kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Cildinizin kış bakımına ihtiyacı var
Cildinizin kış bakımına ihtiyacı var

Cildinizin sadece yazın değil, kışın da bakıma ihtiyacı var. Klasik vücut bakımlarından sıkıldıysanız, çikolatalısından oksijenlisine, yosunlusundan kahvelisine kadar pek çok bakım alternatifiniz var....

Oksijen bakımı
Son yıllarda birçokünlü ismin oksijenbakımıyla ışıltılı ve gerginbir cilde kavuştuğunuduyuyoruz. Bu bakımdailk iş olarak yüztemizleniyor. Ardındanda vakumlu bir aletlevücuda masaj yapılıyor.Vakum işleminden sonrayüze sakinleştirici sprey sıkılmış gazlı bez örtülü-yor. Ardından oksijen maskesi takılarak 15 daki-ka boyunca saf oksijen solunuyor. Yüze bir anti-ageing serum sürülüyor ve cildin alt katmanlarına kadar nüfuz etmesi için vakumlu aletle oksi-jen pompalanıyor. Hemen ardından bu kez Gui-not'nun anti-age maskesi sürülüyor ve 15 dakikabekletilerek bakım tamamlanıyor. Oksijen bakımında, asıl etki dört seans sonunda görülüyor.

Thalgo enerji verici ve gerginleştirici iksir masajı
Thalgo iksir masajı 40 yaş ve üzerine tavsiye ediliyor ve sonuç almak için cildin durumuna göre 6-12 seans uygulanıyor. Daha çok elastikiyet kaybı ve kırışık sorunu olan ciltlere uygun. Bakımda, önce tüm yüz temizleniyor ve peeling yapılıyor. İçeriğinde özel deniz yosunu özleri bulunan Thalgo markalı lifting serumla dekolteden başlayarak tüm yüze yoğun ve sert bir masaj uygulanıyor. 20 dakika süren masajla hem serum iyice cilde yediriliyor, hem de kaslar uyarılıyor. Masaj sayesinde kaslar harekete geçtiği için cilt sıkılık kazanıyor. Etkisini daha ilk seansta görebiliyorsunuz. Dinlenmiş, gergin ve sıkı bir cilt!

Kahveli vücut bakımı
Kahvenin sadecekokusu bile insanı mestetmeye yetiyor değil mi?Kan dolaşımınıhızlandırdığı için bubakım vücudu daha güzelve zinde kılıyor.Başlangıç olarak tümvücuda pirinç unu, süt vekahve taneciklerindenoluşan bir karışımlapeeling yapılıyor. Amaç kan dolaşımınıhızlandırmak ve cildi ölü derilerden arındırmak.Sonra vücut havluyla örtülüp, 20 dakikabekletiliyor. Süre dolunca duş alınıp, sürülennemlendirici yağın keyfi çıkarılıyor.Vücudunuzdan hafif ve nefis bir kahve kokusuyayılmaya başlıyor. Merkezden bebeksi bir ciltve zinde bir vücutla ayrılıyorsunuz.

Çikolata bakımı
Mutluluk hormonu seviyesini artıran çikolata, içeriğindeki besleyici yağlar sayesinde cilde de hayat veriyor. Bu bakımda, çikolatada bulunan faydalı maddelerin vücuda iyice nüfuz edebilmesi için önce deniz tuzuyla tüm vücuda peeling uygulanıyor. Sıra çikolataya bulanmaya geliyor. Hem cilde daha derin bir bakım uygulamak, hem de donmasını önlemek için çikolataya Thalgo'nun özel vücut maskesi ve natürel masaj yağı da ekleniyor. Vücut, jelatin ve kalın bir tulumla sarmalanıp 20 dakika bekleniyor. 20 dakikanın sonunda tek yapılması gereken duş almak. Sonuç: Çikolata kokan, yumuşacık ve pürüzsüz bir ten!

Yosunlu yüz bakımı
Yosunun cilde ne kadar faydalı olduğu-nu yıllardır duyarız. En bilinen yönü ise yoğunnemlendirme özelliğidir. Deniz yosunu bakımıda deniz ürünleri özleriyle toksin ve mineraldepolarını dengeliyor ve cilde elastikiyet kazandırıyor. Öncelikle, maskenin cilde daha iyi nü-fuz etmesi için peeling yapılıyor. Ardından deniz ürünleri içeren karışım sürülüp, 20 dakikabekletiliyor. Koku-su pek hoş olmasada cilde faydalı.Süre bitince maske temizlenip,nemlendirici sü-rülüyor. Sonuç:parlak, gergin venemlenmiş bir yüz.

Sıkılaştırıcı vücut maskesi
Bu, selülit problemi olanlara uygulanan oldukça etkili ve doğal bir bakım. Önce ölü derileri yok etmek için peeling yapılıyor. Sonra da problemli bölgelere Thalgomince Extracts adlı bir yağ sürülüyor. Yağın üzerine de Thalgomince Body Contour Mask uygulanıyor. İşlem sona erince naylona sarılma bölümüne geçiliyor. Üzerinize bir havlu örtülüyor ve 20 dakika bekletiliyor. Sürenin sonunda katılaşan maske soyularak kolayca çıkıyor. Thalgo'nun nemlendirici ve sıkılaştırıcı Thalgomince Cream'i sürülüyor ve bakım sona eriyor. Bacaklar yumuşacık ve eskiye oranla daha sıkı görünüyor. Daha iyi sonuç için en az 8 seans şart.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Alacakaranlık Kars'ta
 'Salıncakta İki Kişi' hayata baştan başlıyor
 Bakmayın ciddi olduğuma aslında sıcak kanlıyımdır
 Dans ve fitness festivalle buluşuyor
 Baklagilleri ıslatırken
 Pilavın demi kaçtıysa
 Her zaman taze marullar
 Tiyatro bileti alana iç çamaşırı bedava
 Urfa'nın Anthony Quinn'i
 Türk giysileri folklorik bebeklerle yaşatılıyor
 Peribacaları kara büründü
 Beyazperde bile sabırsızlanıyor !
GÜLSE BİRSEL
İçmeyin şu zıkkımı kardeşim!
Affedersiniz, konuya sert...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Seks bağımlılığı bir hastalık mı?
Sonra müthiş bir moda...
Baş ağrısı bulantı yapıyorsa hemen doktora...
Baş ağrısı bulantı yapıyorsa hemen doktora...
Zaman zaman herkeste görülebilen baş ağrıları, çeşitli...
Hangi yiyecekler şekeri düşürür?
Hangi yiyecekler şekeri düşürür?
Her besinin, yenildikten sonra kan şekerini yükseltme hızı...
Beğendiğim bir erkeğe bakarım
Beğendiğim bir erkeğe bakarım
Ayşe Tolga'yı hiç böyle görmediniz... Seksi, alımlı ve bir o kadar da...
'Artık herkese dua ediyorum'
'Artık herkese dua ediyorum'
Kendini 'bir melaike' gibi hissettiğini anlatan Yeşim Salkım, "Bütün...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.