kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Zeki'yle 50'li yıllara dönüş
Zeki'yle 50'li yıllara dönüş

New York'ta gerçekleştirilen ve teması 1950'ler olan Zeki Triko, 2005 iç giyim koleksiyon çekimleri için onlarca model arasından Valentina Zelieva'yı seçti. Zelieva'nın seçilmesinin sebebi hiç kuşkusuz onun bu dönemi hatırlatan fiziği ve bakışlarına rahatlıkla yansıtabildiği 50'lerin glamour ruhu... Kamera karşısında vücut dilini bir oyuncu kadar iyi kullanabilen Valentina, bunu düzenli olarak devam ettiği pilates derslerine borçlu olduğunu söylüyor. New York moda haftasının en çok podyuma çıkan modeli olan Valentina Zeliaeva, kusursuz güzelliğiyle Vogue gibi birçok ünlü derginin de kapağını süslüyor.

Aman bacaklar üşümesin!
SAKS Çorap bu yıl desenli külotlu çorap modelleriyle kadınların gönlünü fethediyor. Bundan sonra Saks desenli pantolon çoraplarını Avrupa'nın en büyük şehir isimleriyle isteyebileceksiniz. Saks Milano, Saks Londra, Saks Monaco, Saks Paris, Saks Zürih, Saks Milan... Ayrıcalıklı bir hediye olan farklı model ve desenlerdeki Saks Çorapları'yla sevdiklerinizin kalbini kazanabilirsiniz. Aklınızda bulunsun ekose külotlu çorap 7 milyon 500 bin, Saks Petek Külotlu Çorap 8 milyon ve Saks Desenli Pantolon Çorapları 2 milyon liraya satılıyor.

Sıcak çok sıcak...
SELMARK, kış koleksiyonunda klasik kalıplarını daha da seksi çizgilerle birleştirerek, son derece şık bir model yakalamış. Selmark, bu modelinde göğsü dolgun gösteren sutyenini string külodu ile tamamlayarak seksi bir takımla, iç dünyanızda sıcak geçecek bir kışın işaretini veriyor.

Penti'den araba kazanma şansı
KIŞ mevsiminin tadı başkadır, kartopu oynamak, kestane, patlamış mısır... Hele bir de üzerimizde bizi sımsıcak tutan, uzunlu, kısalı, renk renk, şekil şekil çoraplar var ise kış bizim için yalnızca tatlı bir serinlik olur. Penti de 2004 kışında yepyeni modelleri ile bu sımsıcak çorap modasını ayağınıza getiriyor. Sektörü yenilikçi markası Penti, şimdi de hazırladığı kampanya ile bir şanslı tüketicisini araba sahibi yapıyor. İki adet Penti desenli külotlu çorap alıp ambalajlarını postalayan herkes bu çekilişe katılma hakkı kazanacak.

Rahatlığın markası
GÜNLÜK hayatta rahatlığı ve yalın trendlerin doğallığını tercih edenlerin markası Feelamore; kadın, erkek ve çocuk iç giyim ürünleriyle yurtdışında yakaladığı başarıyı şimdi de yurtiçine taşıyor. Feelamore markasıyla iki yılda hızlı bir ihracat ivmesi gerçekleştiren Oğuzhan Tekstil, bugün 400 bin adete ulaşan kapasitesini sürekli yükseltiyor. Büyük rahatlık sağlayan özel ipliklerle üretilen Feelamore ürünleri, farklı ülkelerdeki değişik kullanım alışkanlıklarına ve tarzlarına uygun tasarımlara sahip. Bu da Feelamore'u, Avrupa ve ABD'nin yanı sıra Meksika, Japonya gibi 18 ülkeye ihraç edilen global bir marka yapıyor.

Taşlarla gelen şıklık
TEN İç Giyim'in markası X-intima kendine güvenen, günün her saati şık ve seksi olmayı seven kadınlara hitap ediyor. X-intima koleksiyonunda, zarif taşlarla süslenen sutyenler, külotların yan kısımlarında kullanılan taşlarla, takım olarak tercih ediliyor. String'lerde ise, stringin arka birleşme noktalarında, değişik zevklere hitap eden ışıltılı taşlara rastlamak mümkün.

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 'Vizontele'yi çektiği için heykeli dikiliyor
 Bilfenli minik hayranları Yalvaç Ural'la buluştu
 Türk kadınına özel çamaşır Laura Baresse
 Bu kış içiniz ısınacak
 Artık büyümüşsünüz
 Harcayabileceğimden daha çok kazanıyorum
 Antalya'ya sevdalılar
 Uludağ'da kar bereketi
 Kirli çamaşır kalmadı...
 İşleyen demir ışıldıyor
 En soğuk 10 ünlü
 Hamile olduğunu 'resmen' açıkladı
 Büyük İskender'i Colin sahiplendi
 Beckham'ın yeni oyuncağı
AYŞE ÖZYILMAZEL
Diyet hadisesinde son durum
Diyetisyenler sağlığımızla...
HAKAN & UTKU
Y.U.H. (Yaşanmış Ultra Hadiseler)
Yer: Barselona. La...
Kanserin yok ettiği memeyi kusursuzca yeniden yapıyorlar
Kanserin yok ettiği memeyi kusursuzca yeniden yapıyorlar
Meme kanseri veya başka bir nedenle memenin alınması sonrası meydana...
Sağır sultan bile duydu ama...
Sağır sultan bile duydu ama...
Akkök Holding'in ortağı Ali Dinçkök'ün yedi yıl önce boşandığı...
Oğluyla döndü!
Oğluyla döndü!
Çiğdem Kayalı'nın, Ercan Akın ile evliliğinden olan oğlu Sinan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.