kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Koçlar'ı yaz aylarında aşk sonbaharda miras bekliyor
Koçlar'ı yaz aylarında aşk sonbaharda miras bekliyor
Fiziksel Özellikler
Kişisel Özellikler
Bu yıl dünyada neler yaşanacak
Koç Ünlüleri:
Jüpiter bereketi

Koçlar'ı yaz aylarında aşk sonbaharda miras bekliyor

Güçlü benlik yapılarıyla dikkat çeken Koçlar, önümüzdeki yıl para ve aşk konularında değişim yaşayacak. 2004'ü mücadele ile geçiren Koç burcu üyeleri, 2005'te karşısına çıkan fırsatları değerlendirecek.

Sevgili Koçlar; son iki yılınız yoğun bir mücadele içinde geçti. Çevrenizle yaşadığınız çatışmalar ve meydan okumalar daha dayanıklı olmanızı sağlarken, bir anlamda da sizi yordu. Hedeflerinizi saptarken, karşıt düşünceler içinde sıkıştığınız anlar oldu. 2005'te geçen yıldan kalan problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. 16 Temmuz'da Aslan burcuna geçecek olan satürn, arkadaş çevrenizde ilişkilerinize yeni bir boyut kazandıracak. Aşk yaşamınız 2004 yılı içinde birçok önemli olaylara sahne oldu. Bazılarınız yakın ve anlamlı ilişkiler için adım attınız. Bu olumlu etkiler 2005'te de etkisini sürdürecek. Ailenizi ve evinizi kapsayan konularla ilgili zor günler geçirdiniz. Bu konularla ilgili psikolojik durumunuzu yenilemenin yollarını arayacaksınız.

* DEĞİŞİM YAŞANACAK
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl ilgi alanınız sadece kazançlarınız olmayacak. Yaşamanızı etkileyen daha önemli olayların olacağını hatırlatırız. Yılın ilk aylarından 16 Temmuz'a kadar yaratıcılığınızı simgeleyen, çocuklar ve duygusal ilişkilerinizi kapsayan konular gündeminizi oluşturacak. 16 Temmuz'dan sonra aşk, romantizm ve sosyal yaşantınızla ilgili etkinlikler gündeme gelirken, 26 Ekim'e kadar devam edecek olan bu durum, daha sonra yerini kişisel olaylara bırakacak. Borçlar ve ödemeler kafanızı meşgul edecek ve kişisel değişimler yaşayacaksınız. Ayrıca eğitim konusunda yeni atılımlar, seyahatler ve metafizik konularına olan ilginizde artışlar gözlenecek.

* FİNANS VE KARİYER
Mars, 28 Temmuz'da para evinize girecek ve genellikle iki ayda tamamladığı yolculuğunu 5 ay uzatarak, finans konularında önemli gelişmeler getirecek. Bütün engellerin üstesinden gelecek gücü size sağlayacak. Yatırımlarınızı olumlu bir şekilde etkileyecek ve size en iyi kaynakları sunacaktır. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Bağımsız iş yapmaya yöneleceksiniz. 26 Ekim'den sonra Jüpiter para evinizi etkilerken, bir miras olayını tetikleyebilir. Finans açısından kolay kredi kaynakları, çevre desteklerinizin artışı gibi değişik konular ortaya çıkacak. 16 Temmuz'dan sonra uzun süredir gerekli ortamı arayan içsel istekleriniz ortaya çıkarak, zayıf taraflarınızı soyutlayacaksınız. Kalıcı, fakat sizi eğlendiren işleri tercih edeceksiniz. Fırsatlar ve ortaklıklar için yeni ve olumlu bir dönem sizi bekliyor. İş arayan Koç burçları için, 3 Haziran-23 Ağustos oldukça verimli ve beklentilerine cevap alacakları bir dönem olacak.

* AŞK VE SOSYAL HAYAT
2004 sizin için, sosyal aktiviteler ve etkileşimlerle geçti. Bu durum önümüzdeki yıl da devam edecek. Çevrenizde birçok arkadaşınızın evlendiğine ve mutlu beraberliklerine tanık olacaksınız. Ciddi ilişkilerin beklenen sonuçlarını görecek ve sosyal motivasyonunuz daha artacak. Aşklar ve arkadaşlıklar yüksek bir seviyede devam edecek. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. Aşkta gerçek duygularınızı irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize mesafe getireceksiniz. 17 Ağustos-11 Eylül ve 22 Eylül-23 Ekim tarihlerinde aktif bir sosyal yaşam sizi bekliyor.

* EV VE AİLE İLİŞKİLERİ
Evinizle, ailevi sorunlarınızla 2003'ten beri bir hayli uğraştınız. Hislerinizi kontrol etmeyi öğrenmeli ve kendinizi iyi yönetmelisiniz. Fazla konuşmadan, daha köklü ve somut davranışlar içine girmelisiniz. Bu yıl, aile büyüklerinizle ilişkilerinizde gerekli psikolojik dengeyi sağlamalısınız. Onlarla aranızda sağlayacağınız uyum, sağlam zemin oluşturacaktır. Kişileri olduğu gibi kabul etmesiniz öğreneceksiniz. Ailenizle ilgili sorumluluk almaya hazır olun.

* SAĞLIĞINIZ YERİNDE
2004'te içsel rahatlığınızı sağlayacak zaman bulamadınız. 16 Temmuz'a kadar; neyi, nerede yapmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Sağlığınız bu yıl önemli problem çıkarmayacak fakat, yine de sağlık evinizi etkileyen Merkür, akciğerlerinizi korumanız gerektiğiniz size hatırlatıyor. Omuzlarınızı, kollarınızı kollamalı ve ağır eşya kaldırmamalısınız. Merkür'ün yıl boyunca tüm evleri dolaşarak, bulundukları yerlerde size önemli ip uçları verecek. 14 Ekim-4 Aralık arası 3 kez geriye gidecek olan Merkür, diyet konusunda dikkatli olmanızı ve köklü değişimlerden uzak kalmanızı öneriyor.

* KENDİNİ YARGILAMA
16 Temmuz'a kadar dördüncü evinizde kalacak olan Satürn çok büyük şanslar verecek. 2005 yılında manevi duygularınız ön plana çıkacak ve kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. Olumlu ve gerçek ilişkilerinize daha sıkı sarılacak ve kalıcı duygular içinde hareket edeceksiniz. Olaylara bakış açınızda pozitif enerjiyi hakim olacak.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ünlü çiftçiler içlerini döktü
 Size geri dönerse
 Zeynep Başkan herkesi ağlattı
 Erkek neden aldatır?
 Mutlu ilişkinin sırrını sahnede anlatıyorlar
 Çemberimde Gül Oya gezdik seti doya doya
 Karı koca koçlar evde aşk, potada savaş yaşıyor
 Atatürk tasvirli ustura 22 milyara alıcı buldu
 Yeni yılla birlikte mum satışı arttı
HAKAN & UTKU
Ekümeniklik özel dosyası
Olan oldu bir kere. Anlamı...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Salamlı dana sarma
Zeytinyağı,...
Dünya Sağlık Örgütü uyarıyor: Tedaviye güçlü ilaçtan başlamayın!
Dünya Sağlık Örgütü uyarıyor: Tedaviye güçlü ilaçtan başlamayın!
Ağrı kesici ilaçlar; ağrı şiddetine, tipine, yerine, süresine göre...
4 yıl sonra sahneye çıktı
4 yıl sonra sahneye çıktı
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOMSFED) Hilton Center'da...
Torun hasreti bitiyor
Torun hasreti bitiyor
Ender Mermerci'nin New York'ta yaşayan kızı Yosun Reza, 13...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.