kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
BABASIYLA VEDALAŞTI VE TUTUKLANDI: Babası İsmail Hakkı Şendöl’ün cenazesine buğulu gözlerle bakan Selahattin Şendöl, ihbarı değerlendiren jandarma tarafından sahte rakı satma suçuyla tutuklandı.
Sahte rakı baba katili yaptı
Bilanço büyüyor: 22 ölü

Sattığı sahte rakı babasını öldürdü

Piyasaya sürdüğü sahte rakıdan içerek ölen babasının cenazesini almaya gidince hastanede gözaltına alındı.

Sahte rakı baba katili yaptı. Bursa'da önceki gün sahte rakı içip hayatını kaybeden beş çocuk babası 73 yaşındaki İsmail Hakkı Şendöl'ün ölümüne neden olan rakıyı piyasaya oğlunun sürdüğü ortaya çıktı. Oğul Selahattin Şendöl tutuklandı.

CENAZEYİ ALMAYA GELİNCE YAKALANDI
Babasının ölüm nedenini bilmeyen Selahattin Şendöl, cenazeyi almak için geldiği hastane morgunda jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şendöl'ün piyasaya sürdüğü sahte rakıları ağabeyinden aldığı anlaşıldı.

EVİNDEN 90 ŞİŞE SAHTE RAKI ÇIKTI
Zanlının ifadesinin ardından harekete geçen jandarma, Şendöl'ün Mudanya'daki evinde 90 şişe daha sahte rakı buldu. Piyasaya Şendöl tarafından sürülen sahte rakılardan 5 koli de satıldıkları yerlerden toplandı.


Sahte rakı baba katili yaptı

Piyasaya sürdüğü sahte rakıdan içen babası ölen genç, babasının ölüm nedenini bilmeden cenazeyi almak için gittiği hastanede gözaltına alındı.

Bursa'da sahte rakıdan içtikten sonra hayatını kaybeden beş çocuk babası 73 yaşındaki İsmail Hakkı Şendöl'ün ölümüne neden olan rakıyı piyasaya kendi oğullarının sürdüğü ortaya çıktı. Babasının ölüm nedenini bilmeyen oğul Selahattin Şendöl, cenazeyi almaya geldiği hastanede gözaltına alındı. Babasının öldüğünü Mudanya'nın Esence beldesinde öğrenen Selahattin Şendöl, hemen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geldi. Şendöl, babasının kalp krizinden öldüğünü sanıyordu. Ancak yaşlı adamın metil alkolden zehirlenip öldüğü tespit edildi.

ÖZ BABASINI ZEHİRLEDİ
Jandarmaya gelen ihbar olayın trajik boyutunu gözler önüne serdi. İhbarcı, yaşlı adamın ölümüne, oğullarının piyasaya sürdüğü sahte rakının neden olduğunu söylüyordu. Bunun üzerine jandarma, cenazeyi almaya gelen Selahattin Şendöl'ü gözaltınaSelahattin Şendölaldı. Şendöl'le birlikte Esence'deki evine giden jandarma ekipleri, 90 şişe sahte rakı ele geçirdi. Şendöl'ün, paraya ihtiyacı olduğu için ağabeylerinden 8 koli rakı alarak çeşitli lokantalara ucuz fiyattan sattığı ve "Babamın ölümüyle şoke oldum. Bu rakının böyle bir şeye neden olabileceğini tahmin etmiyordum" dediği öğrenildi. Zanlının ifadesinin ardından Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı, piyasaya Selahattin Şendöl tarafından sürüldüğü belirtilen sahte rakılardan 5 koliyi satıldıkları yerlerden topladı. Selahattin Şendöl'ün bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Sezai ve Recep Şendöl adlı ağabeyleri de aranıyor. Güvenlik güçlerinin araştırmaları da sürüyor. Yıldırım ilçesinden geçen Samanlı dere yatağında 276, Fidyekızık Mahallesi'nde de mezarlık arkasındaki arsayaİsmail Hakkı Şendölatılmış 816 şişe sahte rakı buldu. Güvenlik güçleri, sahte rakı işine girenlerin ölüm olaylarından sonra ellerindeki rakılardan kurtulmaya çalıştığının dikkat çektiğini söyledi.

HAFIZOĞLU YAKALANDI
İzmir Tekel Fabrikası'ndan 300 bin şişelik Hologram çalınması ve sahte rakı üretimiyle ilgili aranan İbrahim Hafızoğlu, Kordon'da yakalandı. Gıyabi tutuklama kararıyla aranan Hafızoğlu'nun İzmir'e yeni bir kaçak üretim tesisi için bazı kişilerle irtibat kurmak üzere geldiği iddia edildi. Bu arada Bakırköy Regatta'daki Titanik Bar'da önceki akşam içtiği rakıdan zehirlenen Ahmet Coşkun, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne diyaliz ünitesine bağlandı. Coşkun'un durumunun iyi olduğu belirtilirken, Mesut Ayyıldız ile Songül Cihan'ın ise sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.

Umut TÜTÜNCÜ-BURSA/MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Sığındığı alkol sonu oldu
 Taciz iddiaları Denizli'yi sarstı
 Eczanelerden iskonto yoksa ilaç yok uyarısı
 Adaş pilotlar son anda atladı ama!
 Bilgi karşılığı rüşvet iddiası
 Hastaneden mezar açtıran unutkanlık
 SABAH okurları rekora koşuyor
 Ailelerin umudu çocuk yardımı
 İki inşaatta 5 kat fark
ERDAL ŞAFAK
İki cinayet
Basın özgürlüğü sadece demokrasinin değil,...
ALİ KIRCA
Dar vakitler
Yaşamak için daha ne kadar vaktiniz var,...
MEHMET ALTAN
Ortadoğu'yu kaybetmek...
Dünkü gazeteler, Etiyopya'dan...
Beyrut Şifresi:1559...
Lübnan’ın başkentindeyiz. Siyasi kulislerde yeni başbakan, halk...
Bakan'ın sır ölümü
Ukrayna'da eski İçişleri Bakanı, 5 yıl önce işlenen muhalif gazeteci...
Kader-bi
Kader-bi
Yani kader derbisi... G.Saray ile Beşiktaş maçı iki takım ve ligin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu