kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı.

Çetin: Vakit artık geldi
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oğuz Çetin, pazar günkü Denizlispor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Yeşil-siyahlı ekibin çok güçlü bir rakip olduğunu ifade eden Çetin, "Ben Gençlerbirliği'nde göreve başlarken bazı hedefler belirlemiştim. Bu hedeflerimize ulaşmak için önümüzdeki maçların çoğunu kazanmamız lazım. Denizlispor güçlü bir takım. İyi futbol oynuyorlar. Ama biz galip gelmek niyetindeyiz" diye konuştu.

Aybaba'dan ağır uyarı!
B.B.Ankaraspor'da teknik direktör Samet Aybaba'dan oyuncularına sitem... Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak son haftalarda büyük bir düşüş içine girdiklerini kaydeden Aybaba, öğrencileriyle yaptığı toplantıda, "Sezona iyi girdiniz. Herkes sizden övgüyle bahsetti.Fakat son haftalardaki düşüşünüzü şımarmanıza bağlıyorum. Kendinizi toparlayın ve bir iki maç iyi oynadınız diye havalara girmeyin" ifadesini kullandı.

A.Gücü'nde seferberlik

Süper Lig'de oldukça sıkıntılı günler geçiren Ankaragücü'nde adeta seferberlik ilan edildi. Pazar günü deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertli takımın hocası Sakıp Özberk, "Takım olarak bazı sıkıntılar yaşadığımız doğrudur. Ama bu problemlerin üstünden gelecek gücümüz var. Konyaspor karşılaşmasını kazanarak nefes almak istiyoruz" dedi.

Derbiyi Çelik gözleyecek

Süper Lig'de G.Saray-F.Bahçe derbisinin gözlemciliğini MHK Başkanı Sabri Çelik yapacak. Diğer gözlemciler şöyle: Kayseri-Beşiktaş: Ahmet İbanoğlu, A.Sebat-Sakarya: Mekki Keskin, Samsun-Trabzon: Kadir Tozlu, Malatya-G.Antep: Mehmet Çayan,İstanbul- B.B.Ankara: Metin Kazancıoğlu, Konya-A.Gücü: Mahmut Çetiner, G.Birliği-Denizli: Muhittin Boşat, Ç.Rize-D.Bakır: Sebahattin Şahin

Bursaspor gönüllü arıyor

İkinci Lig A Kategorisi takımlarından Bursaspor'da yönetim, vergi borçlarını ödeyebilmek için gönüllü bağışçılar arıyor. Yönetim, 9.6 trilyon liralık vergi borcunu ödeyebilmek için her ay 1 milyar lira bağışta bulunacak 100 gönüllünün arayışına girdi. Yeşil-beyazlı ekibin ikinci başkanı Yunus Egemenoğlu, kulübün şu anda faiz işleyen tek borcunun kamuya olan vergi borcu olduğunu ve Bursaspor'un yarınları için herkesi bu kampanyaya destek vermeye çağırdıklarını söyledi.

Fatih Terim artık yorumcu
İtalya Birinci Ligi'nde pazar günü oynanacak olan Milan- Fiorentina maçını TV8ekranlarında Fatih Terim yorumlayacak... Bir dönem iki ekibin de teknik direktörlüğünü yapan ve iki takım taraftarlarının da çok sevdiği Fatih Terim'in yorumlarıyla renk katacağı bu zorlu mücadele pazar günü saat 16.00'da başlayacak... Ancak TV8 saat 15.45'ten itibaren yayına geçecek...

Tugay'a sakatlık şoku
Blackburn Rovers'ta forma giyen milli futbolcumuz Tugay Kerimoğlu sakatlığı nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalacak. 34 yaşındaki futbolcunun dün yapılan muayenesinin ardından dizindeki sakatlık sebebiyle Blackburn'ün altı maçında oynayamayacağı belirlendi.

En iyisi Ronaldinho
Dünyaca ünlü futbol dergisi World Soccer'ın 2004'ün en iyileri anketinde Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho birinci oldu. Okuyucuların yüzde28.6'sının oyunu alan futbolcunun ardından Arsenal'den Henry ikinci, Milan'dan Shevchenko üçüncü oldu. Dergi okuyucuları yılın teknik direktörü olarak Porto'yu Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan Jose Mourinho'yu seçerken, Yunanistan yılın takımı oldu.

Kar maskeli Pini Balili
Kayserispor'un İsrailli golcüsü Pini Balili, soğuktan korunmak için ilginç bir yol seçti... Bugün sahasında Beşiktaş ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Kayserispor'un gol umudu olan Balili, soğuktan korunmak için idmana kar maskesiyle çıktı. Takım arkadaşlarının da dikkatini çeken Balili, Kayseri'nin havasına henüz alışamadığını ifade etti. Öte yandan sarıkırmızılı kulübün olağanüstü genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 16 Aralık Perşembe gününe ertelendi.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Ooo! Wonderful
 Asfalt Derbisi Cimbom'un
 Hagi pazara hacı olacak
 Cem Papila'nın ilk derbi maçı
 Carew'e kıskaç
 Kafayı kimseye takmadım
 Toplu taşımacılık bitti !
 Atina'da idman
 Bahisler bana
 Hido'nun fendi Memo'yu yendi
 En iyisi Bilbao
 Haber Hattı
 Haber Hattı..
 Maksat spor olsun
KAZIM KANAT
Ah Tuncay ah!
Türk futbolunun, "Gençlik yüzü"...
MURAT DEMİRYAS
Süper Lig'de kırılma haftası
Süper Lig'de kırılma...
VEDAT BAYRAM
Fenerbahçe'nin yanıtı
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne...
RECEP GİRGİN
Stranger ve Ocean Queen
1.AYAK: Uygun rakipleri...
'Bu çığlığı duyun'
'Bu çığlığı duyun'
Kapkaçın vurduğu Diyarbakır'ın belediye başkanı Baydemir, hükümetten...
İtinayla yıldız yaratılır
İtinayla yıldız yaratılır
Fenerbahçe ve Milli Takım'ın yıldızı Tuncay Şanlı, kariyer planlarını...
Heidi yine çocuk istiyor
Heidi yine çocuk istiyor
Top model Heidi Klum, ikinci kez anne olmanın hayalini...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu