kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Zirveye çıkmak için 10 altın yol
Zirveye çıkmak için 10 altın yol

Hollywood'da 'şöhret olmak' aslında sandığınız kadar zor değil! İşte size yıldızlar aleminde kendinize bir yer açabilmenin ince ayrıntıları: Hollywood'da 'şöhret olmak' aslında sandığınız kadar zor değil! İşte size yıldızlar aleminde kendinize bir yer açabilmenin ince ayrıntıları:.

Küçüklüğümüzden beri, sıkı çalışmanın ve çok emek vermenin bizi başarıya götüreceğini dinliyoruz; ama Hollywood'da işler her zaman böyle yürümüyor. Başarıyı hak eden birçok insan silinip giderken, şaşkınlıktan herkesin ağzını açık bırakanlar bir anda dünyaca ünlü birer yıldız haline geliyor. Netscape.com, ünlü olmanın kolay yollarının anlatıldığı eğlenceli bir dosya hazırlamış. İşte herkesin dikkatini çekmek için dinlenmesi gereken 10 öğüt.

1- Çok Kötü Giyin: Kötü giyinmek kötü bir fikirmiş gibi görünebilir. Oysa hiç de öyle değildir; çünkü bu sayede, en azından dergilerdeki 'En Kötü Giyinenler' listesinde kendinize bir yer bulmuş olursunuz! Liste başı olan bir şarkınızın olmaması ya da yönetmenlerin sizi filmlerinde başrol oynatmamasının hiç önemi yok. Eğer 'En Kötü Giyinenler' listesinde kendinize sabit bir yer ayarlayabilirseniz, er ya da geç birileri size ilgi gösterecektir. Christina Aguilera örneğine bakın.

2- İyi Bir Evlilik Yap: İyi bir evlilik yapmanın işe yaradığını kanıtlayan biri var: Kevin Federline. Dansçı olan Federline, Britney Spears kendisine göz koyar koymaz çocuğunun annesini terk edip ünlü popçuyla evlenmişti. Nikah yüzüğünü bile Spears'ın satın aldığı düşünülürse, Federline ne yaptığını kesinlikle çok iyi biliyor. Bir başka örnek de, yine bir dansçı olan Cris Judd. Judd, Jennifer Lopez'le evli kaldığı süre boyunca şöhretin keyfini sonuna dek çıkarmıştı.

3- Kilo Faktörü: Aşırı kilo vermesi, yıldızı sönmeye yüz tutan Anna Nicole Smith'i bu yıl yine magazin basınının en ön sıralarına taşıdı. Diğer taraftan, magazinciler aşırı kilo almadan önce Kirstie Alley'ye hiç şimdiki kadar ilgi göstermiyordu. Vücudunuzdaki radikal değişimler hep ilgi çeker.

4- Çocuk Doğur: Dünya medyasının hamile ünlülere ne kadar büyük bir ilgi gösterdiği bilinen bir gerçek. Julia Roberts, Gwyneth Paltrow, Liv Tyler gibi ünlülerin karınları çıkmaya başlar başlamaz, objektifler onlara doyamaz hale geldi. Şimdi bütün dünya, neden bir annenin çocuğuna Apple ya da Phinnaeus

5- Göğüslerini Sergile: Janet Jackson'ın, dinlemeye değer bir albüm yayımlamasının üzerinden uzunca bir süre geçti. Dolayısıyla, kimse onu ilgi çekmek için olmadık yollara başvurduğu için suçlayamaz! Jackson'ın kostümünden dışarıya 'yanlışlıkla' fırlayan göğsü, dünya çapında bir olay olmuştu.

6-
Şarkı Söyleyeme!: Ashlee Simpson'ı örnek alın. 'Saturday Night Live'daki playback fiyaskosuna rağmen, Simpson programlardan hâlâ teklif alıyor. Her gösterisi bir öncekinden daha kötü oluyor gerçi. Ama önemli değil. 'Reklamın iyisi kötüsü olmaz' lafını unutmayan Simpson, tek örnek değil tabii. Lindsay Lohan, William Shatner ve Hilary Duff'ı da sayabiliriz.

7- Reality Show'lara KatıL: William Hung, 'American Idol' adlı yarışmadan elenerek ünlü olabildiğine göre, bu tür gösterilerin de ünlü olma yolunda işe yaradığını söylemek yanlış olmaz. Hele ki 'reality show'lara kendi hayatınızı da katarsanız, başarı garanti altına alınmış olur. Jessica Simpson, Anna Nicole Smith, Tyra Banks ve Nicole Richie örneklerini unutmayın.

8- Çirkin Birini Canlandır: Eğer Oscar heykelciğine kavuşmak için yanıp tutuşuyorsanız, yapmanız gereken tek şey, çirkin birini oynamak... Hilary Swank, 'Boys Don't Cry'daki rolüyle bu 'zorlu' işin altından başarıyla kalkmıştı. Swank'in yaptıkları bununla da kalmadı ve 'sert' bir boksörü oynadığı 'Milyonluk Bebek'le ikinci Oscar'ına kavuştu. Charlize Theron'un, 'Monster' için kendisini ne kadar çirkinleştirdiğini de unutmamalı.

9- Genç Bir Sevgili Bul: Demi Moore
, zamanında kadın oyuncular arasında sıyrılmayı başarmış olsa da, genç sevgilisi Ashton Kutcher'la birlikte olmaya başladığında, on yıla yakın bir zamandır ışıklar altındaki yaşamın uzağında yer alıyordu. Fakat Moore'un Kutcher'la ilişkisi herkesin o kadar ilgisini çekti ki, çift artık paparazzilerden kaçamaz hale geldi. Aynı durum, Justin Timberlake'le birlikte olan Cameron Diaz ve Heath Ledger'la birlikte olan Naomi Watts için de geçerli.

10- Aptal Sarışın Ol:
Eğer yukarıdaki hiçbir öneri işe yaramazsa, herkese aptal sarışını oynamaya başlayın. Jessica Simpson gündeme geldiğinden beri, tüm dünya bufaloların kanatlı olduğunu düşünen bu ilginç sarışını konuşuyor. Paris Hilton'ı da unutmamalı tabii.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bütün kızlar toplandık!
 Bu küvette 45 dakika uyumak 9 saate eşdeğer
 Meşhur olup bir gün TV'de 'verecen mi' deriz neme lazım...
 İtalyan modası her zaman önde
 Gidene güle güle!
 Gelibolu belgeselini annesine ithaf etmiş
 Albümü 700 bin sattı ünlüleri geride bıraktı
 Şarkılarım Sumru'ya değil
 Premıere Vision'da Paris Moda Haftası izleri
 İnsanları kişilik renginden tanıyın
 Ütopya istasyonları
 Her zaman her yerde uyum
 Pakistan'da Musti rüzgarı
 Meksika'dan Naomi geçti
 Hayat hikayesini yazmıyor
 Dans etmeyi özledi
 13 milyarlık korse ile 40 cm'lik bel
 'Sahil Güvenlik'in filmini çekecek
AYŞE ÖZYILMAZEL
Tatlım tatlım alaÇatım
Yazarınız Ayşe Özyılmazel Tempur...
HAKAN & UTKU
Uykusuz her gece
(Gecenin bir yarısı yatakta karısıyla...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Oyun ve çocuk
Çocuğum yemek hazır, gel! Oyunun...
AYŞE TÜTER
MUTFAKTA Lezzet Güneşi
Pırasalı tarhana...
Yiyip yiyip zayıf kalacağız üstelik hastalan mayacağız
Yiyip yiyip zayıf kalacağız üstelik hastalan mayacağız
Şişmanlığın yol açtığı hastalıkların tedavisini bulmak için 17 yıldır...
'Yıldızların Altında' turneye çıkıyor
'Yıldızların Altında' turneye çıkıyor
Candan Erçetin, Beyazıt Öztürk, Ragıp Savaş, Rasim Öztekin, Nurhan...
Kiloların sırrı çözüldü!
Kiloların sırrı çözüldü!
"Özledin mi?" adlı son albümünü piyasa süren Sibel Can'ın,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.