kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ne dediler?
Bu nasıl taktik?
Ne dediler?
İngiliz Basını
Başkan yaklaşmadı
Hooijdonk bilmecesi
F.Bahçe Günlüğü

Ne dediler?

* CAN BARTU (Hürriyet): Daum belki kafasına göre iyi bir kadro çıkardı. Ne var ki mücadele güçlerine bakıldığında hatalar yaptı. Tuncay'ı ileri çekerek yerine bir oyuncu monte etmeliydi. Serkan gibi bir oyuncu çizgide oynamaya mahkum edildi. Van Hooijdonk niye oynuyor; bir frikik olsun diye. Bu maçta frikik olsun diye beklenmez. Daum, Fatih'i sezon başından beri oynatmayıp bu maça koyuyor. Peki ne bekliyor?

* GÜRCAN BİLGİÇ (Sabah):
Daum son taktik idmanda Nobre'yi tek forvet olarak oynatıp, Serhat ile Fatih'i denedi. Hooijdonk keyifsiz. Eline buz torbası alıp adalesine bağlatıyor. Bir gün sonra bakıyoruz, G.Birliği maçına gore değişen tek isim cezalı Servet'in yerine Fatih. Daum'u bir günde taktik planından vazgeçiren ne ise, facia skoru yaratan da odur.

* ŞANSAL BÜYÜKA (Vatan):
Van Hooijdonk, Nobre ve Alex'i görünce "Eyvah. Bir facia mı geliyor?" dedim. Bu üçlünün bir arada yer aldığı bir onbir, yeterli savunma yapabilir miydi? Korktuğumuz başımıza geldi, ilk yarım saatte Manchester üç gol attı. Daum üç günde iki kırmızılı takımla karşılaşınca herhalde G.Birliği ile Manchester'ı karıştırdı. Fatih'in oynaması anormal değil. Ama bu oyuncunun G.Birliği maçında hiç değilse 20-30 dakika oynatılması gerekirdi.

* AHMET ÇAKAR (Sabah):
Aylardır oynamayan Fatih, Manchester karşısında niye oynadı? Neyi kesecekti, kimi kesecekti, görevi neydi? Madem ki onu bu maçta kilit isim olarak oynatacaktın, daha önce niye oynatmadın? F.Bahçe'nin yaşadığı bir iş kazasıydı. Üstelik Daum'un neden olduğu bir kaza... Morallerini bozmasınlar.

* MUSTAFA DENİZLİ (Sabah):
Ligde oynatmadığın Fatih'e bu maçta görev veriyorsan, her türlü riski göze alacaksın. Uluslararası tecrübesi olan Önder'i kulübede tutmak, Ümit Özat'ı çizgide kullanmak yanlış. Hooijdonk-Nobre ikilisini Alex'le birlikte kullanmak da bu lig için lüks.

* RIDVAN DİLMEN (Milliyet):
Daum gibi dünya futbolunun içinde olan bir teknik adam, akıl sır erdirilemeyecek biçimde Manchester United'ı hafife almış. Daum ilk devre yine bir ilke imza attı. Fatih, Luciano, Deniz ile üçlü savunma denedi. İkinci yarı yine 4'lü defansa geçtiler. Özellikle Fatih'in ilk resmi maçı. Hem de Manchester'a karşı. Gerçekten saçma. Böyle bir takıma karşı Hooijdonk, Nobre, Alex ile oynarsanız, orta sahasız oynamış olursunuz, fena olursunuz.

* ALAATTİN METİN (Akşam):
F.Bahçe ikinci yarıda golleri attı çünkü Daum, ilk devredeki tek forvet hatasından vazgeçip Nobre ile Van Hooijdonk'u yanyana oynatmaya başladı. F.Bahçe ilk yarı korkak, silik bir taşra takımı, ikinci yarıda ise rakibine kafa tutan bir takım görüntüsündeydi.

* KENAN ONUK (Sabah):
Bir antrenörün Manchester United deplasmanına böyle bir kadro sahaya sürmesi için çılgın olması lazım. Bu sezon tek bir maçta 10 dakika oynatılmayan Fatih'i, böyle atak oynayan, golcü yıldızlarla dolu bir takıma karşı sağ bek oynatmak, çılgınlık değil de nedir? Hücuma dönük Tuncay, Alex, Hooijdonk ve Nobre ile herhalde ligde zayıf bir takıma karşı oynadığını düşündü Daum...

* SELÇUK YULA (Fotomaç):
Nobre'yi kadroda görünce "Daum herhalde çift santrfor oynatacak" diye sevindim. Ama baktım Brezilyalı, daha önce Serhat'ın oynadığı ve hiç alışık olmadığı bölgede adam kovalamaya mahkum edilmişti. Nobre, Serkan ve Fatih'i bir arada görünce afalladım. İlk defa yanyana oynayan Luciano, Deniz ve hatta Fatih'i de onlara katarsak, oralara atılan her top tehlike oldu.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Değeri düştü!
 Kaptan döndü
 Kartal'da Tümer şoku !
 Yönetim çok sesli
 Delikanlı takım
 Sabrın sonu selamet
 Yargı elkoydu
 Havlu atma Bülent Hoca
 Masa tenisinde Avrupa sınavı
 Faruk Beşok Karşıyaka'da
 Vakıf'ın hedefi Şampiyonlar Ligi
 UEFA Kupası imaj yeniledi
 Mourinho acımadı:3-1
 Günün İçinden
MURAT DEMİRYAS
Domino etkisi
Avrupa'daki başarı veya başarısızlıklar,...
HASAN SAYDAM
Tavlanın da tadı kaçtı
Bahsettiğim Tavla, at tavlası...
Beş saniyelik deprem İstanbul'u sokağa döktü
Beş saniyelik deprem İstanbul'u sokağa döktü
Merkez üssü Adalar'ın açıkları olan 4 şiddetindeki deprem diken...
Şura depremle başladı
Şura depremle başladı
Deprem gerçeğini ortaya koymak için oluşturulan Deprem Şurası...
Beyrut'a 'bahar' geldi
Beyrut'a 'bahar' geldi
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta devam eden Arap Moda gösterisinde en çok...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.