kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Atina 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Çeşme'de meditasyon şenliği
Çeşme'de meditasyon şenliği
Prem Joshua kimdir?

Çeşme'de meditasyon şenliği

Hayatın teknolojiye daha bağımlı hale gelmesi ve insani değerlerin giderek azalması, dünyada yaşanan savaşların televizyon sayesinde evimizin içine girmesi, doğal besinler yerine hormonlu gıdaları tüketmemiz sonucu toksin deposuna dönen vücudumuz ve tabii çağımızın belası stres... Tüm bunlarla mücadele eden 21. yüzyıl insanı, öz benliğini arıyor ve iç huzurunu keşfetmeye çalışıyor. Meditasyondan yogaya, aromaterapiden ayurvedaya, bitkilerle şifa bulmadan enerji dengeleme tekniklerine kadar binlerce yıllık pek çok metod da böylece yeniden hayat buluyor. Bu yöntemlerden en popüler olanıysa insanı kendi içinde yolculuğa çıkaran meditasyon; yani bedensel ve düşünsel olarak tüm etkinlikleri durdurma ve sadece var olduğunu hissetme yöntemi...

MEDİTASYON İÇİN FIRSAT
Türk insanı da son yıllarda meditasyonu daha çok kullanmaya başladı. Bunun en güzel örneği de 2 ile 5 Eylül günleri arasında Çeşme'de yaşanacak. 11 yıldır yoga ile ilgilenen Nevşah Fidan'ın sahibi olduğu Living Yoga Organizasyon tarafından Çeşme Altınkum Kum Beach'te gerçekleşecek Çoşku ve Meditasyon Şenliği, katılımcılara iç dünyanın huzurunu yaşatacak. İşte size fırsat! Şimdiye kadar hep benliğinizin merkezine bir yolculuğa çıkmak istediniz ama bir türlü buna fırsat bulamadıysanız hem tatilinizi yapıp hem de farklı meditasyon tekniklerini bu festivalde öğrenebilirsiniz. Katılımcılar bu şenlikte dünyaca ünlü müzik grubu Prem Joshua'nın müzikleri eşliğinde yaklaşık 20 çeşit farklı meditasyon tekniğini deneme fırsatı bulacak. Ayrıca doğal ürün firmaları, kitapçılar, terapistler ve spiritüel merkezlerin bulunduğu festival alanında uzmanlarla bire bir görüşmeler yapabilecek olan katılımcılar mini tanıtım seanslarını da izleyebilecek. Festivalin en önemli yanını ise dünyadaki yüzlerce Yahudi, Hıristiyan, İslam, Hint, Tibet, Zen ve Sfenks meditasyon tekniklerini araştıran ve 'Meditasyon' isimli kitabında bunların 30'a yakınını modernleştirerek güncelleyen Osho'nun tekniklerinin öğretilecek olması.

RAHATLAMA GARANTİ
Ne diyor Osho; "Her ne zaman sadece var olmaya vakit bulursanız tüm yaptığınız şeyleri bırakın. Düşüncelere dalmak, konsantre olmak, bir konu üzerinde düşünmek, hepsi yapmak halidir. Oysa bir an için bile olsa hiçbir şey yapmadan, 'merkezinizdeyseniz' ve son derece gevşemiş durumdaysanız, bu bir meditasyondur." İşte Çeşme'deki festivalde Osho'nun teknikleri sayesinde katılımcılar baştan kalbe, dış dünyadan iç dünyaya, gerginlikten derin bir rahatlamaya kavuşacak. 'Yeni çağın meditasyonu' olarak gösterilen Osho Meditasyonları, kişinin gerçek benliğiyle ilişki kurabilmesinin eğlenceli, kolay ve en etkili yolu olarak gösteriliyor. Terapistler, Osho meditasyonlarının bireylerin, içsel barış, huzur, güzellik ve asaleti hissetmelerini sağladığını belirtiyor. Bunun sonucu ise hayatın her alanında açan çiçekler, artan yaratıcı enerji ve mutluluk. Çeşme'deki meditasyon şenliğinde iç ve dış dünya arasındaki uyumu ömür boyu devam ettirebileceğimiz garanti ediliyor. 'Peki bu organizasyonun maliyeti nedir?' diye soracak olursanız, günlüğü sadece 50 milyon lira. Ama isteyenler 80 milyon lira ödeyerek 3 günlük eğitim paketini de alabilecek. Üçüncü seçenek ise 400 milyon lira ödeyerek 4 gün boyunca çadırlarda tam pansiyon konaklama ve eğitimlere katılma olanağı.
Ayrıntılı bilgi için:(0212) 279 31 30
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Aşk halının altında bir yerde...
 Tuğba Coşkun: Avşar'ı mahkemeye vereceğim
 Durup dururken sokak defilesi yaptı
 Frikik verdiği için çok sinirlendi
 Sürüyle eşeği olan kazanacak
 Arhavili oto tamircisi kendine spor otomobil yaptı
GÜLSE BİRSEL
Hayat sigortası is-te-mi-yo-rum!
Sabah dokuzbuçuk.
AYŞE TÜTER
Yaprak kurabiye
Soğuk bir mermere yağı koyup, yumurta...
Ünlü hamileler iş başında
Ünlü hamileler iş başında
Anne olmaya hazırlanan modacı Arzu Kaprol ve oyuncu Emine Ün, doğumu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.