kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Pingu
09:00Tolga Abi ve Hugo
10:00Cedric
10:30Jackie Chan'in Maceraları
12:15Patron Kim?
13:30Anadolu Ateşi
14:00Marimar
15:00Gülbence
17:00Komik Atak
17:45Rubi
19:00Ali Kırca ile atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Melekler Adası-Yeni bölüm...
21:40Aliye-Yeni Bölüm
23:20Özel Hat
01:10Gerçeğin Ötesi
02:20Gece Haberleri
02:30Homedrom

 
  17:45 Rubi
atv'nin dün ilk bölümüyle ekrana gelen ve çok beğenilen pembe dizisi "Rubi" hafta içi her gün saat 17.45'te atv ekranlarında olacak. Meksika dizilerinin seksi yıldızı Barbara Mori'nin başrolünü oynadığı 2004 yapımı "Rubi" güzel ama yoksul kız Rubi'nin ihtiras dolu öyküsünü anlatıyor. Rubi, kızkardeşi Cristina'nın yardımlarıyla üniversiteye başlar. Christina çalışarak annesinin evi geçindirmesine destek olmaktadır. Rubi üniversitede zengin bir kız olan Maribel'le arkadaş olur. Maribel bir kaza sonucu ayağından sakat kalmıştır. Kendisine bir kardeş kadar yakın birini bulduğu için sevinen Maribel, Rubi'nin onunla ilgili kötü düşüncelerinden habersizdir.
 
  20:00 Melekler Adası-Yeni bölüm...
Kötü melek Zinnur'un hain planları bitmiyor. Altan'ın evinde fenalaşmasını fırsat bilen Zinnur onu soyup yatağa yatırıyor ve Şerbet'i arıyor
Salı ekranının en çok izlenen programları arasındaki yerini koruyan "Melekler Adası" 37'inci bölümüyle sürüyor. Ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli'nin imzasını taşıyan, senaryosu Nuran Devres'in usta kaleminden çıkan "Melekler Adası"nın başrollerini Nurgül Yeşilçay, Hande Ataizi ve Devrim Nas paylaşıyor.

NURSEN ÇOCUĞUNU DÜŞÜRDÜ
Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan bölümünün konusu ise kısaca şöyle: Zinnur, İsmail'i arar ve Ceren'in fenalaştığını söyler. Hemen ambulansla hastaneye götürürler. Nursen, çocuğunu düşürmüştür. Şerbet onu görmeye gider. Altan, Ceren'i hastanede ziyaret eder. Azade, Zinnur'un söylediklerini anlatır. Altan hemen Zinnur'un evine gider. Kavga ederlerken fenalaşır. Zinnur onu soyup yatağa yatırır ve Şerbet'i arar. Ceren, İsmail'e Zinnur'un kendisini öldürmeye çalıştığını anlatır. İsmail, Altemur'la konuşur. Artık Zinnur'un yaptıklarına dur demek gerektiğini söyler ve yardım ister.
 
  21:40 Aliye-Yeni Bölüm
Kaynana İkbal İstanbul'a geliyor. Boşanma davasını öğrenen Sinan, Aliye'yi tehdit ediyor. Nur ise yeni planlarla ortalığı karıştırıyor
atv'nin geçen salıya da birincilikle damgasını vuran ve ekranın zirvesinde fırtına gibi esen dizisi "Aliye", 15'inci bölümüyle sürüyor. "Aliye", Bir İstanbul Masalı ve Zerda gibi önemli yapımlara imza atan TMC Film-Erol Avcı'nın imzasını taşıyor. Başrollerini Nejat İşler (Deniz), Sanem Çelik (Aliye), Halit Ergenç'in (Sinan) paylaştığı ve kadrosu İlhan Şeşen (Feyyaz), Ülkü Duru (Nusret), Ayla Algan (Refiye) gibi güçlü isimlerle zenginleşen dizi iki çocuğu arasında kalan genç, güzel bir kadının dramını ve hayatla mücadelesini anlatıyor.

DUYGU FIRTINASI ESECEK
Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği "Aliye"nin senaryo ekibinde Güliz Kucur, Mehmet Bilal, Yıldız Tunç, (danışman) Ayhan Cingi ve (araştırma) Zeynep Özilhan gibi isimler var. Dizinin müziklerini ise ünlü sanatçı Kıraç yapıyor. Aliye'nin bu akşamki yeni bölümü yine duygu fırtınası estirecek. İkbal Hanım oğlunun ve kızının Edirne'den ayrılmasıyla çılgına dönmüştü. Bu bölümde kalkıp o da İstanbul'a geliyor. Deniz'le ayrılmalarını içine sindiremeyen Nur, modaevinde Aliye'yi huzursuz etmeye başlıyor. Aliye'nin boşanma davası açtığını öğrenen Sinan ise büyük bir tepki veriyor ve Aliye'yi tehdit ediyor. Ayşe'yi görmek için hastaneye koşan Aliye'yi ne bekliyor? Deniz hastaneye dönecek mi? Tüm bu soruların cevapları ve ayrıntılar bu akşam Aliye'nin yeni bölümünde.

ATİLLA DORSAY
Kanal D 20.00 Dikey Limit
Bir dağ serüveni(Vertical...
 
Ne Seninle Ne Sensiz
TRT 1 / 12:20
Modern Zamanlar
TV8 / 14:00
Rubi
atv / 17:45
St. Tropez
TV8 / 18:30
Melekler Adası-Yeni bölüm...
atv / 20:00
Gurbet Kadını
Show TV / 20:00
Dikey Limit
Kanal D / 20:00
beşN bir K
CNN TÜRK / 20:00
Dönme Dolap
TRT 1 / 21:00
Aliye-Yeni Bölüm
atv / 21:40
Aşkımızda Ölüm Var
Show TV / 21:45
Çocuklar Ne Olacak?
Star / 22:00
Aşk Kapıyı Çalınca
CNBC-e / 22:00
Medya Durağı
TV8 / 22:30
Deşifre
Star / 23:40
Aman dikkat!
Aman dikkat!
Dünya trendlerini anında uygulayan sosyetiklerin dikkatine!...
Bile bile lades!..
Bile bile lades!..
Kadınların korkulu rüyası olan 'bir örnek giyinmek' artık kabus...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.