kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Evliliğe özendiren görkemli düğünler
Evliliğe özendiren görkemli düğünler

Her yaptıkları olay, yedikleri içtikleri bile haber olan yıldızlar dünyasında geçtiğimiz yıl, düğün telaşı yaşandı. Pek çok ünlü bekârın başı bağlandı!.

İlişkilerin pamuk ipliğine bağlı olduğu, kısa ömürlü beraberliklerin otomatiğe bağlandığı Hollywood'da geçtiğimiz yıl 'mutlu son'lar da yaşandı. Amerikan moda dergisi Instyle, son sayısında 2004'ün görkemli düğün törenlerine geniş yer ayırdı. Seksi popçu Britney Spears ile yakışıklı aktör Kevin Costner'ın da sevdiklerine kavuştuğu 2004, evliliğin yeniden yükselen bir değer haline geldiğini gözler önüne serdi. Britney, 27 kişilik bir törenle dünyaevine girerken, Kevin Costner, Billy Joel ve Tori Spelling ise mutluluklarını daha geniş bir davetli kitlesiyle paylaştı. Bu dört düğünün ortak noktası ise gösteriş ve lüksün ön planda olmasıydı!

KEVIN COSTNER CHRISTINE BAUMGARTNER
50yaşındaki Kevin Costner ile 30 yaşındaki el çantası tasarımcısı Christine Baumgartner, 25 Eylül 2004'te, Costner'ın Aspen'deki 165 dönümlük çiftliğinde evlendi. 320 kişilik davetli listesinde Bruce Willis, Don Johnson gibi ünlülerle Costner'ın önceki evliliklerinden olan çocukları da bulunuyordu. Costner'e Oscar kazandıran 'Kurtlarla Dans' filminin müziğiyle başlayan törende gösteriş ön plandaydı. Çiftin 4 gün 4 gece süren düğünlerinde, masalar ortanca ve güllerle süslendi. Geyik eti, dana fileto, levrek ve salatanın ikram edildiği törenin yapıldığı çadır ise Japon akasyalarıyla dekore edildi. Kevin Costner, Ralph Lauren damatlığı içinde çok yakışıklıydı.

BILLY JOEL - KATIE LEE
Ünlü rock şarkıcısı Billy Joel de 2004'te muradına erenler arasındaydı. 2 Ekim 2004'te New York'taki malikanesinde Katie Lee ile evlenen Billy Joel, o gece 90 dakikalık bir de konser verdi. 220 davetlinin katıldığı törenin mönüsünü ise aslında bir yemek uzmanı olan Katie Lee hazırladı. İtalyan köy şölenlerini anımsatan masalarda konuklara birbirinden lezzetli yemekler ikram edildi. Gelinlik Oscar de la Renta imzasını taşırken Billy Joel Ralph Lauren marka bir smokin giydi.

TORI SPELLING CHARLES SHANIAN
Hollywood'un ünlü yapımcılarından Aaron Spelling'in kızı Tori ile Charles Shanian'ın düğünü, Spellingler'in Hollywood'daki malikanesinin bahçesinde yapılmış. 2001 yılında birlikte rol aldıkları 'Maybe Baby, It's You' adlı filmin çekimleri sırasında birbirlerine aşık olan çiftin düğününe 350 kişi katıldı. Şampanya, nane likörü ve misket limonlu içkilerle başlayan gece; beyaz ipekten yapılmış düğün çadırında devam ederken eğlence tavana vurdu!

BRITNEY SPEARS KEVIN FEDERLINE

Seksi popçu Britney ile Kevin Federline, geçtiğimiz eylül ayında, sadece 27 kişinin katıldığı bir törenle evlendi. Her zaman göz önünde olmayı seven Spears'in California'daki düğünü herkesi şaşırtan bir gizlilik içinde gerçekleştirildi. Britney, İtalyan ipeğinden yapılmış askısız gelinliği, uzun duvağı ve Rossi marka sandaletleriyle göz kamaştırırken, Kevin Federline de siyah smokin içinde damatlığın tadını çıkardı. Kristal avizeler ve kırmızı güllerle süslenmiş bir çadırda, konuklara beyaz çikolatadan yapılan, gül ve inci motifleriyle süslenmiş düğün pastası ile kırmızı şarap sunuldu.
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Beğendiğim bir erkeğe bakarım
 Ünlüler hayranlarını isimleriyle 'markalıyor'
 'Artık herkese dua ediyorum'
 Naz'ı Kenan kaptı
 Bu oyun gülmekten kırıp geçiriyor
Alacakaranlık Kars'ta
Alacakaranlık Kars'ta
Uğur Yücel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü paylaştığı...
Cildinizin kış bakımına ihtiyacı var
Cildinizin kış bakımına ihtiyacı var
Cildinizin sadece yazın değil, kışın da bakıma ihtiyacı var. Klasik...
Irak seçimleri
Irak'ta 30 Ocak Pazar günü yapılacak seçimlerde, binlerce aday ile...
İstanbul depreme hazır mı?
İstanbul'da 7.5 şiddetinde deprem olduğunda oluşacak sosyal ve...
Kurban Bayramınız kutlu olsun
20 -23 Ocak 2005 tarihleri arasında kutlayacağımız Kurban Bayramı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.