kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ünlü çiftçiler içlerini döktü
Ünlü çiftçiler içlerini döktü

atv ekranlarında yayınlanan Ünlüler Çiftliği, önceki akşam yine canlı yayındaydı. Yarışmacılardan Yaşar İpek'in diskalifiye olmasıyla çiftlikte altı kişi kalan ünlüler, yine tartışmalarıyla ilgi odağı oldu. Her hafta bir kişinin elendiği yarışmada bu hafta eleme yapılmadı.

Her hafta bir ünlü çiftçinin elendiği Ünlüler Çiftliği'nin bu haftaki canlı yayınında eleme yapılmadı. Haftayı yine tartışmalarla geçiren ünlüler, yine de hallerinden memnun olduklarını ve çiftlik evinden gitmek istemediklerini belirttiler. Canlı yayın öncesinde konuştuğumuz ünlüler, çiflikte en çok yüksek sese tahammül edemediklerini söylediler.

'BEN YALAKA OLMADIM'
Bu hafta Murat Başaran'la ciddi tartışmalar yaşayan Bora Gencer, çiftlikte sürekli ortamın gerilmeye çalışıldığına inanıyor. Kendini bu gerilimli ortamdan artık uzak tutacağını belirten Gencer, "Ben geçmişimde yaptıklarıma saygı bekliyorum. Kaç kez insanları uyardım. Ama beni dinlemediler. Önemli olan; benim buradan artılarımla çıkmamdır, eksilerimle değil. Ben hiçbir zaman yalaka olmadım. Kendi ürettiğimle var oldum. Biraz agresif bir yapım var o kadar" diye konuştu. Halkın çiftlikten kimin gitmesi gerektiğine karar vereceğini söyleyen Gencer, "Burada problem yaratan, insanlara saygı duymayan kimse o gitsin. Benim bir şey söylememe gerek yok" diye belirtti.

'KENDİMİ AFFETMEM'
Geçtiğimiz haftanın ağası Murat Başaran ise, Bora Gencer'le yaptığı tartışmalar sonrası çok pişman olduğunu söyledi. Çiftlik evinde kimseyle problemi bulunmadığını belirten Başaran, "Ben bu çiftlikte kimseyi üzmemeye çalıştım. Ama iki haftadır hep kavgayla uyandım. Saygı diye bir şey yok burada. Hep şartlandım. Bazı geceler dişlerimi sıktım. Çok üzgünüm. Çok pişmanım. Herkesten özür dilerim. Kendimi affetmeyeceğim. Bir kere yaptım. Bir daha yapmam. Bora'dan da özür dilemeyi düşünüyorum" diye konuştu. Sadece müziğiyle ön planda olmak istediğini söyleyen Murat Başaran, Bora Gencer'le olan kavgasını değerlendirerek "Bunun başıma gelmesinden hep korkmuşumdur. Ama iyi ki o sırada birbirimize vurmadık. Çok üzgünüm. Benim kimseyle derdim yok" dedi.

'SANATÇILAR BENCİLDİR'
Yaşanan onca gerginliğe rağmen çiftlikte mutlu olanlar da var. Çiftlikteki yaşamın çok farklı olduğunu düşünen tiyatrocu Yalçın Özden, zor hayat koşulları karşısında insanların gerildiğini belirtti. Özden "Sanatçılar biraz bencildir, zirveye tırmanmaya çalışan insanlarda bu vardır. Bu insanlar çok güzel bir yaşantıdan çıkıp geldiler. Tabii buradaki ortam onları gerdi ama ben zorlukları severim. Bence buradaki yaşam oldukça güzel" diye konuştu.

'YÜKSEK SESE KATLANAMAM'
Çiftlikteki yaşamından memnun olan bir diğer isim ise; Ahu Tuğba. Her günün ayrı bir güzel geçtiğini belirten Tuğba, yaşanan tartışmaları da bir kardeş kavgası olarak nitelendirdiğini belirtti. Hep ufak şeylerden kavga çıktığını söyleyen Ahu Tuğba; "Kalp kırmak çok kolay. İki saniyede insanın kalbini kırabiliriz. Sonuçta burada herkesin karakteri ayrı. Ben kavgalara girmek istemedim. Kimseyle bir sorunum yok" dedi. Evdeki çoğu insanla dışarda da görüştüğünü belirten Serpil Çakmaklı ise; "Bana yabancı değil bu ortam. Film çekimlerim sırasında böyle ortamlarda bulundum. Burada herkes farklı karakterde olduğu için bu kadar sorun çıkıyor. Buradan kimsenin gitmesini istemiyorum aslında" diye konuştu.

'REKLAM YAPMAYA GELDİM'
Çiftliğin ilk haftaki ağası Leyla Adalı ise, diğer ünlülerin tersine çiftlik hayatını oldukça zor buluyor. Çiftlikteki insanları tanıdığını ama onların hiç samimi insanlar olmadığını belirten Adalı, çiftlikte haksızlığa tahammül edemediğini söyledi. "Bu insanlar ne yaptıklarını bilmiyorlar. Ama hepsi tersini iddia ediyor. Mesela; Esra ve Naşide'ye tahammül edemiyordum ben bu evde. Onlar da kriz geçirip gittiler. Allahtan ben böyle bir şey daha yaşamadım" diye konuştu. Artık huzursuzluk istemediğini söyleyen Adalı, evin içinde kendini çocuk gibi gördüğünü söyledi. Halkın onu eleştirdiğini bildiğini söyleyen Adalı, çiftliğe kendini göstermek için girdiğini belirtti. Adalı; "Ben buraya kendimi göstermeye geldim. Ne kadar zeki olduğumu, pratik olduğumu, siyasetten, kültürden de anladığımı herkese göstermeye geldim. Buraya reklamımı yapmak için geldim. Benim de hatalarım olmuştur. Ama ben hatalarımı konuşamadım bile" dedi.

'BİR AY KOKOŞ YAŞAYACAĞIM'
Yaptığı tartışmalarla çiftlikte adından oldukça sık söz ettiren Leyla Adalı, evden şu andaki çiftçilerden Bora Gencer'in ve Ahu Tuğba'nın gitmesi gerektiğini, onlar olmayınca çiftlikte çok daha huzurlu olduklarını, aralarında sorun çıkmadığını söyledi. Evdekiler yüzünden adının deliye çıktığını belirten Leyla Adalı, artık aslında çiftlikten de çıkmak istiyor. Normal hayatta iyi bir ev kadını olduğunu söyleyen Adalı, "Buradan çıkar çıkmaz hemen kuaföre gideceğim. Bir hafta kuaförden çıkmayacağım. Bir ay kokoşlar gibi yaşayacağım. Saçlarımı uzatacağım. Kendime bakım yaptıracağım. Kesinlikle temizlik yapmayacağım ve bir ay dışarıda yemek yiyeceğim" diye konuştu.

KUTLU KARGI MERKEZ

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Koçlar'ı yaz aylarında aşk sonbaharda miras bekliyor
 Size geri dönerse
 Zeynep Başkan herkesi ağlattı
 Erkek neden aldatır?
 Mutlu ilişkinin sırrını sahnede anlatıyorlar
 Çemberimde Gül Oya gezdik seti doya doya
 Karı koca koçlar evde aşk, potada savaş yaşıyor
 Atatürk tasvirli ustura 22 milyara alıcı buldu
 Yeni yılla birlikte mum satışı arttı
HAKAN & UTKU
Ekümeniklik özel dosyası
Olan oldu bir kere. Anlamı...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Salamlı dana sarma
Zeytinyağı,...
Dünya Sağlık Örgütü uyarıyor: Tedaviye güçlü ilaçtan başlamayın!
Dünya Sağlık Örgütü uyarıyor: Tedaviye güçlü ilaçtan başlamayın!
Ağrı kesici ilaçlar; ağrı şiddetine, tipine, yerine, süresine göre...
4 yıl sonra sahneye çıktı
4 yıl sonra sahneye çıktı
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOMSFED) Hilton Center'da...
Torun hasreti bitiyor
Torun hasreti bitiyor
Ender Mermerci'nin New York'ta yaşayan kızı Yosun Reza, 13...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.