kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Mahallenin Muhtarları
08:45Mavi Çantalı Kız
10:00Hayatımın Kadını
11:30Kliparty
13:35Jackie Chan'in Macaraları
14:05Türk Sineması "Kara Orkun"
16:00Zerda
17:30Şahane Günler
19:30Ali Kırca ile atv Ana Haber
20:15Spor Haberleri
20:30Televizyon Filmi "Taştan Kalp"
22:30Sinema "Taxi-2"
00:20Yabancı Dizi "Kayıp"
01:30Gece Haberleri
01:40Homedrom

 
  00:20 Yabancı Dizi "Kayıp"
Hiçbir iz bırakmadan kaybolanların peşindeki iki kadın dedektifin serüvenlerini anlatan "Kayıp" adlı yabancı dizi ilk bölümüyle atv'de
ATV'de cuma gecelerine heyecan katacak yeni bir yabancı dizi başlıyor: "Kayıp"... Meg Cabot'un en çok satanlar arasında yeralan "1-800-Where-R-You" adlı kitabından uyarlanan "Kayıp"ta başrolleri Gloria Reuben, Caterina Scorsone, Justina Machado ve Dean McDermott paylaşıyor. Hiçbir iz bırakmadan kaybolan binlerce insanın ardındaki giz perdesini aralamaya çalışan iki kadın dedektifin heyecan dolu serüvenini izleyeceğiniz dizinin özeti şöyle: FBI ajanı Brooke Haslett isteksizce kolejden yeni mezun olan 21 yaşındaki Jess Mastriani ile kayıp insanları bulmak için ekip olmak zorunda kalır. Çaylak Jess'in en büyük özelliği çok kuvvetli olan hisleri sayesinde kayıp kişilerin yerlerini kolayca bulabilmesidir. Brooke'un tecrübesi, Jess'in bu esrarengiz özelliğiyle birleşince ortaya muhteşem bir araştırma ekibi çıkar.
 
  20:30 Televizyon Filmi "Taştan Kalp"
atv'den 2004 yapımı bir film daha: "Taştan Kalp"... Yazar olmak isteyen bir genç kızın öyküsünü anlatan filmde Erkan Petekkaya ve Pınar Tezcan oynuyor
atv Sineması bu akşam yepyeni bir televizyon filmini daha ekrana getiriyor. İlk kez yayımlanacak "Taştan Kalp" ilginç bir aşk hikâyesi... Osman Yağmurdereli'nin yapımcılığını üstlendiği, Hakan Arslan'ın yönettiği, senaryosunu Hayat Tacirleri'nin yazdığı "Taştan Kalp"in başrollerinde ise Erkan Petekkaya, Pınar Tezcan, Burçin Terzioğlu ve Ertaç Özden oynuyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Amerika'da okulunu bitiren Burcu Türkiye'ye döner. Tek istediği iyi bir yazar olmak ve hayranı olduğu ünlü gazeteci yazar Bay Gizem'le tanışabilmektir.

BAŞVURULAR OLUMSUZ
Burcu yazdığı kitabı yayımlatabilmek için sürekli yayınevlerine başvurur ancak olumsuz sonuç alır. Bir tatil kasabasına giderek yeni kitabını orada yazmaya karar verir. Yakın arkadaşı Özlem ona bir sürpriz yapıp Bay Gizem'in villasının yanında bir ev almıştır. Ancak evin tamire ihtiyacı vardır. Tamirat için gelen işçiler Burcu'nun dikkatini çeker ve yeni kitabı için onlara yaklaşarak tanımaya çalışır. Bir yandan da sürekli Bay Gizem'i izleyerek onunla tanışmanın yollarını aramaktadır. Fakat zaman ilerledikçe olaylar Burcu, Bay Gizem ve İsmail için farklı yönde gelişecektir .
 
  22:30 Sinema "Taxi-2"
Fransız yapımı, Amerikan tarzı
(Taxi-2)- Marsilya'da bir taksi şoförünün başı, başta polis olmak üzere çeşitli kurum ve kişilerle derde girer... Fransızlar'ın son yıllardaki popüler filmlerinin başında gelen ve ilkinin başarısı üzerine bir seriye dönüşen filmlerin ikinci bölümü küçük ekrana geliyor. İlkini Gerard Pires yönetmiş, sonraki filmleri Gerard Krawczyk devralmıştı. Aslında filmler tümüyle yapımcıları Luc Besson'un damgasını taşıyor: Fransız Sineması'na bir Amerikan tadı ve bir Hollywood çeşnisi getirmek isteyen bu becerikli yapımcıyönetmenin... İlki gibi Marsilya sokaklarını bir yarış arenasına çeviren Amerikanvari araba gösterileri, yarış, çarpışma ve takla atmalarla dolu bir otomobil atraksiyonu. Ama karakterleriyle de tipik Fransız olabilen bir çifte-kültürlü yapım... Samy Naceri, Frederic Diefenthal, Marion Cotillard, Emma Sjöberg oynamışlar ve bu seriyle son derece popüler olmuşlardı.
ATİLLA DORSAY
Taksi-2 atv 22.30
Fransız yapımı, Amerikan...
YÜKSEL AYTUĞ
Rıfat Ilgaz'ı nasıl bilirsiniz?
"Hababam Sınıfı"...
 
Ka'dan Adam
Show TV / 00:15
Kayıp
atv / 00:20
Ceviz Kabuğu
Star / 00:20
İrlandalı Kadınlar
TV8 / 00:30
Taştan Kalp
atv / 20:30
Cennet Mahallesi
Show TV / 20:30
Eğrisi Doğrusu
CNN TÜRK / 22:05
Çemberimde Gül Oya
Kanal D / 22:20
Taxi-2
atv / 22:30
Banka
TRT 1 / 22:50
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.