kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Oğlaklar'ı başarısı bol bir yıl bekliyor
Oğlaklar'ı başarısı bol bir yıl bekliyor
Oğlak Ünlüleri:
Aile İlişkileri
Fiziksel Özellikleri
Kişisel Özellikleri

Oğlaklar'ı başarısı bol bir yıl bekliyor

Finans ve kariyer konularına çok önem veren Oğlaklar 2005'te başarıdan başarıya koşacaklar. Bazı Oğlaklar evliliğe giden bir ilişki yaşarken, bazıları da bekârlıklarının tadını çıkaracak.

Profesyonel yaşamdaki konumunuz geçen yılın sonlarına doğru iyileşmeye başladı. Aynı süreç 2005 içinde de devam edecek. 2005'in ilk altı ayında ciddi ilişkiler için harika fırsatlarınız olacak. Temmuz'un ortasından sonra yaşamla ilgili felsefi analizlere doğru yöneleceksiniz. Romantizm, yerini arkadaşlıklara bırakacak. 16 Temmuz'dan sonra çevre ilişkilerinizde, yardımlaşma ön planda olacak. Kişisel çabalardan çok paylaşım içeren başarılar var. Pluton, ruhsal gelişimle ilgili 12'nci evinizdedir. Bu nedenle mistik konulara yatkın olacaksınız.

FİNANS VE KARİYER
Finans ve kariyer Oğlaklar'ın yaşamlarında önemli bir yer tutar. Bu yıl da önemini koruyacak. Burcunuzu temsil eden finans gezegeniniz, iletişim gezegeninizle yer değiştirerek birbirlerine misafir oluyor. Bu etkiyle harika ve pozitif iş birlikleri içinde bulunacaksınız. Sadece başarınızı vurgulamakla kalmayacak, iletişim konuları, karşılıklı haberleşme, satış pazarlama ve yakın ilişkileriniz gündeme gelecek. Bazı yakın akrabalarınıza finans konularında destek verecek veya göreceksiniz. 26 Ekim'den sonra şans ve bolluk gezegeniniz Jüpiter'in, finans gezegeninizle yaptığı olumlu açı sayesinde tüm yılınız başarılı geçecek. Kişisel gelişiminizi etkileyen gezegen Jüpiter, para hareketleri konusundaki sezgilerinizi muhteşemleştirecek. Bu konuda ait olduğunuz iş çevresi ve sosyal gruplardan destek alacaksınız. Kariyer konusunda mutlu ve başarılısınız. Bazen Jüpiter'in 10. evde olması, kişilerin politikaya karışmasına neden olur veya herhangi göreve atanırlar. Muhtemelen bu yıl bu tür olaylar yaşayabilirsiniz. 19 Ocak-27 Şubat ve 26 Ekim'den sonra başarılı bir dönem yaşayacaksınız.

AŞK VE SOSYAL YAŞAM
Yaklaşık iki yıldır, aşk ve romantizm konusunda iyi günler yaşadınız. Bu etki 2005 yılı içinde de devam edecek. Son iki yıldır zorlu bir süreç geçirdiniz. Kendinizi yeniden inşa etme çabaları içindeydiniz. Artık eskiye oranla daha sosyal oldunuz ve olmaya devam edeceksiniz. Partnerinizle ilişkileriniz olumlu seyrederken, onun pozitif davranışlarını hissedebiliyorsunuz. Bu yıl evlilikle ilgili olan 7. eviniz, haritanızın en güçlü etkilerini veriyor. Bu nedenle, evlilikler gündeme gelebilir. Bazılarınız, yıllardır denediğiniz ilişkinizi belli bir konuma oturtmayı yeğleyeceksiniz. Bu yıl aşk ve iş ilişkileriniz arasında denge kurmaya çalışırken, zorlanacaksınız. Satürn'ün 16 Temmuz'da Aslan'a geçmesiyle, maddi konular, fiziksel duygular ve cinsellik ön plana çıkıyor. Evlilik yaşında olanlar 26 Ekim'den sonra ciddi ilişkiler yaşayabilir.

SAĞLIK
Bu yıl sağlığınız yolunda. Temmuz'un ortasından sonra Satürn'ün stres veren etkilerinden kurtularak daha iyi bir duruma geleceksiniz. Jüpiter de 26 Ekim'den sonra, sizi sağlık açısından olumlu destekleyecek. Eğer bir sağlık sorununuz varsa, yıl sonuna doğru iyi haberler alacaksınız. Sağlıkla ilgili, altıncı eviniz de bu yıl yeniden iyi etkiler alacak ve genellikle sağlığınızla ilgili kafanızı meşgul eden sorunlar olmayacak. Sağlık gezegeniniz Merkür'dür ve etkilediği organlar; akciğerleriniz, bağırsak sisteminiz ve omuz kısımları. Yıl içinde vücudunuzun bu bölümleri sorun görünmüyor ama siz doğal yollarla desteklemeyi ihkmal etmeyin.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Anne baskısının nedeni cinsellikte gizli
 İyimserlik budur
 Haberlerin zirvesinde
 Kırmızı don giyin donanın
 Büyüye inanıyorum ama korkarım
 2004 'ün en şık kadınları
 Yurtiçinde güçlenerek dünyaya açılan marka: TEN
 U2'ya efsane rockçı ödülü
HAKAN & UTKU
ABD'nin not defterinden
Amerika diplomatik olmayan bir...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Sosyal fobi
Tanımadık insanlarla karşılaşacağınız ya da...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Fesleğenli domates çorbası
Piliç...
Spor öncesi çikolata yiyen aşırı yorgunluğu göze alsın
Spor öncesi çikolata yiyen aşırı yorgunluğu göze alsın
Uzmanlar spor öncesinde tatlıdan ve çikolatadan uzak durulması...
Ağırlık çalışana protein önerilir
Ağırlık çalışana protein önerilir
* Ağırlık çalışmalarının yapıldığı dönemde hangi enerji kaynağı...
Kahve onlara yakıştı
Kahve onlara yakıştı
Hollywood'un ünlü sarışınları kumrallığa transfer oluyor. Bazıları...
Liv'in oğlu oldu
Liv'in oğlu oldu
'Yüzüklerin Efendisi' filminin güzel oyuncusu Liv Tyler, önceki gece...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.