kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Pingu
09:00Tolga Abi ve Hugo
10:00Duel Masters
12:15Patron Kim?
13:30Anadolu Ateşi
14:00Marimar
15:00Gülbence
17:00Komik Atak
17:45Ekmek Teknesi
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Kurşun Yarası
21:40Bir İstanbul Masalı
23:20Büyük Yalan-Tekrar
00:40Hastanedeki Sır
01:40Geceyarısı Haberleri

 
  20:00 Kurşun Yarası
"Kurşun Yarası" sürprizlerle dolu bir bölümle ekranda. Dizide bu akşam Aleko ölüyor. Kasaba halkı batı cephesi için hazırlanıyor. Yeni yüzbaşı Niko ise ilk icraatıyla herkesi şaşırtıyor
Kurşun Yarası'nın bu akşamki bölümünde: Yüzbaşı Aleko'nun kendisini vuranın İbram olduğu yönündeki ifadesine rağmen Binbaşı Fotes, asıl suçlunun Marika olduğunu ve Aleko'nun Marika'yı korumaya çalıştığını düşünür. İfadesini veren Aleko; sabaha karşı ölür. İsadora'yı teselli etmek tabii ki Cemal'e düşer. Fotes'in emriyle, İbram serbest bırakılır ve Marika ceza evine nakledilir.

KARA POŞU GERİ DÖNDÜ
Marika'nın başına gelenler herkesi yıkmıştır. Bu arada, kurulmakta olan batı cephesi için kasabada hummalı bir hazırlık başlar. Kara Poşu da tekrar ortaya çıkar, hem mücadeledeki hem de Gülsüm'ün hayatındaki yerini alır. Binbaşı Fotes, görevini tamamlayıp kasabadan ayrılırken, artık herkes yeni yüzbaşıyı beklemeye başlar. Bu arada Şefik ve Olimpia arasında bir yakınlaşma başlar. Mehmet, Simos'un Nefise ile evlenmek istediğini öğrenir. Cemile, kasabadaki atölyelerden birinde kasabalılar ile beraber çalışırken, Yunan devriyelerin gelmesiyle özellikle Cemile'nin başı derde girer.

NİKO'NUN GELİŞİ
Yeni yüzbaşı Niko, kasabaya gelir. Gösterişli bir adam olan Niko; ilk andan itibaren soğuk ve tehlikeli tavrını hissettirir. Müfettişten Ziya'nın tütününü almadığı için azar işiten Simos, Ziya'nın kapısına dayanır ve sonunu hazırlayacak bir işe kalkışır. Ziya, Simos'un Nefise'yi kaçırması üzerine soluğu Niko'nun kapısında alır. Niko, Ziya'nın derdini hiç tahmin edilmeyen bir şekilde, kökten çözer. Adamın kasabaya gelir gelmez bu kadar keskin bir icraatta bulunması, herkeste dehşet etkisi yaratacaktır.
 
  21:40 Bir İstanbul Masalı
"Bir İstanbul Masalı"nda nefesler tutuldu. Esma başına gelen korkunç olayın ardından ameliyata alındı. Herkes endişeli bir bekleyiş içinde... Genç kadının hayatı kurtulacak ama...
atv'nin görkemli dizisi "Bir İstanbul Masalı" 49'uncu bölümüyle sürüyor. Yapımcılığını Erol Avcı - TMC Film'in üstlendiği, etkileyici öyküsünün yanısıra güçlü oyuncu kadrosu, müziği, gözkamaştırıcı mekanları ve prodüksiyonuyla da efsaneleşen dizinin bu akşamki bölümünde Esma'nın durumu herkese büyük heyecan yaşatıyor.

DOKTORDAN KÖTÜ HABER
Esma, başına gelen korkunç olayın ardından hastaneye kaldırılır. İlk müdahale yapılır. Bu arada Selim ve Kozan Ailesi gergin bir bekleyiş içerisindedir. Doktorlar ameliyattan çıkarlar. İlk açıklama yapılır. Herkesin içine soğuk sular serpilmiştir. Selim rahatlar ve gelen telefonu cevaplamak için uzaklaşır. Ama doktorun söyleyecekleri henüz bitmemiştir. Ömer ve Behiye ziyarete gelirler. Bu sıkıntılı saatlerde Kozanlar'la karşılaşmak her ikisi için de kolay olmayacaktır. ARC'de Zekeriya, dedektiften araştırmayla ilgili ilk bulguları içeren bir zarf alır. Zarfın içinde görenleri çok şaşırtacak fotoğraflar vardır. Gülsüm, Suzan'ın yokluğundan istifade ederek mutfakta ilk faaliyetlerine başlar. Nazlı'nın gafleti, Gülsüm'e fırsat yaratacaktır. Bu arada Selim doktordan Esma'yla ilgili son haberleri aldıktan sonra Çiçek ve Demir'le birlikte Fırat'ın peşine düşerler. Artık Fırat için sürek avı başlamıştır. Yaptığı korkunç şeyin sonradan farkına varan Fırat da perişan haldedir. Ameliyatın ardından narkozun etkisiyle uzun süre uyuyan Esma kendine geldiğinde, başucunda eşi Selim vardır. Ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
ATİLLA DORSAY
Kara Yağmur: TRT-1 19.55
Tokyo'da gangstercilik...
 
Manşet Özel
CNN TÜRK / 17:00
Kara Yağmur
TRT 1 / 19:55
Kurşun Yarası
atv / 20:00
Haziran Gecesi
Kanal D / 20:00
Bir İstanbul Masalı
atv / 21:40
Gelinim Olur Musun ?
Show TV / 22:00
Bir Deniz Manzarası
CNBC-e / 22:00
Kırılma Noktası
TRT 1 / 22:30
A'dan Z'ye Dosyalar
Star / 23:40
Arena
Kanal D / 23:50
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.