kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İkizler'i en çok Yay mutlu eder
İkizler'i en çok Yay mutlu eder
İKİZLER BURCU: 22 MAYIS- 22 HAZİRAN

İkizler'i en çok Yay mutlu eder

Kendi burcundan bir partnerle ideal uyumu yakalayan İkizler, Yay ve Kova'yla da mutlu beraberlikler yaşayabilir. Balık, Oğlak, Akrep, Boğa ve Başak burçları ise İkizler'e hiçbir şekilde hitap etmez.

İKİZLER-KOÇ
Dostluğunuz bitmez Koç'un akıl almaz neşesi sizi bir anda sarar. Her an onunla birlikte olmak isteyebilir, hatta tüm gününüzü ona harcayabilirsiniz. Renkli günlerin sonunda aklınız başınıza gelir ve ne yapmanız gerektiğini düşünmeye başlarsınız. Aşkınız bitebilir ama dostluğunuz sürecektir.

İKİZLER-YENGEÇ
Kısa ömürlü bir ilişki Yengeç'in romantik ve sizi saran sıcak sevgisi karşısında bocalamanız mümkün. Üzerinize düşerek sizi şımartması ve her isteğinizi anında yerine getirmesi karşısında ayaklarınız yerden kesilebilir. Bu aşk bir gün bitmeye mahkumdur. İlişkide en çok yarayı Yengeç alacaktır.

İKİZLER-TERAZİ
İşte ideal beraberlik Astrolojinin itiraz etmeyeceği ender birlikteliklerden biri sizi bekliyor. Terazi ve İkizler'in uyumu mükemmeldir. Onların dans eder gibi yaşadıkları bu aşk, herkesi kıskandıracak ve kendileriyle birlikte, çevrelerine de güzellikler yaşatacaktır. Aşkınızın kıymetini bilmelisiniz.

İKİZLER-OĞLAK
Boşuna zaman kaybı Akıllı ve entelektüel kişileri sever, esprili insanlara bayılırsınız. Oğlak ise tüm bunların tersi bir tablo ile karşınıza çıkar. Fakat sizin üstün yönleriniz, onun ilgisini çeker ve size yakın olmanın planlarını yapar. Gizemli ve düşüncelerini saklayan bir Oğlak'a tahammül etmeniz çok zordur.

İKİZLER-BOĞA
Öfkeyle hatırlayacak Bir Boğa asla size göre değildir. Önceleri cazip gelen her şey, sonradan sizi rahatsız edecek ve tüm olanaklarınızı teperek, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyeceksiniz. Arkanızda ise yaşadıklarını asla unutmayan, sizi hep öfkeyle hatırlayacak bir Boğa bırakacaksınız.

İKİZLER-ASLAN
Sonsuza dek sürebilir Aslan cazibesi, canlılığı, mertliği, atılganlığı ve tatlı sözleriyle sizi çok çabuk etkileyecektir. Siz de çekiciliğiniz ve ince zekanızla Aslan'ın başını döndürebilirsiniz. Aslan'ın gururunu kırmazsanız bu ilişki ömür boyu sürecektir.

İKİZLER-AKREP
Tahammülü imkansız Aranızda fiziksel çekim olabilir. Çünkü, Akrep'in dayanılmaz çekiciliğine karşı koymak mümkün değildir. Peki ya sonra? Tartışmalar sürüp gidecek ve aranızda kısır döngü başlayacaktır. Ona veda ederseniz rahat edersiniz.

İKİZLER-KOVA
Uğraşmaya değecek Kendisiyle başa çıkabilen bir İkizler ile karşılaşan Kova, bu entelektüel beraberliğe tüm kalbiyle "evet" diyecektir. Karşısına çıkan bu güzel fırsatı kaçırmak istemeyecektir. Bu güzel ilişkinin formülünü bozmayın ve ilişkinizi tüm gücünüzle koruyun. İnanın her şeye değecektir.

İKİZLER-İKİZLER
Aradığınız insan o! İstediğiniz tüm özelliklere sahip bir kişi karşınızda duruyor. Eğer gerçek anlamda size eşlik edecek bir eş arıyorsanız, onu seçebilirsiniz. Ortak özellikleriniz birbirinizi tamamlıyor. Birbirinizi anlayacak, duygularınızı paylaşacaksınız. Beraberliğiniz evlilikle sonuçlanabilir.

İKİZLER-BAŞAK
Anlaşmanız kolay değil Başak'ın maddeye olan düşkünlüğü, sizi rahatsız edecektir. O sürekli çevresini eleştirmekten hoşlanır. Birbirinizle savaşmak yerine anlaşmayı denediğiniz zaman çok şey kazandığınızı göreceksiniz. Birlikte iş ortaklığı bile kurabilir, beraberliğinizi pekiştirebilirsiniz.

İKİZLER-YAY
Aman nazar değmesin İşte keyifli ve tadı mükemmel bir ilişki. Karşıt burcunuz Yay'la inanılmaz bir tempo tutturacaksınız. Saatlerce sohbet eder, aynı zevkleri paylaşır, birlikte seyahat edersiniz. Birbirinizi ender bile olsa kıskandığınız zaman, bu ilişki yara alabilir fakat iyileşmesi fazla uzun sürmez.

İKİZLER-BALIK
Size dayanması zor Hareketli yapınızı takip etmekte zorlanan Balık, beraberliğiniz ilerledikçe ne yapar bilmiyoruz. Bir Balık sizi asla oyalayamaz. Siz yaşam problemlerini çözerken, o rüyalarını anlatmaya çalışır. Küser ve kendi kabuğuna çekilir. Bu ilişki tehlike sinyallerini çok çabuk verir.

Filiz Özkol yazdı

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Müslüm Baba özüne döndü
 Erkek neden evlenir
 'Bir Zamanlar'dan bugüne...
 Kızını bırakacak okul bulamayınca kendi kurdu
 Ömer'in tutkusu FOTOĞRAF karelerinde
 Uluslararası bağlantılar
 'Altın Portakal'ın başına devlet kuşu kondu
 İş yapacak filmin kokusunu alıyor
 Kıskandıran beraberlikler
HAKAN & UTKU
Reklamların ünlü mağdurları
Herkes onları reklamlardan...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Benekli Kek
Kekunu, oda...
Misafire baklava değil, dondurma ikram edin
Misafire baklava değil, dondurma ikram edin
Beslenme Uzmanı Aşkın Yüksel, beş çaylarının ev kadınlarının en büyük...
Peeling zamanı: Sonbahar
Peeling zamanı: Sonbahar
Kozmetik terimler pek Türkçe kullanılmıyor. Genellikle Fransızca,...
84'üncü arabası 300 bin Euro!
84'üncü arabası 300 bin Euro!
Cem Yılmaz'ın otomobillere olan düşkünlüğünü herhalde bilmeyen...
Zihni Tampa oldu
Zihni Tampa oldu
Kuruçeşme'deki Zihni, bundan sonra Tampa adıyla hizmet...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.