kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Pingu
09:00Tolga Abi ve Hugo
10:00Çocuklar Duymasın
11:00Kadınca Çarkıfelek
13:30Zerda
15:30Gülbence
17:30Asmalı Konak
19:00Ali Kırca ile atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Yerli Dizi "Avrupa Yakası"
21:40Ünlüler Çiftliği
23:10A Takımı
00:40Savaş Ay'la Sokak Arası
02:10Geceyarısı Haberleri

 
  20:00 Yerli Dizi "Avrupa Yakası"
Avrupa Yakası bu akşamki bölümüyle izleyenleri yine gülmekten kırıp geçirecek
Günün en çok izlenen programı olarak geçen çarşambaya da damgasını vuran "Avrupa Yakası", ekranda kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor. Dizinin bu akşam yayımlanacak 23'üncü bölümünde, Volkan ile Aslı arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Cem ise yine falcı Lerzan'ın tuzağına düşüyor. Ait olmak istediği havalı Nişantaşı hayatı, çalıştığı moda dergisi, tam bir beyaz Türk olan aşık olduğu erkek ve bu dünyanın tam zıttı hayat görüşüne sahip ailesi arasında kalmış genç bir kadının macelarını anlatan dizinin yönetmenliğini Hakan Algül üstleniyor, senaryosunu ise başrolü de oynayan Gülse Birsel yazıyor.

BU NASIL YARIŞMA?
Aile üyelerinin birbirini hiç tanımadığına karar veren baba, evde "Ailenizi Tanıyın" yarışması başlatır. İşin ucunda para olduğunu öğrenen Volkan ile Aslı, yarışmaya heyecanla katılır. Fakat bir süre sonra iş, birbirini ele verme yarışmasına döner. Yaprak ile Volkan'ın uzun süredir birlikte olduğunu öğrenen aile Yaprak'ı resmi bir yemeğe davet eder. Bu arada Volkan, falcı Lerzan kılığında Cem'i ziyaret eder ve Cem'e büyüden kurtulması için beyaz çorap ve tesbih tavsiye eder. Cem bu haliyle ofiste dolaşmaya başlayınca, Aslı da aşkını tekrar gözden geçirme kararı alır.
 
  21:40 Ünlüler Çiftliği
Harun Kolçak ya da Zeynep Özal bu akşam yapılacak halk oylaması sonucu çiftlik evinden ayrılacak
atv'nin tüm dikkatleri üzerine çeken programı "Ünlüler Çiftliği" nde yine çok hareketli günler yaşanıyor. Seda Üren ve Yasemin Kozanoğlu'nun oylama sonucu ayrıldığı çiftliği geçen cuma gözyaşları içinde terk eden Yunus Günce'- nin ardından bu akşam bir kişi daha vedaya hazırlanıyor. Harun Kolçak, Zeynep Özal, Ercan Akışık, Seren Serengil ve çiftliğin yeni ağası Hakan Ural yeni bir canlı yayında daha karşınıza geliyor.

HEYECAN DORUKTA
Geçen pazar akşamı elenmek üzere halk oyuna sunulan iki isimden biri; Zeynep Özal ya da Harun Kolçak çiftlikten ayrılacak. Kim daha çok oy alırsa, çiftlikte kalan o olacak ve giderken de çiftliğin yeni ağasını belirleyecek.

KİMLER ÖNERİLECEK?
Vedanın ardından kalan 4 ünlü çiftçi, aralarından iki kişiyi daha elenmek için önerecek. Ve 3 Ekim Pazar akşamına kadar halkın oylarına sunulacak. SMS aracılığıyla gönderilen ve geliri Tema Vakfı'na kalacak oylar sonucu bir kişi daha pazar akşamı evine dönecek. Armağan Çağlayan'ın ünlülerle yapacağı keyifli sohbetlerle renklenecek programda ayrıca, çiftlikte yaşananlar birbirinden ilginç görüntülerle de ekranlarınıza yansıyacak.
 
  23:10 A Takımı
Müslümanlar'ın Kâbe'den önceki ilk kıblesi olan Mescid-ül Aksa'nın çok özel bölümleri ilk kez Savaş Ay'ın kamerası için açıldı
Dünya çapında bir gazetecilik olayı bu akşam A Takımı'nda ekrana gelecek. Mübarek şehir Kudüs'e giden ve Harem-i Şerif'i gezen Savaş Ay, Müslümanlar'ın Kâbe'den önceki ilk kıblesi olan Mescid-ül Aksa'nın çok özel bölümlerini ilk kez görüntüledi. Peygamberimiz Kudüs'te adına camii yapılan yağız atı Burak üzerinde, Cebrail Aleyhisselam ve diğer meleklerin eşliğinde miraca, yani gök yolculuğuna nasıl çıktı? Ayağını basarak yükseldiği Muallak taşının mucizesi ne? Kubbetus Sahra'nın muhteşem öyküleri nasıl dile geldi?

MEDYA TARTIŞILIYOR
A Takımı ayrıca bu akşam Kocaeli Ünv. İletişim Fakültesi'- nde... Çiçeği burnunda iletişimciler soracak, ustalar cevap verecek! "Ne olacak bu medyanın hali, okuldan sonra bizi ne bekliyor, Irak'a, zinaya, spora, magazine, politikaya siz nasıl yaklaşyorsunuz, biz gençler nasıl bakıyoruz?.." Yanıtlar bu akşam A Takımı'nda.
ATİLLA DORSAY
Hiçbir Yerde TRT-2 20.30
Anne yüreğinin acısıOğlu göz...
YÜKSEL AYTUĞ
Bu program TV tarihine geçer!
Kanal D'deki "Kadının...
 
Avrupa Yakası
atv / 20:00
Bütün Çocuklarım-Yeni bölüm
Kanal D / 20:00
Ünlüler Çiftliği
atv / 21:40
Aşkımızda Ölüm Var
Show TV / 21:45
Sular Durulmuyor
TRT 1 / 21:45
Yalanların Rengi
CNBC-e / 22:00
A Takımı
atv / 23:10
Haber Özel
Show TV / 23:45
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.