kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:15Mavi Çantalı Kız
08:00Hazine Adası
09:00Hugo ve Tolga Abi
10:30Elifnağme
13:00Gün Ortası
13:30Beyblade
14:00Hazine Adası
15:00Banvitspor-Beşiktaş Basketbol Maçı (Canlı)
17:00Hamdi Alkan TV
18:00Komik Atak
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Anadolu Ateşi Karşılama
22:30Anadolu Ateşi Uğurlama
23:45A Takımı
01:15Savaş Ay'la Sokak Arası
02:45Geceyarısı Haberleri

 
  20:00 Anadolu Ateşi Karşılama
"Anadolu Ateşi"nde bu akşam yarı final heyecanı var. Devrim Kaya, Nilüfer Sarıtaş ve Zeynep Başkan 15 Ocak'ta gerçekleşecek büyük finale kalmak için yarışacak. Programın konuk jüri üyesi ise İbrahim Tatlıses
Anadolu Ateşi 15'inci haftasında da herkese türkülerle dolu bir gece yaşatacak, ezgilerdeki hüznü ve sevinci tüm Türkiye ile paylaşacak. Her cumartesi ünlü sanatçıları ağırlayan "Anadolu Ateşi" nde bu kez konuk jüri üyesi olarak ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses yeralacak, yarışmacılarla ilgili değerlendirmeleriyle ve dillerden düşmeyen türküleriyle programa renk katacak.

İKİŞER TÜRKÜ VAR
Cem Davran'ın sunduğu ve muhteşem bir sahnede gerçekleşen programın açılışını büyüleyici danslarıyla 120 kişilik Anadolu Ateşi topluluğu yapacak, program boyunca gösterileriyle göz kamaştıracak. Anadolu Ateşi'nde yarışmacılara Turhan Yükseler yönetimindeki 19 kişilik orkestra eşlik edecek. "Anadolu Ateşi" yine iki bölüm halinde ekrana gelecek. Jüri üyeliğini Arif Sağ, Savaş Ay, Cem Ceminay ve Bige Daruga'nın yaptığı, konuk jüri üyesi olarak İbrahim Tatlıses'in yeralacağı programın "Karşılama" bölümünde "Anadolu Ateşi" nin 3 yarışmacısı ikişer türküyle karşınıza gelecek. Geçen hafta da birinci olan Devrim Kaya "Yüksek Minarede", "Elma Attım Yuvarlandı", Nilüfer Sarıtaş "Zülüf Dökülmüş Yüze", "Kısas Semahı", Zeynep Başkan "Başımdaki Çemberum", "Kibar Kız" ile performanslarını sergileyecek, 15 Ocak'ta yapılacak büyük finale gidecek iki kişiden biri olmak için yarışacaklar.

BİR KİŞİ ELENECEK
Ekranseverler hafta boyunca verdikleri ve gece boyunca da vermeye devam edecekleri oylarla, önümüzdeki cumartesi yapılacak büyük final gecesinin iki finalistini belirleyecek. "Anadolu Ateşi"nin büyük final öncesindeki son "Uğurlama" bölümünde karar halkın olacak. Bu akşam yarışacak üç yarışmacıdan en az oyu olan isim "Anadolu Ateşi"ne veda edecek.
 
  23:45 A Takımı
84 ülkeden 60 bin müridi olduğu iddia edilen "Uzay ve Seks Tarikatı"nın bir otel odasında yaptıkları ayinden şok görüntüler bu gece "Savaş Ay'la A Takımı"nda
Savaş Ay'la A Takımı bu hafta da olay yaratacak bir dosyayla karşınıza gelecek ve "Uzay ve Seks Tarikatı"nın ayin görüntülerini ekrana getirecek. Uzay ve seks tarikatı olarak bilinen ve 84 ülkede tam 60 bin müridi olduğu belirtilen Rael Tarikatı, İstanbul'un göbeğinde seks ayini düzenledi. Seks ve para tuzağıyla insanları kandırıp kutsal değerlere saldıran sapkın tarikat, 24 Ekim 2004 tarihinde Taksim'de bir oteld odasında ilginç bir ayin düzenledi. Ayinden şok yaratacak görüntüler bu gece "A Takımı"nda izleyicilerin karşısına çıkacak.

ONLARIN TANRISI "UZAYLILAR"
Tarikatın sapkın amacını açıkça gösteren görüntülerde, aralarında Türkler'in de bulunduğu Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinden birçok mürit, bir otelin salonunda toplanıyor. Kadın ve erkek müritler müzik eşliğinde seksi bir dansa başlıyor. Müritler daha sonra birbirlerinin üzerindeki giysileri çıkarıyorlar. Bu utanmazlık kısa sürede seks partisine dönüşüyor ve rezalet otel odalarında sürüyor.

TARİKATIN HEDEFİ NE?
UFO'cular olarak da adlandırılan Rael tarikatı üyeleri, yeryüzündeki yaşamın uçan dairelerle uzaydan gelen zeki varlıklar tarafından yaratıldığına, insanın da genetik kopya ürünü olduğuna inanıyorlar. Genç kadın ve erkeklerden oluşan tarikatın üyeleri kimler? Bu tarikat neyi hedefliyor? Neden isimleri 'Uzay ve Seks Tarikatı?' Tüm dünyadan 60 bin kadar müridi olduğu iddia edilen tarikata bazı Türkler nasıl girdi? Tarikat üyesi genç kadın ve erkeklerin birbirlerinin elbiselerini çıkartarak çıplak kaldıkları ayin görüntüleri gündeme damgasını vuracak.

ATİLLA DORSAY
TRT-1 11.15 Deniz Kızı
Küçük kızın kederi(Mermaid)-...
 
Zaga
Kanal D / 00:30
Nehir
CNBC-e / 01:00
Denizkızı
TRT 1 / 11:15
Yaşayan Ekonomi
Kanal 7 / 13:15
Çocuğum ve Ben
Kanal D / 15:10
Atıf Hoca ile Reklam ve Rekabet
CNN TÜRK / 18:05
Oradaydım
CNN TÜRK / 19:15
Herkes Kaçırdı
TRT 1 / 19:55
Anadolu Ateşi Karşılama
atv / 20:00
Efes Cup Turnuvası: Galatasaray-B. Dortmund Karşılaşması
Star / 20:00
Ağa Kızı
Kanal D / 20:00
Gündem Dışı XL
NTV / 21:00
En Son Babalar Duyar
Star / 22:00
Kış İnsanları
CNBC-e / 22:30
Ayna
/ 22:30
A Takımı
atv / 23:45
Bu film komedi yapmayacağız anlamına gelmez!
Bu film komedi yapmayacağız anlamına gelmez!
Yavuz Turgul'un yönettiği, Şener Şen'in oynadığı Gönül Yarası dün...
Biz onu geç tanıdık
Biz onu geç tanıdık
Bugüne kadar Avrupa ve Amerika'da 60'a yakın filmde oynayan Birol...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.