kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Homedrom
07:15Mavi Çantalı Kız
09:00Beyblade
09:30Magazin "Harika Pazar"
12:00Ankara'da Sabah
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
14:15İş Dünyası
15:00Ülker-Efes Pilsen Basketbol Karşılaşması
17:00Hamdi Alkan TV
18:00Komik Atak
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Yerli Dizi "Bir İstanbul Masası-Tekrar"
22:00Sinema "Son Umut"
00:00Sinema "Sel"
01:40Geceyarısı Haberleri
01:50Homedrom
02:20Haberci

 
  12:00 Ankara'da Sabah
Muharrem Sarıkaya ile "Ankara'da Sabah"ta AB zirvesi ele alınacak. Konuklar: Emekli Büyükelçi Onur Öymen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Dış Politika Danışmanı, Büyükelçi Nihat Akyol, AB ve Uluslararası uzmanı, DYP Genel Başkan Danışmanı Dr. Binhan Oğuz... Programda ele alınacak konu başlıkları: Brüksel'de kimlerle pazarlık yapıldı? Türkiye'- nin yanında kimler yer aldı, kimler fikir değiştirdi? En zor ikna edilen lider kimdi?
 
  13:30 Deko-Dizayn
Vahe Kılıçarslan'la "Deko Dizayn" Garant Mobel'in katkılarıyla Hatice Hanım'ın evini yeniledi. Evin eşyalarının seçiminde Vahe'ye Nadide Sultan, Doğa Bekleriz, Zeynep Önkaya yardım etti. Programda manken Ebru Güzel'in evi de karşınıza gelecek.
 
  20:00 Yerli Dizi "Bir İstanbul Masası-Tekrar"
Bir İstanbul Masalı bu akşam son üç bölümün en çarpıcı sahnelerinden oluşan özel bölümüyle ekrana geliyor
Bir İstanbul Masalı bu akşam son üç bölümünün özetinden oluşan özet bölümüyle karşınızda. Dizide bu akşam: Selim istifa haberini ilk olarak Esma'ya verir. Behiye, Şahika'dan Ömer'e gelen notu kocasının önüne koyar. Bir açıklama beklemektedir. Çiçek hamilelik belirtileri göstermeye başlar. Necati sevinçten havalara uçar.

AKŞAM YEMEĞİNDE SÜRPRİZ
Pelin, Demir'le arasında yıkılan köprüleri yeniden kurmak için harekete geçer. Selim ve Esma akşam yemeğine çıkarlar. Bu yemek, uzun zaman sonra yaşanan huzurlu bir gece olacakken, masaya dahil olan Demir ve Pelin'le gece başka bir hale gelecektir.

KÖSTEBEK ACABA KİM?
Demir, abisiyle paylaştığı koltuğun getirdiği tüm yetkilerini kullanmaya başlar. Selim ve Zekeriya ise ARC'- deki köstebeği bulabilmek için artık daha riskli yöntemler denemeye karar verirler. Arhanlar, malikânede aile içinde bir yemek organize ederler. Yemekte Selim'le birlikte Esma da konukları olacaktır. Çiçek, kocasından ayrılmak konusunda kararlıdır. Ceylan'la her geçen gün daha da yakınlaşan Ozan, İpek'ten gelen mektupla karmakarışık olur. Esma son günlerde kendisini çok yorgun ve halsiz hissetmektedir. Çiçek kardeşine, kan tahlili yaptırması konusunda ısrar eder.
 
  22:00 Sinema "Son Umut"
Andy Garcia ve Michael Keaton'ın oynadığı "Son Umut-Desperate Measures" adlı film bu akşam atv'de. Film, duygusallıkla gerilimi başarılı bir şekilde harmanlıyor
atv'de bu akşam son yıllarda çekilmiş ve gerilimle duygusallğı harman eden bir film ekrana gelecek: "Son Umut". Filmin baş karakteri, dedektif Frank Connor. Connor, azılı bir suçluyu kaçak olduğu sırada adalete teslim etmek üzere yakalamıştır.

HER ŞEY OĞLU İÇİN
Ne var ki çeşitli raslantılar sonucu, ölüm döşeğinde yatan çok sevdiği oğlunu ancak bu azılı suçludan alınıp nakledilecek bir iliğin kurtarabileceği ortaya çıkar. Böylece dedektif, özel hayatıyla mesleği arasında ikileme düşer. Ülkesinde yaptığı filmlerle saygın bir yere gelen Fransız yönetmen Barbet Schroeder, zaman zaman Hollywood'da da çalışıyor. Özellikle Jeremy Irons'a Oscar kazandıran "Reverseal of Fortune- Talihin Dönüşü" filmiyle tanınan yönetmenin bu filmi, bizde oynamamıştı.

GERİLİM DORUKTA
Film, iki usta oyuncunun sırtında duruyor: Andy Garcia ve perdenin ilk Batman'i Michael Keaton. İki oyuncu rollerine asılıyor ve filmde gerilimli sahneler yaratıyorlar. Ayrıca en son "Truva"da kral Agamemnon olarak izlediğimiz Brian Cox ve de Oscar'lı Marcia Gay Harden var.
ATİLLA DORSAY
CNBC-e 16.00 KUZEYDE
Bir tiyatro yazarı ve...
 
Ankara'da Sabah
atv / 12:00
Evim Güzel Evim
Kanal D / 12:00
Uzaktakiler
TV8 / 12:00
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Nane Limon
Kanal D / 15:10
Kuzeyde
CNBC-e / 16:00
Kadın İsterse
Star / 19:50
Bir İstanbul Masası-Tekrar
atv / 20:00
Sihirli Annem
Kanal D / 20:00
Artı Eksi 7
CNN TÜRK / 20:10
Bir Dilim Aşk
Kanal D / 21:50
Son Umut
atv / 22:00
Yağmur Zamanı-Tekrar
Show TV / 22:00
Üçüncü Göz
Show TV / 23:30
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.