kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kader sayınızı bulma zamanı
Kader sayınızı bulma zamanı
Sevgi Sözcükleri

Kader sayınızı bulma zamanı

Kader sayısı, varoluşunuzun gerisindeki amaç ve özellikleri belirler. İçinizde saklı olan özellikler, düşünce biçiminiz, kişiliğiniz ve yaşamdaki amacınız bu sayıda gizlidir....

Yaşam çarkınızın kader sayısını bulmak için, doğduğunuz ayın değeriyle, doğum günü ve yılının sayılarını yan yana toplamanız gerekiyor. Ayların sayı değerleri ise şöyle sıralanıyor: Ocak: 1- Şubat: 2- Mart: 3 - Nisan: 4- Mayıs: 5- Haziran: 6- Temmuz: 7- Ağustos: 8- Eylül: 9- Ekim: 1- Kasım: 2- Aralık: 3 Sıra kader sayınızı bulmaya geldi. Tablodan doğduğunuzun ayın değerini bulup gün ve yılla birlikte toplayın. Örnek: 3 Nisan 1964'te doğduysanız 3+4+1964=1971 - 1+9+7+1=18 1+8=9 Kader sayınız: 9. Dün size 1 ile 5 arasındaki kader sayıları hakkında bilgi vermiştik. Bugün de sıra diğer sayılarda...

6) ÖĞRETMEN: Sizin dünyanızın yöneticisi aşktır. Aslında kime aşık olduğunuzun çok da önemi yoktur. Ve evrendeki göreviniz bu felsefeyi ögretmektir. Amacınız ise başkalarına yardım etmektir. Aşka ve ilgiye olan aşırı ihtiyacınızın arkasında kendinize olan güvensizliğiniz yatar. Ailede gerçekleştirdiğiniz huzuru, çevrenize sonra da tüm dünyaya yaymak amaçların en önemlisi. Kabalığa, bayalığa asla tahammül edemiyorsunuz. Ikili ilişkiler tercihiniz. Kendinizden çok başkalarını düşünme özelliğiniz, sizi gençlerin danışmanı, yaşlıların sırdaşı ve dünyanın öğretmeni yapıyor. Çok ender eleştiriyorsunuz. Aslında sizi rahatsız eden çok az şey var. Yanınızda sevgiliniz olsun yeter.

7)MİSTİK: Gözlemci bir yapıya sahipsiniz. Herşeyin ardındaki nedeni aramanız en büyük özelliğiniz. Yüzeysel hiçbir şey sizi tatmin etmiyor. Tersine merakınızı körüklüyor. Mistik konuları, yeni ve eski ilim alanları ilginizi fazla çekiyor. Tıpkı bir doktor gibisiniz. Sorunlu insanlar aradıkları huzuru sizde buluyor. Sizin elinizde adeta sihirli bir güç var. Mesafeli tavrınız sizi diğer insanlardan ayırıyor. Ancak yaşamın derinliklerine inenler sizi anlayabilir ve suskun dönemlerinize bir anlam verebilir. Nitekim zaman böyle manasızca içinize kapandığınız oluyor. İnsanlar ilk tanıştıklarında sizden çekiniyor. Doğuştan itibarlısınız adeta. Daima ilgi uyandırıyorsunuz. Felsefi ve kültürel konulara ilginiz büyük. Ancak tam olarak çözebilmiş değilsiniz. Bazen yaşam sizin için bir duş kırıklığı olsa da daha öğreneceğiniz çok şey var. Genelde karamsar ve suskun bir yapıya sahipsiniz.

8) SANATÇI: Her şeyi net olarak ifade etme ve hissetme yeteneğine sahip olmasanız da, zekanzın rolü büyük. Çok çeşitli konulardan zevk alıyorsunuz. Zamanınızın büyük kısmını da hayallere ayırıyorsunuz. Fakat yaşamın salt eğlence olmadığının farkındasınız. İnsanlar hakkında kolay yanılgıya düşüyor, gerçek yüzlerini çok geç fark ediyorsunuz. Bilgiye anında ulaşmanın yollarını biliyorsunuz. Hoş sohbet ve eğlencelisiniz. Bu özellikleriniz de kolay arkadaş edinmenizi sağlıyor. Pek çok insan sizi seviyor ama sizi gerçekten anlayan çok az insan oluyor. Bunun sebebi ruhunuzun derinliklerine inebilmeyi çok az kişinin başarabilmesi!

9) METAFİZİKÇİ: Yaşamınız, perdenin gerisindeki esrarı, ruhun ve gizli ilmin ardındaki anlamı çözmekle geçiyor. Yaşamınızın amacı gerçeği, yalnızca gerçeği öğrenmek. Bu konuda çok başarılı olduğunuz da bir gerçek. İnsanları tanımak için genellikle 5 dakika incelemeniz yeterli. Hayatı seviyor fakat çok az kişiyi sevmeye değer buluyorsunuz. Hayatınızın her alanında cömert ve kusursuz olmak istiyorsunuz. Karşınızdakilerin de en az sizin kadar kusursuz ve güvenilir olmasını bekliyor, bu yüzden zaman zaman çok acı çekiyorsunuz. Çok güçlüsünüz fakat çabuk incinen altın bir kalbe sahipsiniz. Psikolojik olayları anlama yeteneğiniz muazzam. Ancak sizin dışınızda gelişen olaylar sizi ve ruh halinizi fazlasıyla etkiliyor. Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Yine de sevgiyi her şeyin üstünde tutuyorsunuz.

SEMA KUMBARACI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Sponsoru yok yine de yılmadı
 Şehvet düşkünü ve fazla çocuksu
 Bu akşam Blanche yok
 4 yeni film Vizyonda
 İskoçlar Türkiye'de hamile kalıyor
 Cazın üç ağır topu ekimde Türkiye'de
 Lazlar underground partide horon tepecek
 Makinede boncuk dikme
 Final öncesi hamam keyfi
 Annelerin reklamı satışları patlattı
HAKAN & UTKU
Hisseli Harikalar Kampanyaları
* Hava durumunun starı...
AYŞE TÜTER
Yumurta güzeli
Ekmekleri hafif kızartıp, üzerlerine...
Koca parası yiyen bir kadın olamam
Koca parası yiyen bir kadın olamam
Uzun yıllar mankenlik yaptıktan sonra iş hayatına tanınmış bir giyim...
Aşkı ikinci eşinde buldu
Aşkı ikinci eşinde buldu
Aşk, Şebnem Dinçgör'ü Londra'ya yerleşmeye karar verdiği bir dönemde...
Kiloyu korumanın altın kuralları
Kiloyu korumanın altın kuralları
Ege Obez Hasta Derneği'nin hazırladığı kitapta, şişmanlığı önlemek...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.