kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kolay yoldan fit bir vücut
Kolay yoldan fit bir vücut
Cildiniz kolayca gençleşecek
Kıl, tüy derdiyle uğraşmayın
Bronzlaşmak uğruna çatır çatır yanmayın

Kolay yoldan fit bir vücut

10 yılı aşkın bir süredir müşterilerine incelmenin ve gençleşmenin reçetelerini sunan Aristo Estetik Merkezi, yeni cihazı CACI Quantum ile vücut hatlarını kolay yoldan sıkılaştırıyor. Ayrıca beş hafta gibi kısa bir sürede, üç bedene kadar incelmeyi de sağlıyor.

Takvim üzerinde de olsa kışı geride bırakıyor ve yaz mevsimine giderek yaklaşıyoruz. Kışın kalın elbiselerin ve paltoların altında sakladığımız fazlalıklarımızdan kurtulmanın tam zamanı. Bahar aylarına girerken kadın erkek herkes incelmenin ve gençleşmenin en kolay yolunu arıyor. Bu amaca hizmet eden ve uzun yıllardan beri özellikle kadınları istedikleri ideal görüntülerine kavuşturan Aristo Estetik Merkezi, Levent'teki adresinde yenileyerek, hizmet vermeye devam ediyor. Yaklaşık on yıl önce Sema Arabacıoğlu tarafından Ulus'ta açılan Aristo Estetik Merkezi, o günden bu yana özellikle kendine özen gösteren kadınların uğrak yeri olmuş.

1 AYDA 3 BEDEN İNCELİN
Dil eğitimi için gittiği Londra'da 25 kilo alan Sema Arabacıoğlu, orada mucize bir cihaz olan CACI ile tanışmış. CACI sayesinde aldığı tüm kiloları veren Arabacıoğlu, ideal formuna kolaylıkla kavuşmuş. Bu aletin henüz Türkiye'ye gelmediğini öğrenen Arabacıoğlu, orada iki yıl CACI üzerine eğitim aldıktan sonra, cihazı Türkiye'ye getirmiş. Vücudu toparlamaya yarayan bu cihaz, kaslar üzerinde belirgin bir şekilde sıkılaşma ile beraber vücutta belli noktalarda törpülemeyi sağlıyor. Özellikle iç-dış bacak, karın-bel bölgesi, dizkapaklarındaki toparlanmalar ve sırt bölgesinde kullanılan CACI, cerrahi müdahale olmaksızın yüz bölgesinde kullanıldığında, cildi gererek gençleştiriyor. Cihaz, haftada üç kere olmak üzere, toplam 15 seansta, yani beş hafta gibi kısa bir sürede bir veya üç bedene kadar incelme sağlıyor. CACI, cilde elektro masaj yaparak etkisini gösteriyor. Şekil olarak pateni andıran cihaz ile masaja başlamadan önce cilde ultrason jeli sürülüyor. Bu aşamadan sonra, elektro masaj yapılırken, kaslar çalışıyor ve yağlar parçalanıyor.

YENİ CİHAZ CACI QUANTUM
Bu sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip eden Sema Arabacıoğlu Aristo Estetik Merkezi'ne getirdiği yeni cihaz olan CACI Quantum ile yeni bir incelme ve gençleşme programı daha sunuyor. 'Conture' programı adı verilen bu programın işleyişini Sema Arabacıoğlu şöyle anlatıyor, "Bu cihaz ile kasların başlangıç ve bitiş noktalarını yakalıyoruz ve kasın boyunu kısaltıyoruz kas kısaldıkça derinin üzerindeki çizgiler azalıyor ve hatlar netleşiyor. Deri daha gerginleşiyor ve bağ dokusu güçleniyor." Bir toparlama işlemi olan Conture programında özellikle gevşemiş kasların güçlenmesi amaçlanıyor.

ERKEKLERDEN TALEP ÇOK
Bu program özellikle kol altları, bacak içleri, karın, kalça ve göğüslerde uygulanıyor. Aynı zamanda dudak çevresindeki çizgiler, alt yanaklardaki sarkmalar ve göz çevrelerinde oldukça etkili oluyor. 10-15 seans içerisinde programlar değişiyor ve yaklaşık 1 ay sürüyor. Programın seans süresi bölgelere göre 20 dakika ile 1 saat arasında değişiyor. Bu program 20 yaş ile 70 yaş arasında hem kadın hem de erkeklere uygulanabiliyor. Aristo Estetik Merkezi'nde erkeklerin yoğun talep gösterdiği Micro- Lifting programı da uygulanıyor. 53 kas üzerinde teker teker çalışarak yüz bölgesindeki sarkmalar, yanaklardaki yumuşamalar ve sarkık ifadeler, göz kaslarının zayıflaması sonucu düşen göz kapakları, bu yöntemle acı hissetmeden toparlanıyor. Bunun dışında; yine özellikle erkeklerin tercih ettiği beş hafta süren, 15 seans uygulanan karın germe programları var. Bu programla, yağ hücrelerini küçülterek ve hücreleri canlı tutarak, derinin gerilmesi sağlanıyor. Yarım saat içinde kas gruplarına 70 saat egzersiz yapmış kadar bir kuvvet veriliyor. Program bitiminde hasta bir ile üç beden arasında incelmiş oluyor. Aristo Estetik Merkezi Danışma hattı: (0212) 324 97 97

ZEYNEP GÜLER GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Seyret, sus ve dinle
 Oscar'ın partileri Oscar kadar ünlü
 Brody'nin gala keyfi
 Yardım için buluştular
 Saçlarınıza ilk yardım uygulayın
 Yepyeni bir metodla kilo verebilirsiniz
 Önce yemek yeyin sonra spor yapın!
 Kadınlar korosundan kadına özel konser
 'Avrupa Yakası'nın DVD'leri çıkıyor
 30 yıl önce 30 yıl sonra
 Artık 'kara melek' roller de istiyorum
 Talayhan ailesinin annesine Yılmaz Erdoğan'dan iş teklifi
 Cezaevinde gala
 Hollywood'un rengi yeşildir
AYŞE ÖZYILMAZEL
Hani nerede kırmızı halı?
Hep bir şeylere bağımlı...
HAKAN & UTKU
Ulusla dertleşiş
Uluuuus... Ulusçuuum... Bi bak,...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Bademli köfte
Pirinci unlu suyu...
Elmayı 80 yaşında bile ısırarak yiyebilirsiniz
Elmayı 80 yaşında bile ısırarak yiyebilirsiniz
Takma dişleri sabit hale getiren implant teknolojisi, 80 yaşındaki...
Kök hücreden diş yapılacak
Kök hücreden diş yapılacak
Bugünkü titanyumdan yapılmış implantların yerini başka materyaller...
Gence'nin gecesinde objektif' ambargosu
Gence'nin gecesinde objektif' ambargosu
Caz sanatçısı Durul Gence'nin '50'nci Sanat Yılı' konserine starlar...
Pasifik'e yelken açtı
Pasifik'e yelken açtı
18 Eylül'de Nazenin 4 adlı teknesiyle iki yıl sürecek dünya...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.