kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Galatasaray-Gaziantep: 5-1
Galatasaray-Gaziantep: 5-1

Birinci Süper Futbol Ligi'nde Galatasaray, Gaziantepspor karşısında ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.
4. dakikada soldan çalımlarla ceza sahasına giren Ayhan, topu yerden kale önüne gönderdi. Hakan Şükür'ün üzerinden atladığı topla altıpasta buluşan Necati, sert bir vuruşla Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü attı.
18. dakikada Ayhan'ın yaklaşık 25 metreden sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Hasagiç'ten sekti. Ancak Hasagiç, Hakan Şükür'den önce ikinci kez hamle yaparak topa sahip oldu.
26. dakikada sağdan hızla atağa kalkan Gaziantepspor'da, Erhan'ın ceza sahasına ortaladığı topu Jaziri'den önce alan kaleci Mondragon kalesindeki tehlikeyi önledi.
29. dakikada sağdan Ergün'ün kullandığı korner atışından gelen topa, kale alanında kafasıyla dokunan Song, takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.
31. dakikada El Taib'in soldan kullandığı korner atışında, Cihan'ın bıraktığı top köşeden içeri girmek üzereyken, çizgide bekleyen Conceiçao meşin yuvarlağı kornere atarak mutlak bir golü önledi.
39. dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta Ayhan, topu Conceiçao'nun önüne yuvarladı. Conceiçao'nun 30 metreden vuruşunda kaleci Hasagiç'in elinden seken top, gol çizgisini geçti: 3-0
42. dakikada soldan hızla atağa kalkan Necati, ceza sahasına girer girmez pasını uygun durumdaki Ayhan'ın önüne bıraktı. Bu oyuncu yerden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 4-0
Birinci Süper Futbol Ligi'nde Galatasaray, Gaziantepspor'u 5-1 yendi.
48. dakikada soldan Lazarov'un kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içindeki Bouazizi'nin kafa vuruşunda, kaleci Mondragon son anda topu iki eliyle tokatlayarak tehlikeyi kornerle önledi.
56. dakikada Necati'nin önüne bıraktığı topla soldan hızla ceza sahasına giren Hakan Şükür, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun daralan açıya rağmen vuruşunda, top kaleci Hasagiç'in bacak arasından geçerken, Gaziantepspor savunması çizgi üzerinden meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
61. dakikada Orhan'ın ceza sahası içinde Jaziri'yi düşürmesi sonucu kazanılan penaltıyı, Gaziantepspor'da Lazarov kullandı. Bulgar oyuncu, kaleci Mondragon'un sağından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 4-1
66. dakikada Lazarov'un uzak mesafeden ceza alanına gönderdiği top, iki direğin birleştiği noktaya çarparak üstten auta gitti.
68. dakikada Jaziri'nin sağdan kale alanına ortaladığı topa, Gökhan kafayı vurdu. Meşin yuvarlak yine üst direkten dönerken, Galatasaray defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.
84. dakikada Ergün'ün soldan ortaladığı topa Gaziantepsporlu savunma oyuncuları ve kaleci Hasagiç müdahale edemedi. Boşta kalan topu Hasan Kabze düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 5-1
90. dakikada Arif, ceza sahası içinde pasını Hakan Şükür'e aktardı. Bu futbolcu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok kötü bir vuruşla, meşin yuvarlağı kaleciye nişanlayınca takımını mutlak bir golden etti.
Karşılaşmayı Galatasaray 5-1 kazandı.

KARLI HAVA SEYİRCİYİ KORKUTTU
Karşılaşmanın kötü hava şartları altında oynanması nedeniyle sarı-kırmızı taraftarlar, tribünleri boş bırakırken, maçı yaklaşık 5 bin sporsever izliyor.
Galatasaray, 44 gün sonra taraftarlarının huzuruna çıkarken, özellikle kapalı tribüne rağbet gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, sürekli takımlarını desteklediler.
Taraftarlar tribüne, ''Ticarette gösteriş parayla, futbolda kupayla olur'' yazılı pankart açarak, rekor ücretlerle transfer yapan Fenerbahçe'ye göndermede bulunurken, Cafercan, Uğur, Arda, Mülayim ve Zafer'in adlarını taşıyan pankartla da altyapıdan gelen genç
oyunculara destek verdiler.

HAKAN YAKIN VE HASAN KABZE MAÇ KADROSUNDA
Galatasaray'ın yeni transferi Hasan Kabze, Gaziantepspor maçının kadrosunda yer alırken, Hakan Yakın Konyaspor karşılaşmasının ardından yine yedek soyundu.
Sarı-kırmızılı ekipte, cezalı olan Hakan Ünsal ile sakat olan Hasan Şaş maç kadrosunda yer almadı.
Galatasaray'ın, kulübün 100. yılı nedeniyle hazırlattığı 100. Yıl Marşı maç öncesinde taraftarlara ilk kez stat hoparlörlerinden dinletildi.
Karşılaşma, kar yağışı altında yapılırken, futbolcular zor şartlar altında mücadele ediyor.

GÜRSOY: ''RIBERY İLE ÖNCE BEŞİKTAŞ İLGİLENMİŞTİ''
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, yeni transfer Ribery ile daha önce Beşiktaş'ın ilgilendiğini söyledi.
Gürsoy, Beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin'in Ribery'i izlediğini belirterek, ''Sinan Engin 3 kez bu oyuncuyu izlemiş.
Kendisi bize çok iyi oyuncu olduğunu söyledi. Kasetleri onda vardı.
Biz de kasetleri kendisinden istedik. Ribery'nin 5 milyon dolar bonservis bedeli var. Sezon sonuna kadar bunu ödersek Ribery 3 yıllığına bizim olacak. Bunu da sezon sonuna kadar
gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.
Teknik direktör Hagi'nin yarın 40. yaşına gireceğini kaydeden Gürsoy, ''Biz Hagi'den memnunuz. Kendisi bizim için bilinmeyen bir insan değildi. 1996 yılından beri onu takip ediyoruz. Bazen çıkışları oluyor, ama lider oyuncular veya insanların bazı sert tavırları
olabiliyor. Bunu hoş görmek lazım. Hagi bizim oyuncumuzdu, şimdi teknik direktör olarak görev yapıyor'' dedi.
Ergun Gürsoy, Fenerbahçe'nin yeni transferi Anelka konusunda ise ''Galatasaray'ın bir oyuncuya 15 milyon dolar verecek parası yok. Şu şartlarda bu parayı veremeyiz. Ama imkanım olsa bu parayı verir şov yaptırırdım'' dedi.
Galatasaray Kulübü futbol şube sorumlularından Fatih Gökşen de Anelka'nın dünyanın sayılı oyunculardan biri olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
''Fakat önemli olan ortaya koyacağı performanstır. Bunu görelim ondan sonra Ribery ile Anelka arasında kıyaslama yapalım. Ribery, Hagi'nin istediği tarzdaki oyunculardan biriydi. Hagi'nin istediği tarzda olduğunu gördüğümüzde kendisine haber verdik. O da izlediğinde 'Tam aradığımız oyuncu' dedi. Galatasaraylı taraftarlar duyarlıdır.
Ribery'i izlemek için stadı dolduracaklar. Ayrıca bu sezon çok cuma maçları yaptık. Zor şartlarda oynuyoruz. Kötü hava şartlarında oynayacağız. Seyirci az ona üzülüyoruz.''

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Hagi'ye sansür
 'Yemez'lerin işi zor
 Sir Rıza Ferguson
 Denenmek kalbimi kırdı
 Sırada Lucio var
 Irkçı İspanya'ya gitmem
 Zurawski olmadı
 Ziya Doğan'ın rüyası Avrupa
 Süreyya Ayhan nasıl kurtulur!
 Ülker Tatsız: 72-79
 Alt yapı devrimi kademeli gelecek
 Ve Del Bosque Deportivo'da
 Nereden çıktı bu Ali?
 İbrahim Paşa Panathinaikos'ta
 Haber Hattı
 Avrupadan Futbol
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
Sakin ol Pierre!
Van Hooijdonk'un basın toplantısındaki...
LEVENT TÜZEMEN
Hülle transferler
Futbol Federasyonu, birinci transfer...
KAZIM KANAT
Beşiktaş sevgimi de alamazsınız ya!
Hadi canım beni...
KEMAL DİNÇER
F.Bahçe ve gelecek
Anelka F.Bahçe'ye nasıl bir katkı...
KENAN ONUK
Daum ve Anelka
Christoph Daum, Anelka'nın transferinden...
RECEP GİRGİN
Gönüllü ve Taycan
1.AYAK: Performans olarak bu...
Paşam sizi köşküme götürmeye geldim
Paşam sizi köşküme götürmeye geldim
Esrarengiz kadın, kendinden çok emin bir tavırla adeta emreder gibi...
Latife Hanım'ın belgeleri gizli kalacak
Latife Hanım'ın belgeleri gizli kalacak
Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu,...
Martta yeniden doğacak
Martta yeniden doğacak
Marc Anthony ile evlendikten sonra ne müzikte, ne de sinema...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu