kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Asma yapraklı bıldırcın
Naneli kabak çorbası
Püf noktası

Püf noktası

* Bir parça kerevizi ekmeği sakladığınız torbanın içine yerleştirirseniz, ekmeğin daha uzun süre kaze kalmasını sağlarsınız.

* Ekmeği ekmek kutusunda, buzdolabında veya derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Ekmeğin içindeki nem kaybını önleyerek, daha uzun süre taze kalmasını sağlamak için, iyice sarılı olarak saklanması gerekiyor. Sarmanın en iyi yolu da havayı içinde az tutan saklama poşetleri veya streç filmdir.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lezzet Güneşi   / 12-08-2004
 Lezzet Güneşi   / 11-08-2004
 Akdeniz payı   / 10-08-2004
 MUTFAKTA Lezzet Güneşi   / 09-08-2004
 Domates soslu pirzola   / 08-08-2004
 Lezzet Güneşi   / 07-08-2004
 Yumurta güzeli   / 06-08-2004
 Sürpriz dondurma   / 05-08-2004
 Mutfakta Lezzet Güneşi   / 04-08-2004
 Bulgur pilavı   / 03-08-2004
AYŞE TÜTER
Asma yapraklı bıldırcın
Taze asma yaprağı...
Sinem sevgilisini Gamze'ye kaptırdı!
Sinem sevgilisini Gamze'ye kaptırdı!
Manken Sinem Güven, önceki gün ikinci evliliğini yapmaya hazırlandığı...
Emekliliği film oluyor!
Emekliliği film oluyor!
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un, içinde tekne ile dünya...
Sevginin fazlası zarar
Sevginin fazlası zarar
Çocukları aşırı sevgi ve ilgiye boğarak, korumacı bir şekilde...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.