kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:30Pingu
09:25Kral'ın Hazinesi
10:35Tatil Keyfi
10:45Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:35Deko Dizayn
14:40Unicef'le Elele
15:45Pingu
17:25Jesse
18:10Ayrılsak da Beraberiz
19:30atv Ana Haber
20:15Spor
20:30Akşam Yıldızı
22:10Sinema "Forrester'ın Peşinde"
00:20Sinema "İz Sürücü"
02:00Geceyarısı Haberleri
02:10Homedrom

 
  13:35 Deko Dizayn
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu atv'nin dekorasyon programı "Deko Dizayn" Pazar günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Programda bu hafta Deko Dizayn ekibi Arpi'nin mobilyalarıyla 1999 Marmara depreminde ağır yara alan Adapazarı'- nda ev yapıyor. Evdeki çalışmalar sırasında Vahe Kılısarslan TRT sanatçılarından olan Ayfer Er'in güzel sesiyle birlikte boya yaptı. Evin eşyalarını seçerken Vahe'ye Duygu Ulaş, Esra Kahraman ve Esra Balamir eşlik etti. Vahe'nin bu seferki sohbet konuğu ise Aykut Oray olacak.

 
  20:30 Akşam Yıldızı
Geçen haftaki ilk bölümü beğeni toplayan "Akşam Yıldızı" izleyicilere yine keyifli dakikalar vaad ediyor. Bu kez En Son Babalar Duyar ekibi, Yeliz Doğramacılar ile Ayça Tekindor'a karşı
Pazar ekranında eğlencenin yeni adresi, atv'nin ilginç yarışması "Akşam Yıldızı", yine ünlü isimlerle karşınıza gelecek. Sunuculuğunu Dost Elver ile Evrim Akın'ın yaptığı "Akşam Yıldızı" dört kişiden oluşan iki takımın karşı karşıya geldiği çok renkli ve çok keyifli bir yarışma programı.

İLGİNÇ OYUNLAR
Birbirinden ilginç 7 oyundan oluşan programda, "Hafız Balonu", "Kulaktan Kulağa", "Basamak Oyunu", "Çılgın Orkestra", "Sihirli Mikrofon", "Bu Turistler ne diyor?" ve "Ben Kimim?" başlıklı oyunlar hem yarışanlara, hem izleyenlere vaktin nasıl geçtiğini unutturacak.

KİM KAZANACAK?
Eğlenmek için ekranı seçenlere pazar ekranında farklı bir alternatif sunacak "Akşam Yıldızı", herkesi ilginç oyunlarına ortak edecek. Hafızası kuvvetli, kulağı keskin, dikkati yoğun olan yarışmacılardan kurulu ekip "Akşam Yıldızı"ndan galip ayrılacak. Tempolu, çok eğlenceli "Akşam Yıldızı" program hosteslerinin danslarıyla renklenecek. Programın bu akşam ekrana gelecek olan ikinci bölümünde; Ali Erkazan, Hatice Aslan, Gülseren Gürtunca ve Levent Ülgen'den oluşan sevilen dizi "En Son Babalar Duyar" ekibi, "Hayat Bilgisi" adlı diziden tanıdığımız genç oyuncu Yeliz Doğramacılar, "Şakşuka" adlı şarkısıyla şöhreti yakalayan Tarık Mengüç, ekranın ünlü siması Ayça Tekindor ve "Avrupa Yakası" dizisinde Volkan'ın en yakın arkadaşı "Sertaç"ı canlandıran DJ Yavuz'un oluşturduğu ekibe karşı yarışacak. Bakalım bu eğlenceli yarıştan hangi ekip galip ayrılacak?
 
  22:10 Sinema "Forrester'ın Peşinde"
atv'de bu akşam genç bir çocuğun ünlü bir yazarla ilişkisi üzerine kurulu etkileyici bir drama ekrana geliyor: "Finding Forrester- Forrester'ın Peşinde"
Forrester'ın Peşinde, en son "Fil" adlı Altın Palmiye sahibi filmi sinemalarımızda gösterilen Amerikan yönetmeni Gus Van Sant'in son filmlerinden biri. Özgün bir senaryoya dayalı film, siyahi bir genç adamın kendi sorunlarıyla boğuşmasının hikayesi... New York'un yoksul Bronx semtinde öğrenci olan ve atletizm kadar yazıya da meraklı genç adam, günün birinde ilk romanıyla büyük ilgi toplayan ve sonra toplumdan kaçıp ortalardan kaybolan İskoç kökenli bir yazarla tanışıyor. Genç adam yazarın ismini duymuştur, yazarın ise yeniden kalabalığa karışmaya hiç niyeti yoktur. Ama aralarında doğan ilişki, sonunda yazarı genç çocuğun kaderinde söz sahibi olmaya itecektir...

SINIFSAL AYRIMLAR
Film, temelde son yılların "Ölü Ozanlar Derneği", "Can Dostum" gibi eğitim temalı filmlerinin kazandığı başarının izinden gidiyor. Belki onlar kadar iyi değil, ama düzeyi yine de oldukça yüksek. Eğitim ve öğrenmenin insan hayatındaki rolünü iyi belirtiyor ve ABD gibi bir toplumda bile varolan sınıfsal ayrımlara dikkat çekiyor. Yazar rolünde Sean Connery, siyahi Jamal rolünde genç oyuncu Rob Brown çok iyiler. Forrester'i ve ününü kıskanan edebiyat öğretmeni rolünde ise Oscar'lı usta oyuncu F. Murray Abraham harikalar yaratıyor.
ATİLLA DORSAY
Bir Kadın Yaratmak mtv 12.10
6 ayda soyluluk dersi...
YÜKSEL AYTUĞ
50 yıl sonra televizyon
Bu pazar konumuz bilim-kurgu...
 
Bir Kadın Yaratmak
MTV / 12:10
Deko Dizayn
atv / 13:35
Serbest Aşk
CNBC-e / 16:00
Zirvede
Star / 17:00
Akşam Yıldızı
atv / 20:30
Futbol Pazarı
NTV / 22:05
Forrester'ın Peşinde
atv / 22:10
Kader Anı
Kanal 7 / 22:30
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.