kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

* Beşiktaş&F.Bahçe galip
BAYANLAR
Basketbol Ligi'nde normal sezonu ilk sırada tamamlayan Beşiktaş play-off'ta da uygun adım finale yürüyor. İlk turda Çankaya Üniversitesi'ni zorlanmadan 3-0 ile geçen siyah-beyazlılar, yarı finalde de Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında 2-0'ı buldu. Seriye 1-0 önde başlayan Beşiktaş, evindeki Mersin'i ilk maçta 25 farkla mağlup etti: 81-56. Kara Kartal, 22 Nisan Cuma saat 18.00'de Mersin'de oynanacak mücadeleyi de kazanırsa adını finale yazdıracak.. Günün diğer maçında ise Erdemirspor'u 71-68 yenen Fenerbahçe durumu 2-0'a taşıdı.

* Aydın bana yalvardı!
A.GÜCÜ'NDE
görevine son verilen teknik direktör Yılmaz Vural, "Cemal Aydın, Ankaragücü'nü acınacak hale getirdi" dedi. Vural, "Televizyonda yorumculuk yaparken, Cemal Aydın telefon açtı. (Arkadaşımsın, dostumsun, saha ihtiyacımız var) diye yalvardı. Yardımcılarımı aldım ve geldim. Para talep etmeden boş mukaveleye imza attık. İlk 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgiyle tehlike bölgesinin dışına çıktık. Ancak daha sonra, bu takımın başta kaptan Hakan Kutlu, Zafer Özgültekin, Adem Dursun, menajer Abdullah Aktuğ ve basın danışmanı Seyit Kalender olmak üzere bazı kişilerin hegemonyasından kurtulması gerektiğini söyledim. Fakat Aydın, Ankaraspor maçını beklememi ricasında bulundu. Yenilgi sonrasında ise tercihini, benim görevimi bırakmam yönünde kullandı" diye konuştu.

* Bayülken'in acı günü
ÖNCEKİ
gün Beşiktaş Basketbol Takımı ile yollarını ayıran antrenör İhsan Bayülken, dün baba acısı yaşadı. Dün sabah evinde hayata gözlerini yuman Ercüment Bayülken'in kanser tedavisi gördüğü bildirildi. Bayülken'in cenazesi bugün Levent Camii'nde kılınacak öğle namazını takiben Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

* Yanal sahaya çıkıyor
FUTBOL
Federasyonu tarafından gerçekleştirilen "Starball Organizasyonu" yarın Lütfi Kırdar'da yapılacak. İlk maçı 12.00'de veteran futbolcuların oynayacağı organizasyonda, Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın da forma giyeceği Milli Takımlar Karması ile Basın Karması karşılaşacak.

* En ağır ceza G.Saray'a
PFDK, G.Saray'a
27.500, Beşiktaş'a 7.500, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a da 2.500 YTL para cezası verdi. Disiplin Kurulu, Trabzonspor'la yaptığı lig maçında taraftarının kötü ve çirkin tezahüratıyla meydana gelen saha olayları nedeniyle 25.000 YTL para cezası verdiği G.Saray'a, Kayserispor maçındaki saha olayları nedeniyle ayrıca 2.500 YTL para cezası uyguladı. Aynı maçta Trabzonspor da taraftarının küfürlü tezahüratı nedeniyle 2.500 YTL para cezası aldı. Beşiktaş'a, A.Gücü maçında taraftarının küfürlü tezahüratı nedeniyle 7.500, F.Bahçe'ye, Sakaryaspor maçındaki saha olayları nedeniyle 2.500 YTL ceza uygulayan PFDK, Kayserispor'a 10.000, Ankaraspor'a da 2.000 YTL ceza verdi.

* Mehmet Kings'i yıktı
NBA'DE
Utah sürpriz yapıp Sacramento Kings'i 92-82 yenerken milli basketbolcumuz Mehmet Okur 37 dakikada 21 sayı, 5'i hücum 12 ribaund, 4 asistle galibiyete damga vurdu. Türk vatandaşı Zaza'nın takımı Milwaukee ise Philadelphia'ya 122- 106 yenildi. Diğer sonuçlar: Memphis-San Antonio: 94-92, New Orleans- Minnesota: 99-102, Orlando- Indiana: 92-88, Golden State- Lakers: 126-99, Houston- Clippers: 115-90, Phoenix-Denver: 128-114.

* UEFA geleceği konuşuyor
AVRUPA
Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Yönetim Kurulu, Estonya'nın başkenti Tallinn'de toplandı. İki gün sürecek UEFA Yönetim Kurulu toplantısında, altyapıdan yetişen genç oyuncuların takım kadrolarında yer alması zorunluluğundan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme statüsüne kadar birçok konu ele alınacak. Toplantıda 2006 ve 2007 yıllarında Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası finallerine evsahipliği yapacak statlar belirlenecek.

* Hamilton yakayı ele verdi
ATİNA
Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan ABD'li bisikletçi Tyler Hamilton, dopingli çıktığı için 2 yıl yarışlardan men cezası aldı. Hamilton'a geçen yıl Eylül ayında yapılan bir yarıştan sonra doping testi uygulandığı ve test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine böyle bir cezanın uygun görüldüğü kaydedildi. Doping testi olimpiyatlardan 1 ay sonra yapıldığı için Hamilton'ın madalyası alınmayacak.

* 1 Mayıs değişikliği
FUTBOL
Federasyonu, İstanbul Emniyeti'nin talebi üzerine 30. hafta programını değiştirdi. Daha önce 1 Mayıs Pazar oynanacağı açıklanan F.Bahçe- Trabzon, 30 Nisan Cumartesi'ye alındı. Malatya- G.Saray maçı ise cuma gününden pazara alındı.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Yıldırım çarptı
 Zevkten 4 köşe
 Büyük hesaplaşma
 Ambargo koyduk!
 Nakamura atağı
 En büyük kupa İstanbul'a geliyor
 Kupayı daha çok istiyoruz
 Denizlispor'un UEFA şansı lig yarışına bağlı
 Bizim için Oynayın
 Derbi sonrası baklava ziyafeti
 Deprem oldu zannettim
 Extra
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
5+3 her zaman 8 değildir
Bizim spor servisinin...
AHMET ÇAKAR
Türk futbolunda bir meddah!
Fenerbahçe-Beşiktaş maçını...
HAYRİ ÜLGEN
Her meslek kutsaldır
Pazar gecesi futbola doyduk. Yıllar...
HASAN SAYDAM
Veliefendi'de sekiz koşu
İstanbul yarış sezonu içinde...
İlkiz: TCK'daki değişiklik kısıtlı
İlkiz: TCK'daki değişiklik kısıtlı
Gazeteciler Cemiyeti adına ceza yasası görüşmelerine katılan Avukat...
Türkiye İsrail'den casus uçak alacak
Türkiye İsrail'den casus uçak alacak
Erdoğan, İsrail gezisi öncesi 10 casus uçağı alım projesini...
En usturuplu fotoğrafı bu
En usturuplu fotoğrafı bu
Güzellik kraliçesi seçildikten sonra yıldızı parlayan, fakat şöhreti...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu