kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu çiftlik yine bomba olaylara gebe olacak
Bu çiftlik yine bomba olaylara gebe olacak

atv'de yayınlanan ve beğeniyle izlenen "Ünlüler Çiftliği"nin üçüncüsü renkli görüntülerle başladı. Ahu Tuğba, Serpil Çakmaklı ve Esra Balamir'in de aralarında bulunduğu ünlüler, zorlu bir yolculuğun ardından çiftliğe ulaştı. Tuğba, Balamir ve Leyla Adalı, çiftliğin yolunu karıştırırken, Yalçın Dümer'in eski eşleri Çakmaklı ile Balamir'in yardımlaşması dikkat çekti.

İlgiyle izlenen Ünlüler Çiftliği'nin üçüncüsü; Ahu Tuğba, Serpil Çakmaklı, Esra Balamir, Leyla Adalı, Naşide Göktürk, Küçük İbo, Bora Gencer, Mustafa Uğur, Yalçın Özden ve Murat Başaran'ın katılımıyla başladı. Ünlüler, çiftliğe dört kilometrelik orman yolunu aşarak ulaştı. Bora Gencer, Naşide Göktürk ve Yalçın Özden verilen krokiyi izleyerek evi rahatlıkla bulurken, Ahu Tuğba, Serpil Çakmaklı, Esra Balamir, Murat Başaran, Küçük İbo ve Leyla Adalı'dan oluşan ekip yolu karıştırdı. Yaklaşık bir kilometre boyunca yanlış yoldan yürüyen ekip, daha sonra doğru güzergahı bularak, çiftliğe ulaşmayı başardı.

TUĞBA'NIN İLK İŞİ TEMİZLİK OLDU
Çiftliğin ünlülerinden Ahu Tuğba'nın çiftliğe ulaştıktan sonraki ilk işi; temizliğe girişmek oldu. İlk kez böyle bir deneyim yaşayacağını belirten Tuğba, "Beş kilometre yürüdüm ama gelir gelmez de temizlik yaptım. Zevkle yaptım bu temizliği. Ben titiz bir insanım. Eve ilk girdiğimizde, temizliği yaparken çamur olmaması için dikkat etmelerini istedim. Naşide'yle biraz gerildik ama sanırım o yorgundu. Beş parmak beşi bir değil, insanların karakterleri zamanla ortaya çıkacak ama inşallah kavga etmeyiz" dedi.

"AĞA DA OLSAM ÇALIŞIRIM"
Çiftliğin ünlülerinden Çakmaklı ise, eski eşi Yalçın Dümer'le bir süre evli kalan Esra Balamir'le aynı evde birlikte yarışıyor olmaktan rahatsızlık duymadığını belirtti: "Aynı evde olduğumuzu bugünlerde öğrendim ama Esra'nın burada olmasından hiçbir rahatsızlığım yok. Serpil Çakmaklı'nın karakterini, kinci biri olmadığını herkes bilir. Bana dokunmayan insanla son derece iyiyim. Ama dokunurlarsa, herkesin kendi problemidir. Burada herkes görevini yaparsa sorun olmaz. Herkes birinci olmak isteyebilir ama bu emekle olur. Bir maskeye bürünürsen bu maske kısa zamanda düşer. Ben üst üste ağa seçilsem de, iş yapmama hakkım olduğu halde işlere yardım ederim. Çünkü ben iş yapmadan duramam" dedi.

"ÇAKMAKLI İLE SORUNUMUZ YOK"
Bavullarının ağır olmasından dolayı sık sık mola veren ve yanlış yola giren Esra Balamir, yolculuk sırasında çok zorlandığını belirterek, "Farklı karakterlerdeki bir sürü insanla bir aradayız. Açıkçası şu anda atmosfer iyi ama her an her şey de olabilir gibi gözüküyor" diye konuştu. Çiftlik yaşantısına alışabileceğini düşündüğünü dile getiren Balamir, "Ben ev konusunda ve bir şeyler yapma konusunda becerikliyim. Yedi yaşından beri yemek yaparım, tek başıma büyüdüm. Odun kırma denemesi de yaptım, başarabilirim böyle bir hayatı" dedi. Kavga ve gürültüyü sevmediğini, isyan edeceği tek konunun sigara olabileceğini belirten Balamir, "Astımım var, sigaradan ve kavgadan uzak durmam lazım" dedi. Çakmaklı'yla yarış içinde olmayacağını da belirten Balamir, şöyle konuştu: "Serpil Hanım'ın da ekipte olduğunu öğreneli birkaç gün oldu. Aramızda bir problem yok. O zamanlar yaş olarak çok ufaktım, tecrübesizdim. Yaşadığım şeyin başarılı bir sonucu da olmadı zaten."

"TİTİZ OLMAYANA SİNİR OLURUM"
Çiftliğin diğer bir ünlüsü; transparan kıyafetiyle dikkat çeken dansöz Leyla Adalı, yolda zorlandığını belirterek, "Ben temiz hava için geldim. Bir de gündem diye bir şey var. Burası onu çok güzel sağlıyor. İkincisini çok beğenmedim, birincisi çok kaliteliydi. İkincisinde sinir oldum Ferhat'a. Temiz, titiz olmayan arkadaşlara sinir oldum. Aynı evde olsaydık, ben Güllü kadar sabredemeyebilirdim. Şimdiki arkadaşlarımı aşağı yukarı tanıyorum tabii, burada huyları değişmezse, çoğu çok temiz, titiz insanlar. Kendi evlerine gittiğimde bunu görüyorum" dedi.

AYAĞININ TOZUYLA AĞA OLDU
Tiyatro oyuncusu Yalçın Özden, üçüncü Ünlüler Çiftliği'nin ilk ağası seçildi. Ağalığın iş bölümü ve sorumlulukları üstlenip insanları sevgi ve saygıyla yönlendirmek olduğunu belirten Özden, "Eski tartışmaları gördük, keşke böyle olmasa. Ama insanlar tartışmayı seviyor galiba. Ben altı yıldır Yalçın Özden Tiyatrosu adı altında kendi tiyatromu yapıyorum. Menajerim bu zaman zarfında bana 'Ağabey sen hiç kızmaz mısın?' dedi. Bakalım burada göreceğiz. İnşallah kızmam. Ama kızarsam da gidip gönüllerini alırım, çünkü kaç günlük dünyadayız zaten" dedi.

ÇİFTLİĞİN EN GENCİ İBO
Açık öğretim lisesi son sınıf öğrencisi olan Küçük İbo, beşinci albümünü çıkardığı bugünlerde Ünlüler Çiftliği'nin yarışmacıları arasına katıldı. Çiftliğin en genç yarışmacısı olan İbo, "Ben elimden geleni yaparım. Halk da takdir edip, neyi layık görürse, ona puan verir" diye konuştu.

Celal YILDIZ / MERKEZ

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Rafine eğlencenin yeni adresi
 Zor beğendiğim için çok az iş yapıyorum
 Ekranın en pahalı yüzleri bu kızlar...
 'Mucizeler Komedisi' perde için gün sayıyor
Bazı ünlüler Narkotik'e kendi istekleriyle gidiyor!
Bazı ünlüler Narkotik'e kendi istekleriyle gidiyor!
Ünlülerin hiçbir zaman girmek istemedikleri İstanbul Narkotik...
Bumin'in tercihi 'kırmızı' oldu
Bumin'in tercihi 'kırmızı' oldu
Kavaklıdere Şarapları'nın '2004 Primeur' tadım kokteyline katılan...
Kapkaç çeteleri
Çeteler kapıp kaçıyor, döner bıçaklarıyla yaralıyor, trenden aşağıya...
Sinagog saldırılarının yıldönümü
Bugün 15 Kasım 2004. Sinagog saldırılarının yıldönümü. Geçen yıl...
Yaser Arafat öldü
Filistin Devlet Başkanı ve Filistin mücadelesinin lideri Yaser...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.