kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Fosforoğlu: Yeniden doğmuş gibiyim
Fosforoğlu: Yeniden doğmuş gibiyim

'Kınalı Kar'da 'Mihriban rolüyle izleyiciye kendini sevdiren tiyatro oyuncusu Seren Fosforoğlu, ani bir kararla evlendiği gibi yine ani bir kararla boşanmıştı. Eski MİT'çi Mehmet Eymür'ün yeğeni Kerem Eymür ile yaklaşık bir yıl süren evliliğinin ardından Fosforoğlu ilk kez konuştu: Hızlı tren kaza yaptı!.

Tiyatrocu Enis Fosforoğlu'nun oyuncu ve sunucu kızı Seren Fosforoğlu ile eski MİT'çi Mehmet Eymür'ün yöneticilik yapan yeğeni Kerem Eymür'ün boşanmaları da en az evlilikleri gibi ani oldu. Güzel yüzüyle ekranların gelecek vaat eden yıldızı Seren Fosforoğlu, 'hayatımın hatası' diye tanımladığı bir yıllık evliliğini bitirdikten sonra kendini işine adadı. Şu anda babasıyla birlikte tiyatro çalışmalarına devam eden Fosforoğlu, şimdilerde yaşadığı evliliği hatırlamak bile istemiyor.

* 'Kınalı Kar' bittikten sonra ani bir kararla evlendiniz. Kısa bir süre sonra ayrıldığınızı duyduk. Bu ne hız, resmen boşandınız değil mi? Evet, hızlı tren kaza yaptı! Çok kısa sürede tanımadan evlendim ve ayrıldım. Resmen şubatta boşandık.

* Bu kısa süredeki büyük değişim duygusal olarak sizi yaralamadı mı? Yaralamaz mı... Büyük bir hayal kırıklığı oldu. Profesyonel yardım aldım. Sanırım artık üstesinden geldim. Yeniden doğmuş gibiyim.

* Evliliğinizi, Çakıcı'nın vize olayı bitirdi, diye yazıldı, doğru mu? Hayır, doğru değil, evliliğimi ben bitirdim. Geçimsizlik, yalanlar, kısaca güvenim kalmamıştı. Neyse, bu konuyu kapatalım!

EN BÜYÜK HATAM OLDU

* Özel hayatınızla ilgili hep kısa cevaplar veriyorsunuz. Önceki ilişkilerinizi de göz önünde yaşamak istemediniz. Nedir bu gizem?
Gizem değil, bu benim yapım. İlişkilerimi göz önünde yaşadım. Ama özellikle ortaya çıkıp, ben şununlayım demek de hoş gelmiyor bana. Evliliğime gelince bahsetmeye bile değmez diye düşünüyorum. Hayatımdaki en büyük hata!

TV PROJELERİNE AÇIĞIM

* Bir daha evlenir misiniz?
Neden evlenmeyeyim ki... Ama sanırım artık bu kadar çabuk olmaz. Bu zamanda insanların birbirine güvenmesi iyice zorlaştı. Her şey sahteleşti ama benim için her hata bir tecrübedir. Evet dersimi aldım. Zaten hayattaki deneyimlerimden yola çıkarak kısa kısa notlar yazıyorum. Daha başıma neler gelir bilemem ama hepsini toplayıp bir kitap yazmak istiyorum. Hani başta 'gizemlisin' dediniz ya, bütün gizem o zaman çözülecek.

* Şu sıralar neler yapıyorsunuz? Zayıflamışsınız, çok iyi görünüyorsunuz. Evet, depresyondayken çok kilo almıştım. Şimdi hepsini verdim. Spor yapıyorum, kendimi iyi hissediyorum.

* Yeni bir projeniz var mı? Tabii ki yeni projelerim var. Şu anda babamla birlikte 'Dilsiz Kadınla Evlenenin Güldürüsü'nde oynuyorum. Oyunda birinci perdede dilsiz, ikinci perdede dili açılan bir kadını canlandırıyorum. Ayrıca sponsorlu iki çocuk tiyatrosu yapıyoruz. TV için görüştüğüm yeni projeler var ama hepsi yeni sezona. İyi bir yaz geçirip, kışa televizyonda yeni bir proje ile başlamak istiyorum. Bir de sunuculuk teklifi var. Hala karar veremedim.

* Güzel bir yüzünüz var ama sizi az görüyoruz ekranlarda... Bunu yapımcılara sormak lazım. Sanırım hayatımdaki karışıklıklardan dolayı biraz da ben uzak kaldım.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Aşkta sabır zamanı
 Otistik çocuklara havuzlu terapi
 İnadına siyah beyaz
 Ilgaz'da kayak keyfi sürüyor
 Kızkalesi sezonu açtı
 Traktörle devr-i alem
 Ünlülerin otel sevdası
 Varsın popüler olmayayım ben saygın olmak istiyorum!
 İlk kez bir Türk yayınevi ABD'ye servis yapacak
 'Yolda'yı ilk 3 günde 2 bin 397 kişi izledi
GÜLSE BİRSEL
Yogi Adnan'dan sağlık ve rahatlama teknikleri!
Yogi...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Ağlamak
Ağlamak bazı acılarda yetmez, bazı ölümlere...
AYŞE TÜTER
En düşük kalorili bahar yemekleri
Turplu portakal...
Duayenlerden destek alıyor
Duayenlerden destek alıyor
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Sibel Can, başrollerini Talat Bulut ve Yıldız...
Ziynet Sali'den zeybekli, sirtakili klip
Ziynet Sali'den zeybekli, sirtakili klip
On yıldan bu yana İstanbul'da yaşayan Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.