kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
10 GÜNDE İKİNCİ MAÇ... Galatasaray, 10 gün önce sahasında yenildiği Trabzonspor’dan rövanşı almaya çalışacak.
Büyük hesaplaşma
Anahtar ilk gol
Cimbom 8-3 önde

Büyük hesaplaşma

Trabzon, 10 gün önce G.Saray'ı Sami Yen'de devirip, zirve yarışında rakibini yaralamıştı. Şimdi iki takım aynı statta Türkiye Kupası finaline yükselmek için kapışıyor.

Hasan Kabze'ye ilk onbir umudu
G.Saray, Trabzon maçı için kampa girdi. Sarıkırmızılılarda, zorlu karşılaşma öncesinde sakatlığı süren Hakan Ünsal dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Hagi, sahaya süreceği ilk 11'i büyük ölçüde belirledi. Tek ikilem forvette yaşanıyor. Bu bölgede Hakan Şükür'ün yanında oynayacak isim konusunda Rumen hoca henüz kesin kararını vermedi. Sarı-kırmızılı takımda son dönemde form grafiği düşen Necati'nin yedeğe çekilip, sonradan girdiği maçlarda başarılı performansıyla beğeni toplayan Hasan Kabze'nin ilk onbirde forma giymesi büyük olasılık. Ayrıca Ribery'nin yerine de Sabri oynayabilir.

Yönetimin Florya çıkarması
S
arı-kırmızılı camiada herkes, Trabzon karşısında 10 gün önce alınan yenilginin rövanşının kazanılmasını istiyor. Futbolcular da bu konuda tüm G.Saraylılarla hemfikir. Takımın tecrübeli isimleri, sürekli olarak arkadaşlarını motive etmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılı yönetim de dünkü toplantısını Florya'da yaptı. Toplantı sonrası başkan Özhan Canaydın ve yöneticiler, takımla beraber akşam yemeği yedi. Canaydın'ın takıma hitaben yaptığı konuşmada "Kupayı müzemize getirin.. Bunu sizden istiyorum" dediği öğrenildi. Yemek sonrası Başkan, Hagi ile de özel bir görüşme yaptı.

Maç biletlerine büyük ilgi
G
alatasaray-Trabzonspor maçının biletleri dün satışa çıkarıldı. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın Biletix bayilerinden satışa sunulan biletlerine taraftarların büyük ilgi gösterdiği bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetim, taraftarları bu zorlu maçta ve sezonun kalan bölümünde takıma destek olmaya çağırdı. Galatasaraylı taraftarların, sezonun üçüncü Trabzon maçını izlemek için ödeyecekleri bilet ücretleri şöyle: VIP: 77, Numaralı: 55, Kapalı: 28, Yeni açık üst bölüm: 17.5, Yeni açık alt bölüm: 15 YTL.

Ligdeki maçtan daha zor olacak
G.Saray maçının hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularını rakibin hırsına karşı uyardı. Tecrübeli hoca takımıyla yaptığı toplantıda, "Unutmayın. Lig maçından daha zor olacak. Rakibimiz bu kez çok daha hırslı. Bizden rövanşı almak isteyecekler. Bu nedenle herkes varını yoğunu ortaya koymalı. Ayrıca bu maçın telafisi de yok. Özellikle savunma güvenliğini elden bırakmayın. Golü önce G.Saray bulursa, işimiz çok daha zorlaşır. Sakin ve sabırlı olun. Gerçek gücümüzü ortaya koyarsak onları yine yener evimize finalist olarak döneriz" ifadesini kullandı.

'Kupada üçte üç yapacağız'
T
rabzonspor yönetimi de takımın tur atlayacağı konusunda inançlı. Basın Sözcüsü İbrahim Şahin, Türkiye Kupası'nı bu yıl da alarak üst üste 3. kez müzelerine getirmek istediklerini söyledi. Şahin, "Bu maçı Olimpiyat Stadı'nda oynamak istedik ama G.Saray kabul etmedi. Oysa Sami Yen çok küçük. İstanbul'da Trabzon'u özleyen yüzbinler var. İnşallah onlarla Türkiye Kupası finalinde Olimpiyat Stadı'nda hasret gidereceğiz. Amacımız izleyenlere iyi futbol seyrettirmek ve hem kupada hem de ligde hedefimize yürümek" yorumunda bulundu.

Tahkim'den Erdinç'e ret
Şahin ayrıca, ligdeki G.Saray karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart yüzünden iki maç ceza alan Erdinç hakkındaki kararın ağır olduğunu savundu. Şahin, "Bunun için Tahkim Kurulu'na başvurduk. İtirazımızın sonucu bekliyoruz" derken, Diyarbakırspor maçında taraftarlara yaptığı hareketten dolayı kırmızı kart gören Gökdeniz için de 2 maç ceza beklemediklerini söyledi ve "Gökdeniz, alnına atılan bir cisim nedeniyle taraftarlara tepki gösterdi. Bunların göz önünde bulundurulması gerek" diye konuştu. Bu arada dün toplanan Tahkim Kurulu Trabzon'un Erdinç'in cezası için yaptığı başvuruyu reddetti.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Yıldırım çarptı
 Zevkten 4 köşe
 Ambargo koyduk!
 Nakamura atağı
 En büyük kupa İstanbul'a geliyor
 Kupayı daha çok istiyoruz
 Denizlispor'un UEFA şansı lig yarışına bağlı
 Bizim için Oynayın
 Derbi sonrası baklava ziyafeti
 Deprem oldu zannettim
 Extra
 Maksat spor olsun
 Haber Hattı
REHA MUHTAR
5+3 her zaman 8 değildir
Bizim spor servisinin...
AHMET ÇAKAR
Türk futbolunda bir meddah!
Fenerbahçe-Beşiktaş maçını...
HAYRİ ÜLGEN
Her meslek kutsaldır
Pazar gecesi futbola doyduk. Yıllar...
HASAN SAYDAM
Veliefendi'de sekiz koşu
İstanbul yarış sezonu içinde...
İlkiz: TCK'daki değişiklik kısıtlı
İlkiz: TCK'daki değişiklik kısıtlı
Gazeteciler Cemiyeti adına ceza yasası görüşmelerine katılan Avukat...
Türkiye İsrail'den casus uçak alacak
Türkiye İsrail'den casus uçak alacak
Erdoğan, İsrail gezisi öncesi 10 casus uçağı alım projesini...
En usturuplu fotoğrafı bu
En usturuplu fotoğrafı bu
Güzellik kraliçesi seçildikten sonra yıldızı parlayan, fakat şöhreti...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu