kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Pingu
09:00Tolga Abi ve Hugo
10:00Sonic
11:00Yalnız Değilsin
13:30Gülbence
15:30Bizim Evde Ne Oluyor?
17:00Çocuklar Duymasın
17:45Dadı
19:00Ali Kırca ile atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Yerli Dizi "Avrupa Yakası"
21:40Yerli Dizi "Köpek"
23:20Sinema "Rastlantının Böylesi"
01:00Son Haber
01:10Homedrom

 
  20:00 Yerli Dizi "Avrupa Yakası"
Avrupa Yakası'nda bu kez Sütçüoğlu Kardeşler politikaya giriyor ve 'sosyete hareketi'ni başlatıyor. Her mahalleye yerden ısıtmalı yollar vaat ediyorlar
Çarşamba ekranının sevilen komedisi "Avrupa Yakası" harika bir bölümle daha ekrana geliyor. Başrollerinde Gülse Birsel, Ata Demirer, Gazanfer Özcan ve Hümeyra'nın oynadığı, senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı, Hakan Algül'ün yönettiği dizinin bu akşam yayımlanacak 42'nci bölümünde Aslı ile Volkan politikaya atılıyorlar.

HAYDİ SOSYETE MECLİSE...
Volkan ileride çıkacak olan kasedinin tanıtımı için politikaya girmeye karar verir. Ancak Yaprak, Selin ve Kubilay, Türkiye'de en eksik şeyin sosyetenin mecliste temsil edilmesi olduğunu söyleyince, Aslı'yla Volkan birlikte "sosyete hareketi"ni kurarlar! Yerden ısıtmalı yollar, her mahalleye bir golf sahası gibi vaatler bir kesim tarafından destek bulur ama Aslı'yla Volkan elbette hiçbir konuda anlaşamayacaklardır. Bu arada Şesu bir kızla tanışır ve aşık olur. Ancak sevgili adayı Devrim, Aslı'yla Volkan'ın görüşlerinin tam tersini savunmaktadır.
 
  21:40 Yerli Dizi "Köpek"
Yılmaz cezaevinde doğdu, büyüdü... Çıktıktan sonra ise dünyanın karanlık yüzüyle karşı karşıya kaldı. Yımaz'ın öyküsünü anlatan "Köpek" adlı dizi bu akşam başlıyor
atv'de bu akşam yeni bir dizi daha başlıyor: "Köpek"... Yapımcı Osman Yağmurdereli'nin imzasını taşıyan dizi, hapishanede doğup büyüyen, kişiliği tutukluluk hayatının zor koşullarında biçimlenmiş ve giderek düşmanları için yaşayan biri haline gelen "Köpek" lakaplı Yılmaz'ın öyküsünü konu alıyor.

LAKABI "KÖPEK"
Karanlık işler çeviren Reşat, onu keşfetmekte gecikmiyor. Gün ışığına kavuştuğunda dış dünyanın karanlık yüzüyle karşılaşan Yılmaz'ı, yaşama tutunmasını sağlayan aşk da yalnız bırakmıyor. Dizide "Köpek" lakabıyla anılan Yılmaz'ı Erkan Petekkaya oynuyor. Diğer rollerde Burak Sergen, İpek Tuzcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Mustafa Avkıran, Devin Çınar, Pınar Tezcan gibi isimler var. İlk bölümün özeti şöyle: Siyasi birer suçlu olan Leyla ve kocası jandarmadan kaçarlarken, Leyla kocasına hamile olduğunu söyler. Aynı anda jandarma ile girdikleri çatışmadan yalnızca Leyla kurtulur.

CEZAEVİNDE BİR ÇOCUK
Cezaevine giren Leyla 8 ay sonra Yılmaz'ı doğurur. 11 yaşına kadar kadınlar koğuşunda büyüyen Yılmaz, daha sonra Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderilmek istenir. Ancak annesi Yılmaz'ı vermek istemeyince, gardiyan ile aralarında çıkan kavgada ölür. Yılmaz da o gardiyanı öldürüğü için ıslahevine gönderilir. Küçük Yılmaz ıslahevinde uzun yıllar eziyet görür. Ve bir gün kendisine eziyet eden bir gardiyanın üzerine atlayarak şah damarını koparır. Artık Yılmaz "Köpek" lakabıyla anılacaktır.

KİMLİK KARTI KİMLİK KARTI
Yapımcı: Osman Yağmurdereli Senaryo: Alican Yaraş Yönetmen: Cem Akyoldaş Yılmaz : Erkan Petekkaya Müdür Abbas: Burak Sergen Şahende: İpek Tuzcuoğlu Levent: Kerem Atabeyoğlu Reşat: Mustafa Avkıran Rüya: Devin Çınar Ebru: Pınar Tezcan
 
  23:20 Sinema "Rastlantının Böylesi"
Hayatı değiştiren tesadüfler
(Sliding Doors)- Genç ve güzel bir halkla ilişkiler uzmanının yaşamı bir dönüm noktasına gelir. Eğer beklediği banliyö trenini yakalar ve zamanında eve giderse, onu acı bir sürpriz bekleyecektir. Ama ya kaçırırsa? O zaman her şey farklı olacaktır. Peki ama koskoca bir hayat böylesine küçük raslantılardan etkilenir mi, etkilenirse neler değişir? İşte 1998 yılının bu ilgi çekici filmi, tümüyle bu felsefi varsayım üzerine kurulmuş ve iki farklı yönden akan aynı hayatı ele almıştı. Özgün bir fikri oldukça başarılı biçimde uygulayan filmi Peter Howit yönetti, Gwyneth Paltrow, John Hannah, John Lynch, Jeanne Triplehorn oynadılar. Tapınma derecesinde hayranları da olan, görülmeye değer bir yapım.
ATİLLA DORSAY
TRT-2 20.05 Sessiz Amerikalı
Vietnam'da savaş, aşk ve...
MESUT YAR
Fantezi yapma gol at!
Sanıyorum Beşiktaş'ın önemli...
 
Avrupa Yakası
atv / 20:00
Miss Match
CNBC-e / 20:00
Sinema Büyüsü : Sessiz Amerikalı
/ 20:05
Yağmur Zamanı
Show TV / 21:30
Köpek
atv / 21:40
Son Metro
CNBC-e / 22:00
Yaşamdan Dakikalar
TV8 / 22:30
Rastlantının Böylesi
atv / 23:20
Z Raporu
Star / 23:50
Terim'den eşine sürpriz
Terim'den eşine sürpriz
Bir süreliğine kariyerine ara veren ünlü futbol adamı Fatih...
Sosyetiklere müjde!
Sosyetiklere müjde!
Sosyetiklerin randevu alabilmek için aylarca peşinden koştuğu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.