kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
14 Şubat'ta Bir Aşk Filmi İyi Gider
14 Şubat'ta Bir Aşk Filmi İyi Gider

Bu sene 'Sevgililer Günü'nü sıcak evinizde ve elbette sevgilinizle aşk filmleri izleyerek kutlamaya ne dersiniz? Ünlü internet sitesi 'askmen.com' bugüne özel 10 filmin listesini sizler için hazırladı. Haydi... Sevgilinizle rahat koltuğunuza gömülün ve günün keyfini çıkarın....

Like Water For Chocolate
TÜRKİYE'DE sinemalarda gösterilmeyen filmin DVD'sini bulmak mümkün. Alfonso Arau tarafından yönetilen filmde, Marco Leonardi ve Lumi Cavazos başrolleri paylaşıyor. Filmde Meksika'da yaşayan Perdo ve Tita'nın aşk hayatı anlatılıyor. Evlenmek isteyen ama bir türlü evlenemeyen gençlerin önünü Tita'nın annesi kesiyor. Çünkü annesi önce Tita'nın ablasının evlenmesini istiyor. Film Laura Esquivel'in kitabından uyarlanmış.

Paris'te Son Tango (The Last Tango in Paris)
HOLLYWOOD'UN efsane filmlerinden Paris'te Son Tango nostaljik bir 'Sevgililer Günü' yaşamak isteyenlere... Bernardo Bertolucci'nin yönetmenliğini yaptığı filmde ünlü aktör Marlon Brando ve Maria Schneider başrolleri paylaşıyor. Parisli genç ve güzel Jeanne oturacak bir ev ararken, Amerikalı mutsuz Paul ile karşılaşıyor. Ve bir anda yakınlaşıyorlar.

Emmanuelle
EMMANUELLE Argan'ın kitabından uyarlanan bu erotik film, 'Sevgililer Günü'nü daha 'sıcak' geçirmek isteyenler için uygun bir seçenek. Bir diplomat karısı olan Emmanuelle'in Bangkok'ta yaşadığı ilginç olayların anlatıldığı film, sizi sevgilinizle birbirinize daha da yakınlaştıracak. Sylvia Kristel, Alain Juny, Marika Green başrollerde...

Aşk Engel Tanımaz (Notting Hill)
BAŞROLLERİNDE Julia Roberts ve Hugh Grant'in oynadığı bu romantik komedi tekrar izlenmeye değer. Anna Scott dünyanın en ünlü film yıldızlarından biridir. Fotoğrafı bütün magazin dergilerine kapak olur. Hangi filmde oynarsa oynasın, o film iş yapar. William Thacker ise gezi kitapları satan bir dükkanın sahibidir. İkilinin yolu Notting Hill kasabasında kesişir...

Fransız Öpücüğü (French Kiss)
ROMANTİK bir film Fransız Öpücüğü'... Meg Ryan ve Kevin Kline oynuyor. Kate nişanlısı Charlie ile sonsuza dek mutlu olma hayalleri kurarken Charlie, bir iş gezisinde Paris'te bir güzele aşık olur. Kate soluğu Paris'te alır. Ve burada ufak çaplı bir hırsız olan Luc'la tanışır.

Bekarlar (Singles)
'ALMOST Famous' ve 'Vanilla Sky' filmlerinden tanıdığımız Cameron Crowe'un yazıp yönettiği filmde 20'li yaşlardaki bir grup gencin 'Bay Doğru' ve 'Bayan Doğru'yu ararken yaşadıkları anlatılıyor. Filmde Bridget Fonda, Matt Dillon ve Campbell Scott oynuyor.

Evlilik Öpücüğü The Wedding Singer)
DREW Barrymore ve Adam Sandler'in başrollerini paylaştığı bu duygusal filmde, Sandler bir düğün şarkıcısını, Barrymore ise bir catering servis elemanını canlandırıyor. İkilinin yolları bir düğünde kesişiyor ve aşk çanları çalıyor.

En İyi Arkadaşım Evleniyor (My Best Friend's Wedding)
1997'DE çekilen 'En İyi Arkadaşım Evleniyor'da Julia Roberts ve Dermot Mulroney başrolleri paylaşıyor. Yıllar önce eğer 28 yaşına kadar evlenemezlerse birbirleriyle evleneceklerine dair söz veren ikilinin başına birçok ilginç olay geliyor.

Aşk Tutkunu (Addicted to Love)
BAŞROLLERİNİ Meg Ryan, Matthew Broderick, Kelly Preston ve Tcheky Karyo'nun paylaştığı bu romantik komedide kız arkadaşları tarafından terk edilen iki erkeğin onları tekrar kazanma çabaları anlatılıyor. Ve pek çok sürpriz olay onları bekliyor.

Bridget Jones'un Günlüğü (Bridget Jones's Diar
SEVGİLİLER
Günü'nde sevgilinizle komik ve romantik bir film izlemek istiyorsanız bu film tam size göre. Londra'da yaşayan editör Bridget Jones'un iki erkeğin arasında sıkışıp kalmasının ve iş hayatındaki komik olayların anlatıldığı film sizi çok eğlendirecek.

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bana burcunu söyle sana iç çamaşırını söyleyeyim!
 Sevgiliye Özel
 Psikolog ve hukukçular ikilemde
 En ünlü aşk mekânları
 Mucizeler Komedisi seyirciye doymuyor
 'Anadolu Ateşi' yine Almanya yollarında
HAKAN & UTKU
Luuutfeeen ama!
Futbol Federasyonu'nun 'Lütfen'...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Erişkinlerde dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu olur...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Tatlı cappuccino
Mısır ununa 50...
Kısırlığın sebebi psikolojik olabilir
Kısırlığın sebebi psikolojik olabilir
Gebelikte ciddi psikolojik bozukluk varsa, ilaç tedavisi...
Evlilik fobisi olan ünlü sevgililer...
Evlilik fobisi olan ünlü sevgililer...
Biliyorsunuz günümüz aşkları çok uzun ömürlü olmuyor! Tabii...
Karateye heves etti
Karateye heves etti
50 yaşına merdiven dayadığı halde genç kız gibi fiziğiyle dikkat...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.