kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Herkes mi oyuncu oldu herkes mi senarist
Herkes mi oyuncu oldu herkes mi senarist
'Sevgi arsızıyım'

Herkes mi oyuncu oldu herkes mi senarist

'Çemberimde Gül Oya'nın Yurdanur'u Özge Özberk, bir televizyon dizisinde rol almasına rağmen, hiç dizi izlemediğini söylüyor. Üstelik çekilen Türk dizilerine de hiç yakın hissetmiyor kendini. Özge, son zamanlarda ortada çok fazla oyuncu olmasından şikayet ediyor: "Nereden çıktı bu kadar insan?".

İlk olarak BKM oyuncularından biri olarak çıktı karşımıza. Ama o zamanlar şimdiki kadar bilinmiyordu yüzü... Daha sonra 'TV dizisi de neymiş!' diyenleri ekran başına adeta yapıştıran etkileyici bir dizinin; 'Çemberimde Gül Oya'nın en önemli karakterlerinden biri olarak çıktı karşımıza... Bakışları, masum gülüşü ve oyunculuğu ile bir anda dikkatleri üzerine çekti. Cosmopolitan dergisi, kasım sayısı için Özge Özberk ile 'Çemberimde Gül Oya'yı ve 'Özge'yi konuştu. Ve sağ-sol meseleleriyle ilgilenmeyen, hiç televizyon dizisi izlemeyen genç bir oyuncu çıktı ortaya...

'HER ŞEY SON ANDA OLDU'
*
Dizi teklifini kabul ettim ve 3 gün sonra çekimlere başladık. Ancak dizi için asıl seçilme sebebim Selda Alkor ile olan benzerliğimdi. Deneme çekimi için uzun bir bölüm verdiler bana. Çağan Irmak beğenmiş oyunumu, kabul edildim. O sırada Ankara'da "Bana Bir Şeyhler Oluyor"un turnesindeydik. Son dakikada oldu her şey.

'SOL-SAĞ OLAYLARIYLA İLGİM YOK'
*
O dönemle ilgili çok fazla bir bilgim yoktu ve çok fazla da ilgilenmiyordum. Dizi çekilmeye başlanmadan önce o dönemi yaşamış insanlarla konuştum. Senaryo gereği sol eğilimli bir gence aşık oluyorum ama gerçek hayatımda sol sağ meseleleriyle hiç ilgim yok, hiç bulaşmadım. Senaryonun dram olması beni etkiledi. Daha önce hep komedi oynamıştım. Bu dizi ile birlikte drama yönümü keşfettim. Rahat oynuyorum çünkü senaryo samimi, sözler ciğerinin köşesinden geçip içini sızlatıyor. Bir de beni dönem dizisi olması etkiledi. Daha önce yapılmadı çünkü. Hem çok riskli hem de çok cesurca. Kesinlikle bıçak sırtı bir dizi...

'SIRRIMIZ SAMİMİYET'
*
Bu dizinin başarısının sırrı sanırım samimiyet. Çağan Irmak yazarken çok samimi, dokunaklı yazıyor. Türk toplumunun yapısında olan o duygusallığa dokunmayı iyi biliyor. Gerçi aşka bu dönemde pek rastlanmıyor ama o dönemde el ele oturmak, göz göze bakmak çok önemliymiş. O dönemi yaşayanlar anımsıyor, yaşamayanlara da ilginç geliyor.

'ÖZELİMİ GİZLİ TUTMAK İSTERİM'
*
Kendimi aşk konusunda bir kalıba sokmuyorum Biraz popüler olma yolundaysak aşk konusunda gizli kalmak, özel hayatımı korumak gibi bir kararım var. Günde 10 kere telefon konuşmalı bir ilişki yaşayamam. 'Neredesin' lafları, kıskançlıklar beni çok rahatsız eder.

'BAŞARIM 10 SENEYE BAĞLI'
*
'Çemberimde Gül Oya'da başarı gösterebiliyorsam bu 10 senelik tecrübelerin etkisidir. Geçenlerde "Bana Bir Şeyhler Oluyor" oyununda üç saat içinde Pelin Körmükçü'nün rolüne hazırlanıp sahneye çıktım, bu gerçekten konservatuvardan mezun olmaya eş değer.

'HİÇ DİZİ SEYRETMİYORUM'
*
Hiç dizi seyretmiyorum. 'Asmalı Konak' zamanında bir bölüm bile izlemedim çünkü çok sıkılıyorum, çok yavaş geliyor bana. Türk dizilerine kendimi çok yakın hissedemiyorum. Ancak çok dizi olduğunu ve hep yeni dizilerin başladığını görebiliyorum televizyonu açtıkça. 'Herkes mi oyuncu oldu, herkes mi senarist oldu, herkes mi kostüm tasarımcısı oldu?' diye düşünüyorum. Nereden çıktı bu insanlar, herkes bu anı mı bekliyordu? Bence bu iki sene içinde büyük bir elenme olacak, kalanlar sinemaya kayacak ve çok iyi işler olacak. Ben de iyi bir sinema oyuncusu olmak istiyorum...
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Gerçek hayatı da reklamdaki gibi
 On bir ayın sultanı Ramazan
 Osmanlı eserleri görücüye çıktı
 Küçük ressamlar Bedri Baykam'la
 Düğün yaklaşırken!
 Tiyatrosuz yapamadı
 Romantik esintiler modern yaklaşımlar
 Her eve lazım
HAKAN & UTKU
Remix haberler
* 'Sevgili Şansal', Erman...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Pasif agresyon, direnç ve işyerleri
Hani zaman zaman...
AYŞE TÜTER
Ramazan Sofrası
Kolay talaş böreği...
D vitamini ve iyot eksikliği çocuğun gelişimini yavaşlatıyor
D vitamini ve iyot eksikliği çocuğun gelişimini yavaşlatıyor
Çocuğun gelecekteki boyunun uzunluğu ve gelişiminin sağlıklı olması...
Sağlıksız beslenme gelişme geriliğinin en önemli nedeni
Sağlıksız beslenme gelişme geriliğinin en önemli nedeni
* Boy kısalığı, topluma ve anne-baba boyuna göre hesaplanan bazı...
Mankenlerin işini üstlendi
Mankenlerin işini üstlendi
Avon Kozmetik'in yeni ve en önemli serilerinden biri olan 'Avon...
Ayrı kalmaya dayanamıyor
Ayrı kalmaya dayanamıyor
Uzun zamandır mutlu bir beraberlik yaşayan Justin Timberlake ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.