımasız ve eleştirici olabilir. Birbirinizi tanıdıktan sonra mükemmel bir beraberlik olacaktır. Zamanla onun her şeyi olacaksınız.

Yengeç-Kova:
Anlaşmanız çok zor
Bir Kova ile anlaşmanız son derece zor ve imkansız gibidir. Kova insanının apayrı bir havası vardır. Farklı ve ilginç arkadaşlarıyla mutludur. Kısıtlanmaya ve sınırlandırılmaya gelemez. Onu sıkar ve sürekli tartışma yaratırsanız, sizden uzaklaşmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Telefonlarınıza çıkmaz ve sürekli bahanelerle kaçarak, bir araya gelmekten kaçınır.

Yengeç-Balık:
Her konuda destekler
İşte uygun bir çift karşınızda duruyor. Balık, maddeden uzak bir yapıya sahiptir ve bu konuda tüm sorumluluğu size bırakır. Sizin yaptığınız hiçbir işe karışmaz ve hatta sizi her konuda destekler. Hassas ve duyarlı yapısı kırılmaya müsaittir fakat siz, zaten ona özenli ve duyarlı yaklaştığınız için, bu beraberlik kolay yara almaz. İmrenilen bir çift olursunuz.

Filiz Özkol yazdı

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Toranaga, Mitsubishi, Hattori Hanzo, Hai, Shogun...
 Süt vermek zayıflatıyor
 'Annemi zor ikna ettik, sonra stüdyodan çıkartamadık
 ''Hayır' diyemeyince 400 bin dolardan oldu
 Aranan insan olun
 Başarının ardında ter ve gözyaşı var
 Alanya Cannes'ı aratmıyor
 Bir öpücük yeter ama
 Ele avuca sığmayan çantalar
 Anneler Günü'nde Maçka'da şenlik var
 Annelere en güzel hediyeler Hotiç'te
 Çiçeği burnunda anneler...
 Kızgın kumlardan serin sulara atlarken
 Kıskançlıktan kuduruyor
 'Mork ve Mindy' dönüyor
HAKAN & UTKU
H.U. isterse Meclis Başkanı'yla röportaj yapar
- Sayın...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Mini pizzalar
Mayayı ılık sütü ve...
Maydanoz-limon suyu içmek zayıflatmıyor, idrar söktürüyor
Maydanoz-limon suyu içmek zayıflatmıyor, idrar söktürüyor
Pek çok kişi zayıflamak için sabahları aç karnına sıcak su, maydanoz...
Yaşamınızı hiperaktif çocuğunuza göre ayarlayın; depresyona girmesin
Yaşamınızı hiperaktif çocuğunuza göre ayarlayın; depresyona girmesin
Hiperaktif çocuklara bağırmak, onları dövmek, cezalandırmak sorunu...
Tuğçe Kazaz artist oluyor!
Tuğçe Kazaz artist oluyor!
Allah, Tuğçe Kazaz'a "Yürü ya kulum" demiş olmalı ki,...
İbo'nun şans meleği
İbo'nun şans meleği
İbrahim Kutluay nerede, nişanlısı Demet Şener de orada...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.