kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Tekno müzik eşliğinde saatlerce dans ederim
Tekno müzik eşliğinde saatlerce dans ederim
Hülya canavar gibi hiç 'gık' demiyor

Tekno müzik eşliğinde saatlerce dans ederim

'Kadın İsterse' isimli TV dizisinde bugüne dek ekranlarda görmeye alışık olmadığımız bir Cihan Ünal ve farklı bir oyunculukla karşılaştık Komik, her şeyi eline yüzüne bulaştıran 'koca' olarak karşımıza çıkan Ünal, zannedildiği gibi ağır bir adam olmadığını söylüyor: Tekno müzik yapan bir diskoya gidip, saatlerce dans edebilirim... Geceyarısı sevgilimle dışarı çıkıp yağmurda, karda dolaşırım....

Beş yıl aradan sonra 'Kadın İsterse' isimli TV dizisiyle yeniden Türk izleyicisinin karşısına çıkan usta oyuncu Cihan Ünal, bu kez komedi unsuru ağırlıklı bir proje içinde yer alıyor. Hatta ilk kez böyle bir rolle çıkıyor hayranlarının karşısına. Ağır, ne yaptığını bilen o adamdan pek eser yok bu dizide... "İzleyici 'Biz sizin bu tarafınızı bilmiyorduk. Ekranın başından ayrılamıyoruz' diye tepki veriyor" diyerek mutluluğunu dile getiren Ünal, başta rol arkadaşı Hülya Avşar olmak üzere tüm ekibe övgü yağdırıyor. Ünlü oyuncu 'Kadın İsterse' dizisinin yanı sıra hayatına ve aşklarına ilişkin de ilginç açıklamalarda bulunuyor.

DEĞİŞİMİ SEVİYORUM
* '4. Murat', 'Osmancık' gibi tarihi filmlerle akıllara gelen bir aktörsünüz. Şimdiyse çok farklı bir rolle karşımıza çıktınız. O ağır imajdan kurtulmak için mi bu sitcom'da oynamayı tercih ettiniz?
Ben sinema filmi de yaptım, dizi de yaptım. Çok ciddi rollerdi. 4-5 yıl önce Hülya Koçyiğit ile yaptığımız 'Nisan Yağmuru'nun da dramatik bir yapısı vardı. Aktör tabii ki değişmeli. Ben tiyatro oyuncusu olduğum için buna inanıyorum. 40 seneye yakındır sahnede çok değişik roller oynadım ama sinemada öyle olmadı. Dikkat edin, bütün jönler öyle. Yeni yeni değişmeye başladı bu ve ben de değişimi çok seviyorum.

* TV'ye neden 5 yıl ara verdiniz? Gencay Gürün'ün tiyatrosunda oyunlarımı sürdürdüm. Bir taraftan da Hacattepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölüm Başkanlığı yapıyorum. Orada dersler veriyorum. 4-5 senedir o yüzden ayrı kaldım. Bu yıl senarist Birol Güven ve yapımcı Ekrem Çatay'dan teklif gelince olumlu yaklaştım. TV'de ilk kez sit-com'dayım. Ama tiyatroda ona benzer şeyler oynadım.

BEN TAM BİR 'KEKLİĞİM'
* Tepkiler ne yönde?
"Biz sizin bu tarafınızı bilmiyorduk. Bu tarafınızı görmek bizi çok mutlu etti, ekranın başından ayrılamıyoruz" diyorlar. Tabii ki ekip çok önemli. Benim çalıştığım oyuncu kadrosu da mükemmel.

* Dizide evli kadınlara 'kendinize bakın yoksa eşiniz sizi bırakıp gider' mesajı veriyorsunuz. Evlilikleriniz bu sebepten mi bitti? Evliliklerim hiçbir zaman bu sebepten bitmedi.

* Yeni bir evlilik daha düşünür müsünüz? Ben evliliklere hiçbir zaman 'hayır' demem. Bu konuda tam bir 'kekliğim'. Biliyorsunuz kekliği düz ovada avlarlar. Duygusal bir şey başlamışsa, iyi de gidiyorsa nedense hemen evlenmeye karar veriyorum. Bu aslında bir hata. İyi niyetle yapıyorum ama sonra yürümeyebiliyor.

* Size evlenmeyi düşündürecek kadının kriterleri nelerdir? Güzel olmalı... Akıllı, zeki, bilgili, kültürlü olmalı. Okuduğu şeyler, dinlediği müzik benimle uyum içinde olmalı. Dünyaya bakışı benimkiyle yakın olmalı. Pasaklı olmamalı. Maddi anlamda da temiz olmalı. Düzen ve tertip seviyorum ben.

ESTETİK GÜZELLİK İSTERİM
* Peki bir kadının ilk neyine dikkat edersiniz?
Ben kadının her tarafına bakarım. Birlikte olacağım kadında estetik, özellikle benim hissedeceğim beni etkileyecek estetik güzellikler isterim.

* Çapkın mısınız? Hayır çapkın değilim.

* Ya aşk? Aşkın zamanı olamaz. İnsan yalnızlığıyla da bir bütündür. Yalnızlık çok hoş bir şey. Benim gece hayatım yoktur. Ankara'da gayet rahat yaşıyorum. Televizyon, medya sizi orada bunaltmıyor. Bir köpeğim var, adı Hamlet, onunla mutlu bir hayat sürüyorum.

DÜZENLİ YAŞAMIM VAR
* Hiç çılgınlık yapmaz mısınız?
Tekno müzik yapan bir diskoya gidip saatlerce dans edebilirim. Gece yarısı çıkıp dolaşırım sevgilimle, yağmurda, karda çıkarım. Bunları görmezsiniz.

* Çok formda görünüyorsunuz, bunu neye borçlusunuz? Spor yaparım. Jimnastik yaparım. Yüzerim. At biniyordum ama boşladım. Kayak yaparım. Sigara içmem, dumanlı ve çok gürültü yerlerde vakit geçirmem. Düzenli bir yaşamım var yani; evim, konservatuvar, dizi ve tiyatro...

GÜLŞEN YÜKSEL MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Sinema
 Şöhret Tülin'e yaramadı
 Evlilikteki zorunluluk hali ve güç savaşı ilişkiyi yıpratıyor
 Diyetiniz sizi yaşlandırıyor mu
 Susmayı öğrenmeli
 'Türk yapımı ekşın' Hırsız Var!'da Star Wars teknolojisi...
 'Operatik Marjinaller' operayı herkese sevdirecek
 Starımın yanına yaklaştırmam!
 Melisande'nin aşk hikayesi kaçırılmaz
 Akademik Başkent'ten özel bir konser
 Lezzet Güneşi
AYŞE ÖZYILMAZEL
Kadın ovulmak ister...
Valla ya... Altı aydır özgür kız...
HAKAN & UTKU
Kavukla ilgili son gelişmeler
- Ferhan Şensoy, Japon...
Okul başarısındaki düşüş alkol sorununun belirtisi olabilir
Okul başarısındaki düşüş alkol sorununun belirtisi olabilir
Son zamanlarda lise öğrencileri arasında alkol kullanımının arttığını...
Sağlık için aşk zeka için seks
Sağlık için aşk zeka için seks
Aşkın sağlık üzerindeki etkilerini araştıran uzmanlar, duygusal...
Courchevel'de medeni tatil!
Courchevel'de medeni tatil!
Esra-Sinan Gürsoy çifti ile Şebnem-Mehmet Dereli çiftinin,...
Kızıyla ABD'de
Kızıyla ABD'de
Sosyetenin güzel kadınlarından modacı Esin Maraşlıoğlu, bayram...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.