kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Biricik yavruma nasıl kıydınız?'
Mehmet melek gibi insandı
'Gülümü soldurdular'
Daha önce evde bomba yapmıştı

Ellerimle boğdum

Adana'nın önde gelen Yıldırım Ailesi'nin 13 yaşındaki oğlu Mehmet öldürüldü. Cinayeti evlerine temizliğe gelen kadının işsiz oğlu önce inkar sonra da itiraf etti.

Ben antrenmana gidiyorum... Mehmet K. Yıldırım'ın (13) annesine son sözü bu oldu. Adana'daki evinden bir çıktı, bir daha dönmedi. Kara haber tez duyuldu. Cesedi bir evin çatı katında bulundu. Polise ihbarı yapan ise evin kapıcısının oğlu Emirhan Yiğit'ti (20).

"BİZİ KAÇIRANLAR BENİ BAYILTIP ONU ÖLDÜRDÜ"
Emirhan ilk ifadesinde polise "İki adam bizi kaçırdı. Başıma silahla vurdular, bayıldım. Ayıldığımda Mehmet'i ölü buldum" dedi. Ancak polis şüphelenmişti. Emirhan hem Mehmet'le 6 aydır yakın arkadaş olduklarını hem de annesinin Mehmet'lere temizliğe gittiğini söylüyordu.

MEHMET'İN CENAZESİ ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI
Çok geçmedi, Emirhan cinayeti itiraf etti. Mehmet'i 'ilişki' teklif etmekle suçlayan Emirhan buna kızıp çocuğu elleriyle boğduğunu açıkladı. Gerisini Adli Tıp aydınlatacak.

CEP'TEN MESAJ ATMIŞ
Emirhan cinayetten sonra Mehmet'in cep telefonundan kendininkine 'Korkuyorum, peşimde birileri var' diye mesaj attı. Amacı polisi yanıltmaktı. Ancak polis ifadesindeki 'Birlikte kaçırıldık' sözünün mesajdakiyle ters düşmesi ve mesajın ölüm saatinden sonra çekilmesi yüzünden yakayı ele verdi.


'Biricik yavruma nasıl kıydınız?'

13 yaşındaki ilkokul öğrencisi Mehmet Kasım Yıldırım boğularak öldürüldü. Olayla ilgili olarak Mehmet'in arkadaşı olduğunu iddia eden Emirhan Yiğit (20) gözaltına alındı.

Adana'da ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki Mehmet Kasım Yıldırım boğularak öldürüldü. Okulun basketbol takımında oynayan talihsiz öğrencinin cesedi bir apartmanın çatı katı girişindeki merdivenlerde bulundu. Olayla ilgili ihbarı yapan ve cesedin bulunduğu apartmanın kapıcısı Seyfettin Yiğit'in oğlu Emirhan Yiğit (20) gözaltına alındı. Yiğit iki kişi tarafından zorla kaçırıldıklarını, kendisinin başına tabancayla vurularak bayıltıldığını, ayıldığında ise Mehmet Kasım Yıldırım'ı yerde yatarken bulduğunu söyledi. Ancak yüzünde tırnak izleri bulunan Emirhan Yiğit'in tekrar sorgulandığında, Yıldırım'ın kendisine ilişki teklif ettiğini ve bu yüzden çıkan tartışma sonucu onu elle boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Bu arada öldürülen Mehmet Kasım Yıldırım'ın cep telefonu Yiğit'in üzerinde bulundu. Katil zanlısı Emirhan Yiğit'in Yıldırım'ın telefonuna "Korkuyorum, peşimde birileri var" diye mesaj yazdığı ortaya çıktı.

'ANTRENMANA GELMEDİ'
Adana Özel Bilfen Okulu'nda eğitim gören ilkokul 8. sınıf öğrencisi ve okulun basketbol takımında oynayan Mehmet Kasım Yıldırım (13), önceki gün öğleden sonra annesi Sema Yıldırım'a "Ben antrenmana gidiyorum" diyerek Kurttepe semtindeki evlerinden ayrıldı. Akşam olmasına rağmen oğlunun eve dönmemesi üzerine telaşaGÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI...   Talihsiz öğrencinin okulunda düzenlenen törende gözyaşı vardı. Mehmet Kasım Yıldırım iyi bir basketbol oyuncusu ve sevilen bir öğrenciydi.kapılan anne Sema Yıldırım, saat 18.00 sıralarında oğlunu cep telefonundan aradı ancak telefon kapatıldı. Bir daha oğluna ulaşamayan anne Sema Yıldırım, daha sonra okulu aradı. Ancak öğretmenin "Mehmet antrenmana gelmedi" sözleri üzerine telaşa kapılan anne, bir nakliyat firmasının Adana Bölge Müdürü olan eşi Selçuk Yıldırım'ı arayarak, durumu anlattı.

CESEDİ BULUNDU
Babanın ihbarı sonucu harekete geçen polis her yerde kayıp çocuğu ararken, saat 22.30 sıralarında E.Y. isimli kişi telefonla 155'i arayarak, babası Seyfettin Y.'nin kapıcısı olduğu apartmanın çatı katı girişinde bir ceset olduğunu ihbar etti. Olay yerine giden polis, cesedin kayıp olduğu öne sürülen Mehmet Kasım Yıldırım'a ait olduğunu belirledi. Talihsiz öğrencinin boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, üzerinden 40 YTL (40 milyon lira) para çıktı. Ceset Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Yıldırım Ailesi sinir krizleri geçirdi. Öte yandan, öldürülen Mehmet Kasım Yıldırım'ın Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Doruk Dershanesi'ne gittiği ancak bir hafta önce bir arkadaşıyla kavga ettiğini, bu olaydan dolayı dershaneye gitmek istemediğini ailesine söylediği öğrenildi.

MURAT KARAMAN


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Yanlış tutuklama
 Biri boğuştu diğeri öldürdü
 Toprak Dede'nin fidanları sır oldu
 'Kontörün var mı ağabey?'
 Hemşire Yavuz'a tahliye
 Kaza gerçek, ehliyet sahte
 Gece yarısı havale yapınca...
 Küçücük kıza kıydılar
 Şans Topu
 Alo SABAH İstanbul
REHA MUHTAR
Sigarasızlık iştah ve seks
Biliyorum sigara...
MANSUR FORUTAN
Mal bildiriminde bulunuyorum!
Masamda şu an bir adet mal...
MEHMET BARLAS
Artık sakalı olanın değil ABD'li olanın değeri...
ALİ KIRCA
Ertesi gün..
Önceki gün bu köşede yazılan yazının...
MAHMUT ÖVÜR
Servisçiler Odası 'hukuk' tanımıyor
Esnaf odalarıyla...
SAVAŞ AY
İçten, sıcak bir o kadar da hüzün verici yurttaş...
REFİK DURBAŞ
Müdürün Türkçe yanlışı
Çankaya İlçe Eğitim Müdürü...
HINCAL ULUÇ
Tencere dibin kara davası..
Günahkâr kadını taşlayarak...
İlkleri seversin
İlkleri seversin
Manchester United'ın evindeki 40 yıllık yenilmezliğini 1996'da...
İdman zülmü!
İdman zülmü!
Zaragoza, F.Bahçe'nin statta idman yapmaması için her yolu denedi..
'Ben şahidim, aralarında gerginlik yok'
Türkiye-ABD Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve Başbakan...
ABD ile birbirimizi anlıyoruz
Erdoğan ABD ile konjonktürel bir iletişim sorunu yaşandığını,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu