kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Homedrom
07:15Mavi Çantalı Kız
09:00Beyblade
09:30Magazin "Harika Pazar"
12:00Ankara'da Sabah
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
14:15Airport
15:00Galatasaray-Efes Pilsen Karşılaşması
17:00Hamdi Alkan TV
18:00Komik Atak
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Sinema "Astranotun Karısı"
22:00Sayın Bakanım
23:30Sinema "Gölge Ölüm"
01:10Geceyarısı Haberleri
01:20Homedrom
01:50Haberci

 
  12:00 Ankara'da Sabah
Sabah Gazetesi yazarı Muharrem Sarıkaya bugün "Ankara'da Sabah"ta CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ağırlıyor. Programda ele alınacak başlıca konu başlıkları şöyle; Yüksek Disiplin Kurulu'nda iddia edilen rüşvet olayını ne zaman öğrendi? Rüşvet olayı bilindiği halde, Yüksek Disiplin Kurulu'nun Mustafa Sarıgül hakkında karar almasının önüne neden geçilmedi? Neden oylama yapılmasına olanak tanındı?
 
  13:30 Deko-Dizayn
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu Deko Dizayn bu hafta Arpi Mobilya'nın katkılarıyla İstanbul Rahmanlar'da oturan Songül Hanım'ın evini baştan aşağı yeniliyor. Evin eşyalarının seçiminde Vahe'ye Dilek Budak, aksesuarların seçiminde ise Popstar Burçin, Esra Balamir ve Didem Uğurlu eşlik etti. Vahe ayrıca Sanem Çelik'le dizi setinde dekorasyonla ilgili hoş bir sohbet gerçekleştirdi.
 
  14:15 Airport
Amerikan Lockheed Martin şirketinin geliştirdiği yeni bin yılın savaş uçağı Joint Strike Fighter ilk kez Güntay Şimşek'in hazırladığı, Esra Düzyol'- un sunduğu Airport'ta. Radara yakalanmayan gövdeleri, manevra yetenekleri ve hedefi affetmeyen donanımlarıyla bir teknoloji harikası olan F35'ler, dikey inip kalkabiliyor. Programda ayrıca dünyanın en büyük uçak motoru üreticisi CFM International fabrikaları da ekrana gelecek.
 
  20:00 Sinema "Astranotun Karısı"
atv'de bu akşam başrollerinde ünlü oyuncular; Charlize Theron ve Johnny Depp'in oynadığı bir film var: "Astronotun Karısı"...
Yeni evlenmiş, genç ve mutlu bir çift... Ama sıradan insanlardan bir farkları var: Adamın mesleği astronotluk, yani uzay adamlığı... Ve bir sefer sırasında, adama garip bir şeyler olur, dünyaya değişmiş olarak döner. Daha doğrusu, karısı öyle olduğuna kesinlikle inanmaktadır. Acaba adam gerçekten eşinin sandığı gibi bir uzaylıyla ilişki mi kurmuştur? Yoksa her şey bir hayal ürünü müdür? Hele eşi hamile kalınca, bu sorunun önemi daha da artar. Roman Polanski'nin ünlü "Rosemary' nin Bebeği" filminin yıllar sonra yapılmış bir yeni uyarlaması gibi duran bir film... Pek ikna edici bulunmamış ve yeni bir "Rosemary'nin Bebeği" olamamıştı. Ama garip, hatta ürpertici öyküsüyle yeterince ilgi çekici olduğu söylenebilir. Ülkemize gelmeyen bu 1999 yapımı filmde 'flaş' bir ikili var: Johnny Depp ve Charlize Theron. Yazar-yönetmen Rand Ravich'in adı ise bu filmden sonra bir daha duyulmadı.
 
  22:00 Sayın Bakanım
Sayın Bakanım'da bu akşam dürüstlüğüyle tanının Bakan Ergun Yurdakul, rüşvet yüzünden zor duruma düşecek
Dev oyuncu kadrosuyla herkesin keyifle izlediği "Sayın Bakanım" bu haftadan itibaren pazar akşamları ekrana gelecek. İngilizler'in ünlü sit-com klasiği "Yes Minister"ın yerli versiyonu "Sayın Bakanım"da başrolleri Haluk Bilginer ile Kenan Işık, Haldun Dormen ve Ali Sunal ile paylaşıyor.

POLİTİKA VE MİZAH
Senaryo adaptasyonunu Haluk Özenç'in yaptığı dizide olaylar dürüst bir bakan ile "iş bitirici" bir müsteşar ekseninde gelişiyor. Politikayı mizahi bir anlatımla ekrana taşıyan "Sayın Bakanım" ın danışmanlığını ise Yılmaz Karakoyunlu yapıyor. Ağırbaşlı politikaya mizahın penceresinden bakan, güldüren, güldürürken düşündüren, ustalardan usta işi bir komedi olan "Sayın Bakanım" bu akşam 12'nci bölümüyle karşınıza geliyor.

RÜŞVET SKANDALI
Ergun ve Samim, petrol anlaşması imzalamak için gittikleri Kumran'da, "istihbarat merkezi" adında kurdukları gizli çilingir sofrasının tadını çıkarırlarken, bu anlaşmanın, büyük bir rüşvet verilerek imzalandığını öğrenirler. Ergun, Samim'in bütün engellemelerine rağmen bu rüşvet olayını kamuoyuna açıklayacağını söylerken, Araplar'- ın hediye olarak kendisine verdiği paha biçilmez bir vazonun evinde olması işleri karıştırır. Buna bir de, bir üst düzey komutanın, askeri bir ihalede rüşvet aldığıyla ilgili bir bilginin gelmesi eklenince, Ergun şaşkına döner.
ATİLLA DORSAY
CNBC-e 16.00 Gelgit
Bir ana-kız hikâyesi(High Tide)-...
 
Pazar Sohbetleri
TV8 / 11:00
Ankara'da Sabah
atv / 12:00
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Airport
atv / 14:15
Gelgit
CNBC-e / 16:00
Astranotun Karısı
atv / 20:00
Kadın İsterse
Star / 20:00
Sinema: Muson Düğünü
/ 20:00
Bir Dilim Aşk
Kanal D / 21:50
Sayın Bakanım
atv / 22:00
Bitmeyen Gerilim
Show TV / 23:00
" Her an çılgınca şeyler yapabilirim "
Hande Yener: Çılgınlık yapabilmek için potansiyelim var. Aklıma eseni...
Fidel Castro'dan torpilli Türk filmi
Fidel Castro'dan torpilli Türk filmi
Öger Prodüksiyon tarafından Küba'da çekilen Şans Kapıyı Kırınca,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.