kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dekorasyon hakkında her şey
Dekorasyon hakkında her şey

Dekorasyon, mobilya ve ev tekstili konusunda aradığınız ürünleri artık Türkiye'de rahatlıkla bulabilirsiniz. Her bütçeye uygun üretilen kokulu puflardan mutfak dolaplarına, özel efektli boyalara kadar pek çok farklı seçenek elinizin altında.

Boyada son moda!
Avrupa'nın önde gelen ünlü Alman boya markası Alligator, sınırsız renk seçeneği, özel dokulu ve efektli ürünleri, kalitesi ve hizmet anlayışıyla, artık Türkiye'de. Avrupa'da tam 45 yıldır, yaşadığı mekânı kalite ve zevkle yaratmak isteyenlerin tercihi olan Alligator, Türkiye'de dekorasyonda yaratıcı çözümler arayanlar için farklı bir bakış açısı getiriyor. Tüketici sağlığını ön planda tutan, kurşunsuz, aromatsız ve hijyenik ürünlerini de Türk pazarına sunan Alligator; mat, yarı mat ve ipeksi mat boyalarının yanı sıra, özel dokulu ve efektli boyalarıyla da yaratıcı çözümler sunuyor. Alligator Renk Atölyeleri ise, Türkiye'ye büyük bir yeniliğe imza atıyor. Konusunda tecrübeli, tüketiciyle aynı dili konuşan uzman personele sahip Alligator Renk Atölyeleri'nde, yapının iç ve dış mekanıyla ilgili tüm projeler için boya ve renk seçimi yapılabiliyor. İstenilen rengin istenilen miktarda anında özel olarak üretildiği Alligator Renk Atölyeleri'nde çalışan mimari ekipler, farklı trend ve stil önerileriyle proje sahiplerine yapı ve dekorasyonla ilgili her konuda destek oluyor.

Şansınız açılsın! Şansınız açılsın!
Kendi mekânlarını kendi yaratmak isteyenlere yardımcı olmak üzere yola çıkan Models, dört yapraklı yoncanın şans getirdiği inancına dayanarak, "Yonca Puf"u tasarladı. 4 küçük modülden oluşan Yonca pufu ister ayrı, ister birlikte kullanarak evinizde servis ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Yonca puf istediğiniz kumaş veya deri ile kaplanarak evinizin genel dokusuna uyum sağlayabileceği gibi, farklı karakterli döşeme malzemesiyle kaplandığında da size özel mekânları yaratmanıza yardımcı oluyor.

Şık bir mutfak...
Veneta Cucine'den fonksiyonelliği estetikle birleştiren şık bir mutfak daha: Extra Fashion. Mutfağı evin en keyifli mekânı haline getiren bu yeni model, evin tüm bireylerini mutfakta yaşar hale getirecek kadar konfor sağlayan ve tutku yaratan bir tasarıma sahip. Venge, naturel meşe, açık ceviz ve kiraz ahşap alternatifleri olan Extra Fashion'ın oldukça zengin mat ve parlak lake renk alternatifleri var. Mekâna huzur ve dinginlik katan renk ve çizgisiyle modern anlayışın izlerini taşıyan bu yeni ve keyifli model, mutfakta bambaşka bir dünya yaratıyor. Işıklı ahşap raf sistemi ile hoş bir görüntü sağlayan Extra Fashion, özellikle venge rengiyle mutfakta farklı bir hava yaratıyor.

Mobilyadadünya trendleri
Çağdaş, modern, şık modelleri ve geniş ürün yelpazesiyle Stella Mobilya müşterilerine zengin seçenekler sunuyor. Her geçen gün koleksiyonuna yeni ürünler eklerken dünyadaki trendleri de yakalayan Stella Mobilya, ürünlerinde konfordan ödün vermiyor. Her evin ihtiyaçlarına uygun kaliteli mobilyalarıyla dikkat çeken Stella Mobilya, müşterilerine bin metre karelik showroomu ile Modoko'da hizmet veriyor.


Kendi mobilyanızı yaratın
Mirage Mobilya, yeni sezon kreasyonlarını müşterilerinin beğenisine sundu. Tamamen yenilediği mutfak ürünlerini Kozyatağı, Masko ve Modoko'daki mağazalarında sergilereyen Mirage Mobilya, hazır modellerinin yanı sıra müşterilerinin talebleri doğrultusunda her türlü mobilya tasarımı ve imalatı da yapıyor.

AYSUN ÖZ

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 18 adımda soft renkleri kullanma kılavuzu
 Evlerin masörleri
 Yenilenen yaşam
 Mutfakta birileri var
 Bilimsel farklılıklar
 Bunlar gerçek 'çiçek çocukları'.
 İdeal erkeği Ozzy
 Yeni aşkı Jagger'ı yaşlılığa alıştırıyor
HAKAN & UTKU
YTL'den sonra yurdum insanı replikleri
"4 kişilik bir...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Mutancene
Etlere, kaynar piliç...
Mutsuz olanın eleştiriye değil sevgiye ihtiyacı var
Mutsuz olanın eleştiriye değil sevgiye ihtiyacı var
Uzmanlar, hasta yakınlarının depresyondaki kişiye karşı yanlış...
Junior Reza erkek oldu!
Junior Reza erkek oldu!
Yosun-Olivier Reza çiftinin, 1 Ekim'de New York'ta dünyaya...
Göğüslere botox!
Göğüslere botox!
Hanımların ayakkabı, çanta alır gibi botox ve diğer dolgu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.