kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı ..

Ersen Martin 1.5 milyon Euro
Denizlispor'lu Ersen Martin'e Beşiktaş ve Ankaraspor'dan sonra Wolsburg takımı da transfer teklifinde bulundu. Devre arası tatilini Almanya da ailesinin yanında geçiren Ersen Martin, Wolsburg'un transfer teklifini doğrularken, Denizlispor futbol şube sorumlusu Turgut Dalaman da "Ersen'i satmak zorunda değiliz. Ama 1.5 milyon Euro'yu getiren Ersen'i götürür" dedi.

Halterde içki-sigara serbest
Halter Milli takımı antrenörü Cafer Topçu, yasakçı olmadıkları için başarıyı yakaladıklarını söyledi. Topçu, haltercilerin yılda 11 ay kamp yaptığını, bunun bazı sıkıntıları da beraberinde getirdiğini belirterek "Sporculara yasak koymak çekicidir. Ortamı gerginleştirmek yerine, güle oynaya kamp yapmalıyız. Sporcuya içki ve sigarayı hatta gece yaşamına belli bir süre içinde izin verdiğimiz zaman aşırıya kaçmaz. Ancak yasak koyduğumuz zaman önünü alamazsınız" dedi.

'Tedavi olsam altın alırdım'
Grekoromen güreşte Atina Olimpiyat Oyunlarında gümüş madalya kazanan dünya ve Avrupa Şampiyonu Şeref Eroğlu, tedavisini izin verilmediğini için altın madalyayı kaçırdığını söyledi. Kendisini, Atina öncesi yurt dışına tedaviye göndermediklerini söyleyen Eroğlu "Ancak yurt dışına tedaviye ve kamplara gönderdikleri, peşinde koştukları sporcu; Atina'ya bile gidemedi" yorumunu yaptı.

Ali Akdeniz Ankaragücü'nde
Ankaragücü, Samsunsporlu orta saha oyuncusu Ali Akdeniz'i renklerine bağladı. A.Gücü ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcunun, yeni takımının dün başlayan devre arası kampına katılmak üzere Antalya'ya gitti. Çalışmalarına yabancı futbolcular dışında tam kadroyla başlayan 5 hazırlık maçı yapacak olan A.Gücü'nde, Baidoo, Zengue, Guel, Desouki, Effa ve Tchanga'nın da yarın kampa katılacakları öğrenildi.

Musa Büyük imza atıyor
B.B.Ankaraspor, İstanbulsporlu Musa Büyük ile her konuda anlaştı. Genç futbolcu bugün saat 12.00 sözleşme imzalayacak. Bu arada Ankaraspor devre arası kampına yabancılarından yoksun başladı. Çalışmalarını Mersin'de sürdürecek olan lacivertbeyazlı takımda yabancı futbolcular Molnar, Tita, Jaba, Wederson ve Jevriç kampa yarın dahil olacak. Başkent ekibinin kampta Tarsus İdmanyurdu, Mersin İdmanyurdu, Adanaspor ve Osmaniyespor ile hazırlıkmaçları yapacağı belirtildi.

D.Bakır'da Oğuz Çetin dönemi
Diyarbakırspor'da istifa eden Ümit Kayıhan'ın yerine, Oğuz Çetin göreve başlıyor. Çetin ile bugün aylık sözleme imzalayacaklarını belirten kulüp menajeri İsmet Yılmaz, yeni hocalarıyla birlikte bugünden itibaren 15 gün Antalya'da kamp yapacaklarını söyledi. Bu arada D.Bakır'ın geleceği için istifa kararı aldığını belirten Ümit Kayıhan "İkinci devre daha büyük hedeflere koşan bir D.Bakırspor görmek istiyorum" dedi.

Genç Milliler'den 8 maç
Türkiye genç milli futbol takımları, bu ay içinde 8 hazırlık maçı yapacak. Program şöyle: 16 Yaş Altı Genç Milli Takımı, bugün ve 6 Ocak'ta Fransa Genç Milli Takımı ile Manisa ve Aliağa'da; 20 Yaş Altı Genç Milli Takımı, 8 Ocak'ta Hollanda Genç Milli Takımı ile Alanya'da; 18 Yaş Altı Genç Milli Takımı, 11 ve 13 Ocak'ta Belçika Genç Milli Takımı ile İzmir Buca'da; Türkiye 16 Yaş Altı Karması, 16 Ocak'ta Kobe Karması ile Japonya'da; 17 Yaş Altı Genç Milli Takımı, 25 ve 27 Ocak'ta Ukrayna Genç Milli Takımı ile Kuşadası ve Söke'de.

Futbol Şans' oyunu kaldırıldı
Spor Toto Genel Müdürlüğü, "Futbol Şans" oyununu ilginin az olması nedeniyle kaldırdı. Açıklamada, Süper Lig'de ilk yarının bitmesiyle ara verilen "Spor Toto" oyununun 7-9 Ocak'ta yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarıyla yeniden başlayacağı ve kolon ücretlerinin "Spor Toto" oyununda 50 Yeni Kuruş, "İddaa" oyununda ise 1 YTL olarak yeniden belirlendiği ifade edildi.

Nouma Sebat'lı oluyor
Sebatspor Nouma'nın transferinde sona yaklaştı. Başkan Veli Sezgin, eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma ile görüşmelerin sürdüğünü, aralarında maddi konuda ufak pürüzler kaldığını söyledi. Sezgin, "Bu oyuncu ile hemen hemen bütün konularda anlaştık. Aramızda maddi konuda ufak pürüzler var. Onların giderilmesi için çalışıyoruz. Ayrıca Malatyasporlu Yunus ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Bu oyuncuyu da kadromuza katmak istiyoruz" dedi.

MUZAFFER KARTAL-Denizli


1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Fener'de kuzey operasyonu
 Ümit: Avrupa kupası gelecek
 Denizli kolları sıvadı
 100. yıl bombası!
 Güneş: Ortaya bir beyin lazım
 Rota Ribery
 Bıçakcı'dan tarihi gaf
 Basketbola da iddaa geliyor
 Tek görüşlü yönetim gruplaşma yaratıyor
 Türban sorunu kökten çözüldü
 Fener alayı
 Teknik Üniversite'ye Tekel'den ağır darbe
 Haber Hattı
 Maksat spor olsun
 Beş yıl Adidas!
ÖMER ÜRÜNDÜL
Hırsla siniri karıştırma!
G.Saray yönetimindeki...
RECEP GİRGİN
Ertem ve Miltiyadi
1.AYAK: Uygun rakipleri yanında...
Zamanlama mükemmel
Zamanlama mükemmel
Gül'ün İsrail ve Filistin gezisi, Türkiye'nin 'büyük ağabey' olarak...
Salgın Kapıda
Salgın Kapıda
Sri Lanka'da 700 kişiye yardım elini uzatan Türk kurtarma ekibi GEA,...
Ayrılık favori evlilik plase
Ayrılık favori evlilik plase
İngiltereli kumarbazlar, birbirinden ilginç konular için bahse...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu