kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Homedrom
07:15Mavi Çantalı Kız
09:00Beyblade
09:30Magazin "Harika Pazar"
12:00Ankara'da Sabah
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
14:15Airport
15:00Fenerbahçe-Galatasaray Karşılaşması
17:00Hamdi Alkan TV
18:00Komik Atak
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Ruhun Duymaz
21:40Sinema "Kızıl Gezegen"
23:40Sinema "Ölüm Çıkmazı"
01:20Geceyarısı Haberleri
01:30Homedrom
02:00Haberci

 
  12:00 Ankara'da Sabah
Muharrem Sarıkaya ile "Ankara'da Sabah"a bugün Maliye Bakanı Kemal Unakıtan katılıyor. Programda ele alınacak başlıca konular: Kredi kartına aylık 24 aya kadar varan taksitlere sınırlama geliyor mu? Hangi ürünler kredi kartında taksit kapsamı dışına çıkarılacak? İşsizliğin azaltılmasına katkı yapan işadamı vergi indiriminden yararlanacak mı? KDV indiriminin fiyatlara yansıması için ne gibi önlemler alınıyor?
 
  13:30 Deko-Dizayn
Vahe Kılıçarslan'ın hazırlayıp sunduğu Deko Dizayn ekibi bu hafta Arpi Mobilya'nın katkılarıyla Bursa'da oturan Eslem Hanım'ın evini yapıyor. Bursa Arpi Mobilya'da evin eşyalarının seçiminde Vahe'ye Duygu Ulaş eşlik etti. Diğer aksesuarların seçiminde ise Deniz Öney, Elif Ece Uzun ve Aylin Coşkun yardımcı oldular. Vahe Kılıçarslan bu hafta Kınalı Kar dizisinin başrol oyuncusu Özlem Conker'le de yeni dizisinin setinde dekorasyonla ilgili hoş bir sohbet gerçekleştirdi.
 
  15:00 Fenerbahçe-Galatasaray Karşılaşması
atv, potalardaki heyecanı canlı yayınla ekranlarınıza taşımaya devam ediyor. Erkekler Türkiye Basketbol Ligi 11'inci hafta karşılaşmalarından Fenerbahçe-Galatasaray maçı saat 15.00'- ten itibaren naklen karşınızda. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmayı Murat Murathanoğlu anlatacak, İsmet Badem yorumlayıp, röportajlarla evlerinize taşıyacak. 2005 yılının ilk spor şölenini, yeni yılın ilk derbi maçını atv farkıyla izleyeceksiniz. Bu mücadeleyi kaçırmayın...
 
  20:00 Ruhun Duymaz
"Ruhun Duymaz"da bu akşam Harun ve Feray, kaçak ruhun oyununa geliyor. Harun'un başka birine aşık olduğunu sanan Feray çıldırıyor
atv'nin aile içi sırlar ve oyunlar üzerine, fantastik unsurlarla bezeli sıra dışı komedi dizisi "Ruhun Duymaz" 5. bölümüyle pazar ekranında yeralıyor.

FANTASTİK DİZİ
Yapımcılığını Calvus Medya'nın, yönetmenliğini Murat Özbey'in üstlendiği, senaryosunu Kubilay Zerener ve Çağlar Çetin'in yazdığı komedide başrolleri Tuba Ünsal (Feray), Betül Arım (Fevriye), Sezai Altekin (Cemal Bey) ve Arda Esen (Harun) üstleniyor. Ruhun Duymaz'ın bu akşam ekrana gelecek olan bölümünün konusu kısaca şöyle: Erkek berberi Cemal Bey'in ailesinde gizli kapaklı oyunlar devam etmektedir. Cemal'in usturasından korkan berber yardımcısı Harun, evin küçük kızı Feray'la olan gizli evliliğini bir türlü açıklayamamanın sıkıntısını yaşamaktadır. Cemal, onun bu sıkıntısını yalnızlığına yorar ve evlenmesi için bir kız aramaya başlar. Sonunda onu Nurgül adında baş döndürücü güzellikte bir kızla tanıştırırlar. Aksi gibi o günlerde evdeki fincan kaçkını ruh, Harun'a kızgındır. Bir oyun oynayarak, onu Nurgül'e sırılsıklam aşık eder.

İNTİKAM PLANI
Bu durumu kıskanan Feray, Nurgül'e Harun'la evli olduklarını söyleyiverir. Duygularıyla oynandığını düşünen Nurgül, intikam amacıyla bu korkunç gerçeği Cemal'e açıklamaya karar verir. Ancak o günlerde Harun'la Feray'ın gizli evliliklerini çıkmaza sokacak tek sürpriz bu değildir.
 
  21:40 Sinema "Kızıl Gezegen"
atv'de bu akşam ülkemizde gösterilmemiş yepyeni (2000 yapımı) bir bilim-kurgusal film ekrana geliyor: "Kızıl Gezegen-Red Planet"
Film, günümüzden yarım yüzyıl kadar sonra, 2050 yılında geçiyor. İnsanoğlu gezegendeki yolculuklarını arttırmış ve bu arada Mars (eski adıyla Merih) gezegenine yerleşmek için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır. Küçük bir uzay adamları ekibi, bunun için Merih'e inmiş ve yerleşim için altyapı hazırlamaya koyulmuştur. Ne var ki beklenmedik olaylar başlayacak ve işler zorlaşacaktır.

PARLAK BİR GÖRSELLİK
Brian de Palma'nın bir süre önce yaptığı "Mission to Mars- Merih Operasyonu" filmine oldukça benzeyen bu film, tıpkı De Palma'nın filmi gibi çok iyi karşılanmadı. Eleştirmenler filmin fazla ağır olduğunu ve türe yeni bir şeyler katmadığını söylediler. Ama nasıl De Palma'nın filmi zaman içinde daha farklı bir gözle değerlendiyse, bu film için de aynı şey olabilir. Antony Hoffman'ın yönettiği filmde, alttan alta bir gerilim ve parlak bir görsellik var. Oyuncuları ise Val Kilmer, Carrie-Anne Moss, Tom Sizemore, Benjamin Bratt ve eskilerden Terence Stamp. Her şeye karşın, meraklılarının ilgisiz kalamayacağı bir film...
ATİLLA DORSAY
Mars'ta hayat var mı? atv 21.40
atv'de bu akşam...
 
Çocuğum ve Ben
TV8 / 10:30
Cafe Plaza
Star / 11:10
Ankara'da Sabah
atv / 12:00
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Fenerbahçe-Galatasaray Karşılaşması
atv / 15:00
Nane Limon
Kanal D / 15:10
Hastane
CNBC-e / 16:00
Kadın İsterse
Star / 19:50
Ruhun Duymaz
atv / 20:00
Sihirli Annem Yılbaşı Özel
Kanal D / 20:00
Kızıl Gezegen
atv / 21:40
Bir Dilim Aşk
Kanal D / 21:50
Kaybedenler
Show TV / 22:00
Takılar görücüye çıktı
Takılar görücüye çıktı
Yeni yıl öncesi yaşanan davet bombardımanında, Bilgün Dereli'nin takı...
Moda Polisi
Moda Polisi
10 tam puan

Bilgün Dereli'nin Papermoon'daki...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.