kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Pingu
09:00Tolga Abi ve Hugo
10:00Çocuklar Duymasın
11:30Asmalı Konak
13:30Anadolu Ateşi
15:00Gülbence
17:00Çarkıfelek
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Kurşun Yarası
21:40Bir İstanbul Masalı
23:20Avrupa Yakası-Tekrar
00:40Hastanedeki Sır
01:40Geceyarısı Haberleri
01:50Homedrom
02:20Haberci

 
  17:00 Çarkıfelek
Bundan böyle Arto'nun sunacağı "Çarkıfelek"in ilk konukları Seren Serengil, Hakan Ural ve Ercan Akışık
Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de büyük ilgi gören ünlü yarışma-eğlence programı "Çarkıfelek" bugünden itibaren atv'de, yeni saatinde, yeni sunucusu ile ekranlarınıza gelecek. Hafta içi her gün ana haber bülteni öncesinde yayımlanacak programı eğlence dünyasının ünlü ismi Arto sunacak.

İZLEYİCİLER DE YARIŞACAK
"Çarkıfelek" eğlenceli formatı, harika armağanları, sürprizleri ve heyecanıyla yine güzdüz kuşağının vazgeçilmezleri arasına girecek. Ekran karşısındaki izleyiciler de telefonda yarışarak, eşyadan otomobile kadar birbirinden değerli pek çok armağan kazanabilecekler. Yeni sunucu Arto'ya sürpriz iki güzelin eşlik edeceği programda her gün üç ünlü isim yarışacak. Bugünkü ilk bölümde Arto, geçtiğimiz cuma günü sona eren "Ünlüler Çiftliği"nin üç ünlü çiftçisini; Seren Serengil, Hakan Ural ve Ercan Akışık'ı konuk edecek. Arto'nun esprili sunumu ile günlerinizi renklendirecek, sürprizleriyle güldürecek "Çarkıfelek"i sakın kaçırmayın.
 
  20:00 Kurşun Yarası
Sevilen dizide bu akşam; Kaymakam, Şefik'i ölümden kurtarıyor ve kaçmasına yardım ediyor
"Kurşun Yarası" tüm heyecanıyla sürüyor. Dizide bu akşam: Kaymakam, Şefik'i ölümden kurtarır ve kaçmasına yardım eder. Artık tüm şüpheler onun üzerindedir. Ömer Çavuş bu duruma kendince bir çözüm bulur. Şefik'in kaçması Aleko'yu heyetin önünde küçük düşürür. Kaymakam'ın anlattığı hikâye Aleko'nun aklına yatmamıştır. Aleko, Şefik'i yakalamak için elindeki gücü seferber eder. Yüzbaşı Aleko'nun kızı İsadora ise, Kaymakam'ın ilgisini çekmek için her yolu dener. Gülsüm'ün Kaymakam'a ilişkin hiç umudu kalmamıştır artık... Kasabada vatan haini olarak görülen Kaymakam zor günler yaşamaktadır. Aleko'nun şüpheleri onu Kara Poşu'nun gerçek kimliğine ulaştırmak üzeredir.
 
  21:40 Bir İstanbul Masalı
Bir İstanbul Masalı kaldığı yerden devam ediyor. Selim, Esma'ya müthiş bir doğum günü sürprizi hazırlayarak onu şoke ediyor. ARC Holding'de ise Şahika'nın yarattığı kriz büyüyor
İki sezondur pazartesi ekranının zirvesinden inmeyen "Bir İstanbul Masalı" 40'ıncı bölümüyle sürüyor. Dizinin bu bölümünde: Selim ve Esma evliliklerinin ilk gününde ARC'de patlayan krizle, balayı programlarını rafa kaldırırlar. ARC'de Şahika'nın entrikaları sonuç vermeye başlamıştır. Selim'in şirketinde gittikçe büyüyen kriz yönetim kurulu toplantısına kadar taşınacaktır.

DERSHANE KRİZİ
Ozan ücretsiz eğitim alacağı dershanenin kaydını kaçırmıştır. Ablaları ve dayısı babasına duyurmadan Ozan'a yeni bir dershane bulmak için harekete geçerler. Ama dershane ücretlerini öğrendiklerinde, bu işin sandıkları kadar kolay olmadığını anlayacaklardır. Demir ve Birnur'un boşanma davası gelip çatmıştır. Demir davayı önemsemese de, kızıyla ilgili hükümleri duyduğunda sinirden küplere binecektir. Selim bir yandan ARC'deki krizle boğuşurken, bir yandan da karısının doğum günü için hazırlıklar yapmaktadır. Çiçek'ten de yardım alarak hazırlayacağı sürprizle, Esma neye uğradığını şaşıracaktır.
ATİLLA DORSAY
Ay Işığı: TV8 20.30
Kaçak işçi sorunuY: Jerzy...
YÜKSEL AYTUĞ
Bush uçuyor, Kerry tırmalıyor!
Siyasette dürüstlük fazla...
 
Sessiz Aşık
Show TV / 01:00
Çarkıfelek
atv / 17:00
Haziran Gecesi
Kanal D / 20:00
Kurşun Yarası
atv / 20:00
Ay Işığı
TV8 / 20:30
Arena
CNN TÜRK / 21:05
Fatih Kull
Star / 21:30
Bir İstanbul Masalı
atv / 21:40
Çılgın Yabancı
CNBC-e / 22:00
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.