kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İkizler'in başı finansal problemlerle dertte
İkizler'in başı finansal problemlerle dertte
Fiziksel Özellikler
Kişisel Özellikler
İkizler Ünlüleri

İkizler'in başı finansal problemlerle dertte

İş alanında 2005 yılında keyifli günler yaşayacak olan İkizler, bu yıl finansal konularda sıkıntılarla karşı karşıya kalacak. Aşk hayatınız hızlı geçecek ama paranızı nerede ve nasıl değerlendireceğiniz konusunda yaşayacağınız olumsuzluklara hazır olun.

Çoğunuz geçen yılları kalıplaşmış uğraşılar ve çevre şartları nedeniyle kilitlenmiş bir şekilde geçirdiniz. 2003 ortalarında ve 2004 içinde bu değişiklikler başladı. Uranüs'ün Balık burcuna geçmesiyle değişimler hızlanmaya başladı. Bu değişikler kariyerinizde dinamik ve heyecanlı olaylara neden olacak. Beklemediğiniz konumlara geleceksiniz. Sağlığınız 2003'den beri muntazam bir şekilde düzelmeye başladı. Artık kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ve bu 2005 yılında da devam edecek. 2005 yılında Jüpiter yılın büyük bir kısmında beşinci evinizde kalacak. Yıl boyunca son derece eğlenceli ve zevkli günler geçireceksiniz. Yaşamın böyle güzel taraflarını çoktan hak ettiniz. Bebek isteyen İkizler için uygun bir yıl olacak; şanslı dönemlerini yaşayacaklar. 16 Temmuz'a kadar para konularında nasıl davranacağınız konusunda uğraş vereceksiniz. 28 Temmuz'dan itibaren eğitim, seyahat ve manevi aktivitelerle ilgili son derece ilginç gelişmeler yaşayacaksınız. 26 Ekim'e kadar aşk, çocuklar ve eğlenceli ortamlar yaşantınızda yer alırken, daha sonra sağlık ve çalışma alanlarınızı kapsayan konular gündeme gelecek. Satürn, 6 Temmuz'da çevrenizle ilgili popüler konularda üçüncü evinize hareket ediyor. Bu nedenle entelektüel aktivitelerinizde biraz daha kısıtlı davranmanız gerekebilir.

FİNANS VE KARİYER
İş konumunda birçoğunuzun iyi olan dönemi, 2005 yılında da devam edecek. Fakat bazı konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılar, paranızı nerede ve nasıl daha iyi değerlendireceğiniz konusunda olacak. Son iki yıl içinde gereksiz ve düşüncesizce attığınız finansal adımlarınızın bedelini olumsuz bir şekilde ödediniz. Para evinizde bulunan Satürn'ün etkisiyle oluşan bu davranışlarınıza artık son vereceksiniz. Aslında, birçok tecrübe kazandınız. Size zarar verecek maddi konulardaki gelişmelere ve gereksiz masraflara neden olan alışkanlıklarınıza karşı, daha bilinçli bakmanızı ve önlemler almanızı sağladı. Satürn, uzun vadede kâr ve başarı sağlayabileceğiniz şekilde etkilenmenize neden oldu. Birçok İkizler insanı, geçmiş tecrübelerden akıllıca dersler almış olarak, yaşam engellerine karşı uygun olacak önlemleri alacak. İkizler'in para evinde temmuz ayının ortasına kadar kalacak olan Satürn, maddi konularda önlemler almanızı sağlayacak. Temmuz ayından sonra sizi ferah günler bekliyor. Temmuz ortasından sonra Satürn, para evinizden çıkıyor. Bir daha geçirdiğiniz bu deneyimler ve sıkıntılar olmayacak. Borçlanmalara karşı daha tedbirli davranacaksınız. Parasal konularda çektiğiniz sıkıntılar, iş hayatınızda daha sağlam adımlar atmanızı getirecek. Finans konularında yaşadığınız badireler, iş konusunda yeni ufuklar açacak. Uranüs, onuncu evinizde iken sık sık iş değişiklikleri gündeme gelebilir. İş konularıyla ilgili yeni eğitim fırsatları doğabilir. Yine bu konuyla ilgili seyahatler gündemde olabilir. Ekim'in sonundan sonra iş arayanlar için harika fırsatlar var. Aile ve aile içi üyeleri bu yıl çok başarılı. Kardeşleriniz kendi sorumluluklarını yüklenebilecek ve daha sıkı çalışacak. Yalnız işleri daha durgun olabilir.

AŞK VE SOSYAL YAŞAM
2005 yılında İkizler'in aşk ve iş yaşamı çok aktif ve mutlu geçecek. Aşk gezegeniniz Jüpiter, yılın büyük bir bölümünde, romantizm burcu Terazi'de yer alacak. Bu yıl aşk yaşantınız canlanıyor. Eğlenceli ve romantizm dolu günler yaşayacaksınız. Yalnız yaşayan İkizler'in karşısına beklemedikleri anda aşk fırsatları çıkacaktır. Evliler muhtemelen bu yıl çocuk sahibi olabilir. Karşınıza çıkacak olan fırsatlardan hangisini seçeceğiniz konusunda, isabetli karar veremeyeceksiniz. Haritanızda beşinci evinizin güçlü olması yüzünden, cinsel isteklerinizde artışlar olabilir. Hareketli sosyal çevre ve toplantılar, bazılarınız için ikinci evlilik nedeni olacaktır. Stratejik olarak rotasını çizemediğiniz kesin olmayan güzel ilişkiler yaşayacaksınız. Bu kadar eğlenceli ve romantik sahneler karşısında, bekar olan İkizler, evlilik konusuna pek ciddi bakmayacak.

AİLE VE EV YAŞAMI
Bu yıl ev ve aile yaşamınızda ani olabilecek değişimler söz konusu. Çünkü, Uranüs uzun vadeli olarak haritanızın tepe evinde bulunuyor. Bu durum iş hayatınızda ani ve önemli değişikliklere neden olacak. Bu da, dolaylı olarak siz istemeseniz de, aile ve ev yaşamınızı etkileyecek. İş hayatınızdaki zorlayıcı etkiler, aile ilişkilerinizi askıya almanıza neden olacak. Bulunduğunuz iş yaşamı iyi olmasına rağmen, özendiğiniz dış dünya koşulları sizi değişikliklere zorlayacak. Özgürlükleriniz uğruna birçok şeye boş verip, dış görünüşünüzü ön plana alacaksınız. Ağustos ve eylül aylarında aile ve eve ait konular önem kazanacak. 23 Temmuz-17 Ağustos arası evinizle ilgili güzel ve hoş değişiklikler yapabilirsiniz. Aile bireyleri ve çevresi ile toplanarak, hoş saatler geçirebileceğiniz anlar olacak. Kan bağınız olan yakınlarınız ise, ekim ayı sonlarına doğru uğraşı alanlarında üstün çabaları ile başarılı olacaklar.

SAĞLIK
Uranüs ve Pluton gibi iki gezegen, hâlâ size olumsuz etkiler veriyor ve enerjinizi dikkatli kullanmak zorundasınız. Vücudunuzun verdiği küçük alarmlara karşı dikkatli olun. Pluton, sizin sağlık gezegeniniz ve şu anda Yay burcunda ilerliyor. Uzun yıllar orada kalacak. Bu nedenle cinsel yaşamınızda aşırılığa gitmemelisiniz. Karaciğerinizi yormayın. 26 Ekim'de aşk ve sağlık konusunda etkileşim daha da artacak. Bu olay, sağlığınıza olumsuz yansıyabilir. Bu nedenle aşk yaşantınızdaki problemleri halletmelisiniz. Horoskobunuzda, yedinci evinizde olan Pluton'un etkisiyle; eşiniz veya sevgiliniz kozmetik amaçlı bir operasyon yaptırabilir. 26 Ekim'de, Jüpiter'in sağlık evinize hareketi olumlu bir etki verecek. Sağlık konularında manevi enerjileri kontrol etmeye yönelik mistik öğretilere karşı ilginiz artıyor. Jüpiter, aynı zamanda fizik ötesi konularında gezegenidir. Onun sizin sağlık evinize hareketi ile bu konularla ilgili çalışmaları da beraberinde getirecek. Eylül, ekim, kasım, aralık aylarında sağlığınızla ilgili enerji kontrol yöntemlerinde aktif olacaksınız.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Beylere özel hediyeler
 Kadınlara feminen şeçenekler
 Müziğin tapınağı perdelerini açtı
 Yarışma öncesi kurtlar döküldü
 Hayatın yeni konseptleri
 En güzel kırmızı en güzel saten
 Vakko'dan kişiye özel hediyeler
 Bedava şehir rehberi
 Tekzip Metni
 Evliliğinizi yenileyin
HAKAN & UTKU
En olası tribünde ölüm haberleri
* Çaykur...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Tavada bezelyeli makarna...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Narsisistik kişilik bozukluğu
'Genç erişkinlik döneminde...
Alın ağrısı miyop belirtisi!
Alın ağrısı miyop belirtisi!
Göz bozuklukları çeşitli baş ağrılarına sebep olabiliyor. Ensedeki...
Ronaldo'yla tanıştı Türkiye'ye çağırdı
Ronaldo'yla tanıştı Türkiye'ye çağırdı
İstanbul gecelerinin sivri dilli sanatçısı Arto, tatil için gittiği...
'Derin' düşünüyor!
'Derin' düşünüyor!
Ender Mermerci'nin küçük kızı Derin Mermerci, yaklaşık bir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.