kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
SAT komandosu Mustafa Karaçol eºi Arzu’yu da öldürüp intihar etti.
Komandonun cinneti
Geceyi kan bürüdü gözlerimle gördüm!
Eşini dönmeye ikna edemedi, ölüm kustu
Düğün ve cenaze aynı geceye sığdı

Komandonun aile katliamı

SAT komandosu, eşi ve ailesinden üç kişiyi öldürüp intihar etti.

İstanbul Fatih'te katliam... SAT astsubayı Mustafa Karaçol kendisini terk eden 12 yıllık eşi Arzu Karaçol'un eve dönmesini istiyordu. Kayınpederinin evine gitti. Tartışma çıkınca silahına sarılan Karaçol eşi, kayınpederi, kayınvalidesi ve baldızını öldürüp intihar etti.

Komandonun cinneti

Sualtı Taarruz Komandosu (SAT) olan astsubay beylik silahını bu kez düşmana değil dosta, akrabaya yöneltti. Son tetik düştüğünde şarjörde mermi, evde canlı kalmamıştı.

Haber elime ulaştığında sabaha karşı saat 02.00 civarıydı. Anadolu Ateşi türkü yarışmasını tanıtacağımız özel bir A Takımı programını canlı yayında sunmaktaydım. VTR arasıydı ve gece sorumlumuz arayıp özetini geçti felaket tablosunun. Bir SAT (Su Altı Taarruz) Komandosu cinnet geçirmiş, eşini, kayınvalide ve kayınpederini, sonra da baldızını öldürüp intihar etmişti. Planladığım finale daha yarım saat vardı. Ancak böyle bir aile faciasına kayıtsız kalamayacağımı düşünüp VTR dönüşü seyircime durumu anlatıp kapanış anonsumu yaptım. Sonra da doğru Yedikule'ye, Sümbül Efendi taraflarının labirent sokaklarına doğru yola çıktım ekibimle... Mahalle sabahın o saati (02.35) olmasına rağmen tekmil ayakta. Bırakın yetişkinleri, 4-5 yaşındaki sabiler bile sokakta, camda, balkonda. Polis iki ayrı noktadan güvenlik şeridi çekmiş. Olayın meydana geldiği Seda Apartmanı önünde boş kovan arayan, bulan, yerini işaretleyen, inceleme ekipleri, çevre düzeni sağlayan mahalli karakol memurları, cinayet masası dedektifleri, bölge amirleri, ateş edenin ordu mensubu olması dolayısıyla olayı kendi açılarından soruşturan subaylar, inzibat erleri ve cesetlerin morga naklini sağlamak için çağrılan araç görevlileri.

"MAHLEDE ÖLÜM ÇOK"
Şeridin beri yanı yani bizim bölüm... Çünkü hemen her gazete, kanal ve ajansın muhabirleri, kameramanları olarak sağladığımız nüfus yoğunluğuna, semtin neredeyse tüm delikanlıları, "bırakın geçelim biz akrabalarıyız" diyen 50-60 civarında yurttaş ve sabah namazı için camiye giderken olayın seyrine takılan mebzul yaşlı amca, dede grubu eklenmiş. Polis kararlı. "Uzaktan da olsa cenazelerin taşınması görüntülenmemeli." Bu nedenle iri kıyım inzibat erleri, kallavi cüsseli sivil polis ve araç arka kapaklarının iki kanadının açılması marifetiyle yaratılan madeni perdenin yardımı... Sonra zaten gelip incelemeler yapıp giden nöbetçi savcının verdiği izinle taşınan cesetler. Bu saydıklarım yazarken kısa geliyor ama gerçek zamanı 2-3 saat.

NAMLUYA MERMİ SÜRDÜ
Arada boş durmuyoruz. Mahalleden tanıyanlar çok şey anlatıyor. Birazını sunayım:
* SAT komandosu eskiden aynı apartmanın bir başka dairesinde oturuyordu eşiyle. Ve herkes çok sinirli bir adam olduğunu söylüyor onun. Bir keresinde küçük oğlu komşunun arabasına çıkıp tepinmiş. Komşu da çocuğun poposuna bir şaplak vurunca mesele yapmış bunu. Silahını kapıp komşu apartmana dalmış. Mermiyi namluya sürmüş ve ağır laflar edip, tekrarı halinde ölüm yağdıracağını söylemiş.
* Mahallenin gençleriyle de ara sıra takıştığı, yine aynı yürden silah teşhiri, tehdit, darp olayları yarattığını söyleyenlerin sayısı bol. Bir defasında kardeşiyle birlikte meçhul kişilerle telefonda dalaşmış ve üst yolda randevu kesmişler. Ancak oraya giderlerken bir cip gelip hızla çarpıp kaçmış arkasından. Ağır yaralanmış, felç geçirmiş. Ayları yatalak geçmiş."
* Öldürülen kayınpeder Gedikpaşa'dan emekli eski bir kundura ustası. Namazında niyazında bir yaşlı adam. Mahalledeki lakabı Fikret Dede. Genç yaşta kurban olan baldız ise kıl payı kurtulan nişanlısı Deniz'le birlikte turizm işi yapıyormuş. Aksaray'da Mudurnu'nun yanındaki binada bir acenteleri var. Kocasının kurşunlarıyla canını yitiren büyük kız ise bir bilgisayar firmasının muhasebe ve satış müdiresi...
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Zaman zaman Ersun olamadım ama pes etmem
 Konserde bomba dehşeti
 Büyük düşünüyorlar
 Azrail gibi geldi
 İmdat batıyoruz
 Fidyeciler korktu
 3 yaşındaki Mustafa traktör altında kaldı
 Tarihi ortaya çıkardılar
 Damadı av tüfeğiyle öldürdü
 Alo SABAH İstanbul
 İyi ki doğdun
 Başımız Sağolsun
SAVAŞ AY
Seç bir haber abi ama içinden insan geçsin!..
Bir...
EMRE AKÖZ
100 Temel Özet
Sanırım bütün köşe yazarları, bir biçimde...
ERGUN BABAHAN
Reklam gerçeği
Televizyonlardaki reklam sürelerinin...
İkisine de yaramadı
İkisine de yaramadı
Necati'nin düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Hakan Şükür direğe...
İnönü çoşkusu
İnönü çoşkusu
Siyah-beyazlılar tam 132 gün sonra İnönü Stadı'nda taraftarıyla...
'AB ile ilişkiler yolunda gidiyor'
Başbakan Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin AB ile...
Biz Türkiye'ye değil Türkiye bize uymalı
AB Komiseri, Erdoğan'ın "Bize karışamazsınız" sözüne "Biz Türkiye'ye...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.