kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Kolay bisküvi
Hindili kabak
Püf noktası

Kolay bisküvi

Tozşeker, fındık ezmesi, tereyağı, vanilya ve yumurtayı mikserle orta devirde çırpın. Un, karbonat ve tuzu katıp, karıştırın. Hazırladığınız hamurdan parçalar kopartarak 2,5 cm. çapında yuvarlaklar yapın ve yağlı kağıt yayılmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine tozşeker serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 7-9 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

MALZEMELER (40 adet)
* 1 su bardağı tozşeker
* 200 gram şokella
* 125 gram tereyağı
* Yarım tatlı kaşığı vanilya
* 1 adet yumurta
* 3 su bardağı un
* 1 tatlı kaşığı karbonat
* 1/4 tatlı kaşığı tuz
* 3 çorba kaşığı tozşeker (süslemek için)

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lezzet Güneşi   / 21-08-2004
 Lezzet Güneşi   / 20-08-2004
 Lezzet Güneşi   / 19-08-2004
 Lezzet Güneşi   / 18-08-2004
 Hafif yaz tatlıları   / 17-08-2004
 Lezzet Güneşi Lezzet   / 17-08-2004
 Vişneli irmik   / 16-08-2004
 Yaprak kurabiye   / 15-08-2004
 Kolay bisküvi   / 14-08-2004
 Asma yapraklı bıldırcın   / 13-08-2004
GÜLSE BİRSEL
Ev sahibesinin bilinmeyen dramı!
Dün kaldığım yerden...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
imam bayıldı
Isıtılmış 2 çorba...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.