kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Akrepler'in hırsları ruhsal gelişimlerine yarayacak
Akrepler'in hırsları ruhsal gelişimlerine yarayacak
Akrep Ünlüleri
Kişisel Özellikleri
Fiziksel Özellikleri

Akrepler'in hırsları ruhsal gelişimlerine yarayacak

Akrepler, iş konusunda hırslı, aşk hayatında fırsatlarla dolu ve özgüvene bağlı kişilik çatışmalarının yaşanacağı bir yıla adım atıyor. İmaj değişiklikleri ve uzun süreli diyetler de Akrepler'in yapacağı değişiklikler arasında.

Kozmik enerji, 2005 yılı içinde bir konuda sizden desteğini esirgerken, diğer bir konuda ihtiyacınız olan enerjiyi ve doneleri sağlayacak. Bu olay, yorulduğunuz zamanlar, dikkatinizi dağıtmak ve dinlenmek amacıyla, başka konulara yönelmeye benziyor. Yıl içinde, özel hayatınızdaki eğlence ile işinizin gerektirdiği sorumlulukları dengede tutmak için çabalar vereceksiniz. Geçen yıl kariyerinizle ilgili konulara fazla odaklaşmadınız. Fakat, temmuz ortasından sonra 10'uncu evinize geçen Satürn, bu konuda yoğunlaşmanızı sağlayacak. İş konusunda artan hırslarınız, sağlık konusunda sorunlar yaratabilir. Ekim sonuna kadar sağlık, iş hayatı ve ruhsal konularda, ekimden sonra ise özgüvene dayalı kişilik ispatı çabaları içinde olacaksınız.

FİNANS VE KARİYER
Sizin için finans konusu, vazgeçemediğiniz ve her zaman büyük bir coşku içinde çabalayacağınız bir yaşam tarzı. Finans gezegeniniz Jüpiter; ekim sonlarına doğru ruhsal gelişiminizle ilgili 12'nci eviniz olan Terazi'de olacak. Bu size, parasal konularda sezgisel bir yaratıcılık verecek. Sezgilerinizi mantığınızla birleştirerek, akılcı yolu bulmalısınız. Sezgileriniz bazılarına hayalci gelse de, bu yanınızı köreltmemelisiniz. Bazı finansal hareketleri daha önceden ön görmeniz yıl içinde size başarı getirecek. En önemlisi çalışmanızın derecesi ile bağlantılı bir şekilde başarınızın seviyesi ortaya çıkacak. Bu arada iyi bir yaşam tarzını sevmeniz, her şeyin en iyisine sahip olmaya çalışmanız nedeniyle, harcamalarınızda artışlar oluyor. Kendinize daha iyi şartlar sunacak işler arıyorsunuz. Yılın ilerleyen aylarında işinizle sizi teşvik ve onore eden konular olabilir. Ama harcamalar konusunda kontrollü olmalısınız. Beklenmedik yüksek ödemeleriniz olabilir. Yüksek ideallere sahip düşünceleriniz, sizi sürekli meşgul ediyor ve bunları yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bu arzunuz, temmuzun ortasından sonra gerçekleşebilir. Kariyeriniz açısından iyi bir yıl geçireceksiniz. Fakat, daha fazla dikkat ve sorumluluk sizi bekliyor. Ayrıca, rekabet içinde geçecek çalışmalara hazır olun. Jüpiter'in etkisiyle 26 Ekim'e kadar hayır ve yardım işlerinde aktif olacaksınız. Bu tür aktiviteler, stresli ve yoğun işlerinizden başınızı kaldırıp rahat bir nefes almanızı sağlayacak. Jüpiter, 26 Ekim'de Akrep'e giriyor. Fiziksel görünüşünüze ve dışarıya karşı imajınıza önem vereceksiniz.

AŞK VE SOSYAL YAŞAM
Yılın ilk ayında içinde bulunduğunuz mevcut durumu koruyacaksınız. Evliler, evliliklerine devam edecek. Bekarlar hâlâ bekar kalacak. Çünkü aşk ve evlilik eviniz çok etkili değil. Temmuz sonlarına doğru Mars 7'nci eviniz üzerinden uzun bir transit yapacak. Durgun olan aşk ve evlilik yaşamınız hareket kazanacak. İlişki yaşayanlar ve evliler sorunlarını tartışmaya başlayacak. Bazı ilişkilerde bir soğukluk gözlenecek. Zemini sağlam olan ilişkiler bu durumdan etkilenmeyecek. Yine bu dönemde sizin ve partnerinizin çalışma yaşamındaki hırslarınız artacak. Birbirinizi ihmal ettiğiniz gerekçesiyle anlaşmazlıklar olacak. Mars'ın yedinci evinizde olmasıyla sosyal aktivitelerinizde canlanmalar olacak. Yeni bir ilişkisi olanlar, dikkatli olmalı ve beraberliklerini evlilikle sonuçlandırma konusunda acele etmemeli. Tek yaşayan Akrepler, yıl boyunca aşk ilişkilerinde fırsatlar yakalayacak. Siz Akrepler'e tavsiyem; çok hoşlansanız bile evlilik için asla acele etmemeniz. Özellikle; nisan ve mayıs ortasında yakın ilişki fırsatları doğacak.

EV VE AİLE HAYATI
Çocukların gezegeni Neptün, sizin 4'üncü evinizde yer alıyor. Bu evi yöneten Uranüs ise, sizin çocuk eviniz olan 5'inci evinizde yer almaktadır. Bu etkiler onların sevineceği alışverişler ve aktiviteler gibi olayları gündeme getirecek. Akrep burcu kişileri bu dönem çocuklarına daha fazla düşkünlük gösterecek. Çocuğu olmayanlar, çocuk sahibi olmak isteyecek. Fakat bu konuda sorunları olanlar evlat edinecek. Çocukların yıl içinde özgürlük duyguları belirgin bir şekilde artacak ve kendilerine karışılmasından hoşlanmayacaklardır. Bu noktada, iyi bir psikologdan yardım alacaksınız. Onlara sevecen bir şekilde yaklaşmalısınız. Beşinci evinizin yöneticisi olan ruhsal gelişimleri etkileyen Neptün, bu konuda size destekleyici etkiler verecek. Evinizde eğlenceli bir ortam yaratmak için değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 21 Mart-12 Haziran, bu tür değişimler için uygun.

SAĞLIK
Sağlığınız genellikle bu yıl için çok iyi görünüyor. Temmuz ayı ortasında Satürn Aslan'a, 28 Temmuz'da Mars Boğa'ya kayıyor. İlave olarak Neptün de bu kombinasyona katılıyor. Son derece stresli etkiler yaratan bir yarım kare açı oluşuyor. Bu kombinasyonla, yaşamınızda yeni ayarlar yapmak zorunda kalacaksınız. Sağlıkla ilgili altıncı evde, iki tutulma gerçekleşecek. 17 Ekim'de ay tutulması, 8 Nisan'da güneş tutulması gerçekleşecek. Bu etkiyle uzun süren diyetlere başlayabilirsiniz. 24 Nisan'da, kendi evinizdeki ay tutulması ise sizde imaj değişikliklerine neden olacak. Satürn'ün Aslan burcuna hareketiyle, yaşam adımlarınızda daha gerçekçi olan somut değişimler yaşayacaksınız. Karar verirken hızlı davranmayacaksınız. Öncelikli ihtiyaçlarınıza ve gerekli olanlara öncelik tanıyacaksınız. Artık enerjinizi boş şeylere harcamak istemeyeceksiniz. Yılın ikinci yarısını çok meşgul geçireceksiniz. Bu nedenle de sağlığınız için gerekli enerjiyi temkinli kullanmalısınız. sizin sağlık gezegeniniz olan Mars; kalın bağırsaklarınızı, cinsel organlarınızı ve adalelerinizi etkiler. Bu konuda birçok tıbbi kaynak bulabilirsiniz. Ayrıca sağlık merkezlerinde düzenli egzersizler yapabilirsiniz. 28 Temmuz'da sağlık gezegeniniz Mars, yedinci eviniz Boğa'ya uzun bir transit yapacak. Mars, genelde her evde iki ay kaldığı halde, bu defa uzun bir transite hazırlanıyor. Boğaz ve boyun sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ayrıca bu transit, aşk yaşamınızın sağlığınız üzerinde etkili olmasına neden olur. Çevre olaylarının iyi veya kötü tüm etkileri sağlığınıza yansır. Sosyal yaşantınızda stres ve tartışmalardan uzak kalmalısınız.

ÖZ DENETİM
Jüpiter'in etkisiyle ruhsal gelişim ve gizemli olaylara ilgi duyuyorsunuz. Bu tür aktivitelerinizin etkisi sizde huzur ve rahatlama sağlıyor. Fakat, maddi konulardaki hırslarınız gündeme geldiği zaman, manevi değerleri bir kenara atabiliyorsunuz. Olayın farkında olsanız bile bu tür davranışlarınızdaki çelişkileri önleyemiyorsunuz. Kişiliğinizi zorlamadan yaşam enerjinizi dengeleyip bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız. Otokontrol sisteminizi güçlendirmelisiniz. Sonuç olarak, yaşam enerjinizin daha da güçleneceğini unutmamalısınız.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ben görmüş geçirmiş bir sanatçı modeliyim
 Mutluluk ve huzur çok uzakta değil
 Türk filminin fendi yabancı filmi yendi
 Cennet en güçlüyü test etti
 Magazin dünyasının Semra Hanım'ları
 Evlilikte kadınların yaşadığı problemler ve tepkileri
 Eşinizin ailesi ve siz
 Beyazperdenin en süperi Süpermen
HAKAN & UTKU
Kaynana Semra diyor ki...
'Bora Gencer, oğlum sayılır.
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Armutlu kek
Armutların üzerine...
Çocukların aşırı spor yapması hormon sistemini bozuyor
Çocukların aşırı spor yapması hormon sistemini bozuyor
Her yaş grubunun egzersiz seçiminde dikkat etmesi gereken noktalar...
Futbol oynamadan önce makarna yiyin
Futbol oynamadan önce makarna yiyin
Uzmanlar, düzenli oynanan futbolun kalp açısından yararlı olduğunu...
Centro yıkılıyooo!
Centro yıkılıyooo!
İzzet Çapa'nın sahibi olduğu, Sermin Çapa'nın işlettiği...
Makus talihini yenebilecek mi?
Makus talihini yenebilecek mi?
Yaşadığı aşklar hep hayal kırıklığı ile noktalanan Özlem...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.