kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Cihan Ünal benim sadece hocam olur
Cihan Ünal benim sadece hocam olur
Çıplaklığa sıcak bakamıyorum

Cihan Ünal benim sadece hocam olur

Adı Cihan Ünal'la aşk dedikodusuna karışan genç oyuncu Deniz Çakır, hakkında çıkan söylentilere net bir cevap verdi: Böyle bir şey çok ahlak dışı ve benim yaşam tarzıma çok ters!.

Eşi 'Canan'ı (Hülya Avşar) beğenmeyen Zafer (Cihan Ünal) sekreteri Alev'e (Deniz Çakır) aşık olup, evliliğini bitirme kararı almasıyla başlıyor 'Kadın İsterse'de hikaye... İlk bölümde sadece seksiliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor 'Alev' yani Deniz Çakır. Birkaç bölüm sonra ise oyunculuk yeteneğini gözler önüne seriyor. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Çakır, okulda 'hocası', dizide ise 'kocası' olan Cihan Ünal'dan büyük destek gördüğünü belirtiyor. Ama sadece bu kadar... Haklarında çıkan dedikodulara ise net bir yanıt veriyor: Böyle bir şey çok ahlak dışı, o benim hocam.

BAŞLANGIÇ İÇİN SÜPER
* 'Kadın İsterse'nin 'Alev'i olarak dikkatleri üzerinize çektiniz. Bu diziden önce ne yapıyordunuz?
Ankara'da yaşıyordum. Okulum bitikten sonra İstanbul'a yerleştim. Okul varken de televizyonla ilgili bir şey yapamadım. Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yaptım. Radyo reklamı seslendirdim. Yeni mezun olduğum için 'Kadın İsterse' benim ilk televizyon deneyimim. Bu dizi benim için çok önemli çünkü hocam Cihan Ünal ile oynuyorum. Dizide oynayan ufak kızlardan bile öğreneceğim çok şey var. Çünkü onlar benden daha tecrübeli. Ekibin çoğu konservatuvarlı. Birol Güven kalemine çok güvendiğim bir senarist. Sonuç olarak, başlangıç için süper bir ekip.

* Ankara'daki düzeninizi bozup İstanbul'a yerleştiniz. Alışmanız kolay oldu mu? İstanbul'da tek başıma yaşıyorum. İstanbul çok karmaşık bir şehir. İnsanlar sürekli bir yere yetişir gibi çok hızlı. Hafta sonu Ankara'ya gittim. Orası çok sakin. İnsanların hayatın akışına dair bir kaygıları yok. Belki bu yüzden 'memur şehri' deniyor. Ama İstanbul'da herkes bir anda bir sürü işi yapıyor ve halletmeye çalışıyor gibi bir telaş var. Bu şehir beni çok yoruyor. İnsanlar sürekli üzgün ve mutsuz. Bir buçuk aydır buradayım.

* Oyunculuk uğruna İstanbul'a gelmenize ailenizin tepkisi oldu mu? Ailem bana çok güveniyor. Bu yüzden İstanbul'a gönderirlerken "Kızım orası kurtlar sofrası" demediler. Çünkü biliyorlar ki, ben küçüklüğümden bu yana sorumluluk duygusu olan bir kızım. Ailem bana hep fazla güvendi. Ailemin gözü çok arkada değil. Ama abuk sabuk haberler çıkarsa "Bizi rahatsız ediyor, bırak gel" diyebilirler. Öyle bir şey derlerse televizyonu bırakırım ama tiyatro yaparım. Zaten benim idealim tiyatrocu olmak.

AİLEM 'DÖN' DİYEBİLİR
* İlk oyunculuk deneyiminiz bu... Zorlanmadınız mı?
Sit-com'un mantığı tiyatroya çok yakın. Sesli çekiliyor, herkes tiyatrocu. Çok dizi gibi değil. Benim hedefim sansasyonel bir isim olmak değil. Yaptığım işle gündeme gelebilirim ama medyatik olmak istemiyorum. Sadece 'şu kız şöyle şöyle işler yapmış' diyebilirler ama bunun dışında 'şu aşkı olmuş', 'böyle olmuş' haberleri bana göre değil.

* Buna rağmen isminiz dizideki Cihan Ünal ile aşk söylentilerine karıştı... Bu haberden sonra çok üzüldüm. Çünkü o benim hocam. Ailemle konuştum onlar bana "Biz seni biliyoruz" dediler. Kalabalık bir grup yemek yiyorduk ve böyle bir şey çıktı. Altı üstü bir kahvaltı yaptık. Çok üzüldüm, hele ki hocamla. Böyle bir şey çok ahlak dışı, benim yaşam tarzıma çok ters. Sabah beni hocam Cihan Ünal aradı ve "Sana üzücü bir haberim var" diyerek gazetedeki haberi okudu.

DİZİ ÇOK GÜNDEMDE
* Her ne kadar istemeseniz de medyatik bir isim oldunuz...
Bu işi yapacaksam bunlara da katlanmak zorundayım ama bunlar olmadan da olabilir. Belki şu anda dizi çok gündemde olduğu için... Belki Hülya Avşar oynamasa bunlar olmazdı. Şu an sudan çıkmış balık gibiyim.

* Aşk söylentilerini Hülya Avşar'ın medyatikliğine mi bağlıyorsunsunuz? Her dizinin setine bu kadar magazin muhabiri gelmiyordur. Ama her şeye rağmen Hülya Avşar ile oynamak çok güzel. Ondan da çok şey öğreniyorum. Ben bu işin eğitimini aldım. Eğitimsiz oyunculara tabii ki tepkilerim var. Ama dizi oyunculuğu için eğitim alman şart değil, kıvırabilirsin. Dizide çok iyi görünen biri tiyatroda iyi görünmeyebilir. Çünkü tiyatro eğitim gerektirir.

GÜLŞEN YÜKSEL Magazin

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 G-stringli Mehmet Ali
 Fiyatı 'of' çektiriyor
 Bu galada 'Hırsız Var'
 Zorda olanın umuduyum
Yaşlılıkla olan savaşı siz kazanın
Yaşlılıkla olan savaşı siz kazanın
Beslenme ve egzersizin önemi bu program içinde ne kadar büyükse,...
Kapkaççılar bu filmde kendilerini canlandıracak
Kapkaççılar bu filmde kendilerini canlandıracak
Sonu ölümlere kadar varan kapkaç olayları, ilk kez beyazperdeye...
Kurban Bayramına doğru
20 -23 Ocak 2005 tarihleri arasında kutlayacağımız Kurban Bayramı...
Dosya: "Duvara karşı"
Berlin Film Festivali 'Altın Ayı' ödülünü kazanan 'Duvara Karşı'...
SSK Hastanelerinin Sağlık Bakanlığı'na devri
SSK hastanelerinin Sağlık Bakanlığı'na devrini öngören yasa tasarısı,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.